Mr Tuning Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Köpte ett par angel eyes ringar, passade inte allt in på lamporna och har skrivit till dom och frågat hur detta har hänt men har inte fått något svar, har då en BMW e90

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vill Tacka Mario jätte mycket. Han svarade snabbt och förstod vad som var fel. Först var jag skeptisk eftersom mitt paket aldrig kom men det var PostNords fel inte Mr Tuning. Mr Tuning löste ny orde... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helt fantastiskt , dock va de ett tag sen jag beställde från sidan men vet det gick snabbt och smidigt. Kundtjänsten? Va nog de snabbaste svar via mail jag någonsin fått från en online shop, helt fan... Se mere

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

38 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Mario

Vill Tacka Mario jätte mycket.
Han svarade snabbt och förstod vad som var fel. Först var jag skeptisk eftersom mitt paket aldrig kom men det var PostNords fel inte Mr Tuning. Mr Tuning löste ny order åt mig :) top

2. juli 2026

Besvarelse fra Mr Tuning

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att Mario kunde hjälpa dig snabbt och att du kände dig väl omhändertagen. Vi förstår att det kan vara frustrerande när ett paket inte kommer fram, men vi är glada att vi kunde hitta en smidig lösning på problemet :)

Mvh, Kenny

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jätte hjälpsamma jätte trevliga…

Jätte hjälpsamma jätte trevliga personal ( tack vara Mario för hjälpen vi kunde lösa problemet tillsammans är jätte tacksam )

3. juli 2026

Besvarelse fra Mr Tuning

Stort tack för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde vår personal som hjälpsam och trevlig. Ett extra tack för att du nämner Mario, jag ska framför detta till honom.

Ha det bäst!

Väldigt snabbt leverans

Väldigt snabbt leverans, produkt precis som beställt, utan skador bra packat, samtidigt bättre pris än på andra sidor

26. juni 2026

