Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale MSA Automatics i Strandby. Havde fejl på 2 stk. varmepumper som de i 3 mdr. ikke magtede at få lavet, som Simon fra MSA fortalte i telefonen, at fejlfin... Se mere
Har sidste år fået mig en super varmepumpeløsning gennem dem. En Nordic Propan R290 12kW med en formidabel SCOP og et lavt støjniveau. Betalte kun 125.000,- for en første klasses løsning med en su... Se mere
Flinke og kompetente nordjyder, som har styr på deres fag. Aftenen efter at installationen var færdig, var der problemer med varmt vand, og noget drypperi fra taggennemføringen (udedelen står på vær... Se mere
Veludført og hurtigt arbejde. Efter en kold vinter, kan jeg konstatere, at anlægget virker ,så vi har haft god varme. Kort efter installationen, havde vi brug for justering, hvad der hurtigt blev... Se mere
- Elinstallatør
- Energiudstyr og -løsninger
- Leverandør af grøn energi
- Solenergiselskab
- Varmeenergivirksomhed
- VVS-installatør
MS Automatics er eksperter inde for varmepumpe og solcelle løsninger, hvilket sikre dig den rette rådgivning hele vejen igennem din konvertering til varmepumpe eller solceller. Hos MS Automatics sikre du dig at hele paletten af autorisationer og godkendelser er på plads ved montage af varmepumpe- eller solcelleanlæg Mvh MS Automatics ApS
Sandholm 55B, 9900, Frederikshavn, Danmark
- info@msautomatics.com
- msautomatics.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra MS Automatics ApS
Kunde til varmepumpe og solfanger
Jeg ville have solenergi/solfanger på taget fik 2 tilbud de var meget dyre så kontaktede jeg Mathias fra MS automatik de havde 1.5 år før montetet en luft til vand pumpe den køre perfekt. Luft til vand anlæget skulle lige køres ind jeg fik 100% Hjælp af MS automatik .jeg kontaktede Mathias og fik så tilbud på solfanger ventetiden var 3-4 uger helt fint. Så kom De 2 smede fra Lønborg Steel ejeren kim og en makker. Det var en super oplevelse de var virkelig dygtige de arbejdede så godt sammen fantastisk oplevelse. Omhyggeligt passede på vores ældre tag og der LÅ intet efter deres udførte job de var virkelig Dygtig håndværkere. Elektrikeren kom endelig en lørdag super dygtig og behagelig svend forholdsvis ung men meget dygtig han brændte for hans job det var tydeligt at både se og mærke. Nu mangler vi lige internet ved anlæget men det kommer der styr på ved jeg. Mathias og Simon hjalp med at finde en aftager til overskydende strøm.Der har været lidt ganske få ting med den elektroniske skærm til styring af luft til vand pumpen men jeg har fået god service og behandling af MS Automatik hele vejen igennem med garanti .jeg har læst negative anmeldelser det er jeg ked af at nogle har haft en lidt kedelig oplevelse mit råd er komtakt MS automatik der findes altid en løsning. Husk de skal jo vide hvis der er noget. Min oplevelse var til fulde super god. PS har anbefalet dem til flere også svigerfar så håber alle små misforståelser for andre bliver rettet op løbende. VH en meget tilfreds kunde.

MS Automatics ApS dumpet
Opdatering:
Vi er begyndt at få en fornuftig dialog, så har ændret bedømmelsen fra 1 til 3 stjerner. Fremtiden må vise om dette skal forøges eller formindskes igen.
Personligt vil jeg ikke anbefale MS Automatics ApS. Vi købte en varmepumpe gennem dem for et halvt års tid siden, og har siden første dag har vi fortrudt det.
Vi kunne efter håndværkerne havde været der, bruge den næste uge på at samle søm, skruer, papir, pap og diverse ting op fra hele vores grund.
Siden den er blevet sat op, har den skabt vibrationer i hele huset, så man på intet tidspunkt var i tvivl om når den kørte. Man skulle kæmpe for at få dem ud, og er stadig ikke 100% fixet dags dato.
Personligt har vi ikke oplevet nogen form for service. De siger lidt mellem linjerne at de er ligeglade, og det er vores problem.
Så personligt vil jeg ikke anbefale dem, men kan se nogle har haft gode opelevelser med dem. Jeg ville bare ønske jeg var en af dem.

Endnu engang kvalitet
Dette er 3. gang MS Automatics udfører arbejde ved os. Og det er også 3. gang de medarbejder de har, laver et fantastisk godt stykke arbejde. Alt sidder snore lige og super pænt udført. Installationen trak lidt ud, men de ville hellere lige blive en time ekstra end komme til at lave noget der ikke var 100%. En el læring der havde øje for kvalitet udførte el til varmepumpe og helt nyt elskab+tavle. En Svend der udførte installation at varmepumpe med VVS der er sit arbejde utroligt ærekært og kvalitet til fingerspidserne. Med den kvalitet for øje har vi også valgt at tegne serviceaftale på pumpen gennem MS Automatics

Besvarelse fra MS Automatics ApS
Det er god information og professionel…
Det er god information og professionel vejledning med teknikeren. God pris.
Anlægget er fint.
Smeden der monterede var ikke den bedste oplevelse.
Men jeg havde givet 5 stjerner hvis han var mere medgørlig.

Godt arbejde hele vejen
God gennemgang og forklaring ved bestillingen.
Godt arbejde og gennemgang efter installationen.
Professionel tilgang.

Besvarelse fra MS Automatics ApS
Vi har fået en god og professionel…
Vi har fået en god og professionel vejledning angående valg af solcelleanlæg med smart lader til elbil.
I samme omgang har vi fået sat ny målertavle og eltavle op. Det hele er udført flot og professionelt. Montøren som monterede panelerne på taget, var meget omhyggelig og udførte et flot stykke arbejde.

En blandet fornøjelse
Jeg fik installeret en luft-til-vand installation igennem Varmeo, som brugte MS Automatics som montør.
Jeg har valgt, at redigere min oprindelige anmeldelse, da vi (efter en måned) er kommet frem til en fornuftig løsning, hvor en del af aftalen var at jeg gør dette.
Synes dog stadig at det er trist, at der skal en dårlig Trustpilot anmeldelse og en klage til Varmeo til, før løsningen blev fundet.

God oplevelse
Ærlig rådgivning, meget god service, blev godt informeret og behandlet hele vejen igennem.

God oplevelse
God oplevelse! God service, fornuftige på priser. God sparring ift. valg af varmepumpe og solcelleanlæg.
Kan klart anbefale dette firma!

Utrolig fleksibel og hjælpen
Utrolig fleksibel og hjælpsom - der bliver til opgaven er helt færdig.

Besvarelse fra MS Automatics ApS
De passer deres arbejde stille og…
De passer deres arbejde stille og roligt, som forventet

Besvarelse fra MS Automatics ApS
Har fået installeret luft til luft i…
Har fået installeret luft til luft i min salon.
Rigtig fint arbejde, kom til aftalt tid.
Der var et par tilretninger, som hurtigt blev fikset.
Derudover gav de den bedste pris på installationen, blandt 4 andre.
Godt tilfreds.

Hurtig betjening
Hurtig betjening. Sød og kompetent montør . Fik opsat en luft til luft varmepumpe. Rigtig fair pris . Jeg kan varmt anbefale dette firma.
Henning Jørgensen

Besvarelse fra MS Automatics ApS
Der kom 2 meget behagelige tømre og…
Der kom 2 meget behagelige tømre og monterede solceller på taget de kørte dog forgæves den dag vi havde aftalt da der manglede beslag fra leverandøren men de kom næste dag og og fik celler monteret i dag har vi fået el arbejdet udført og igen en frisk ung mand som også vidste hvad hen havde med at gøre så alt i alt har det været en god oplevelse med firmaet så 5 stjerner skal de have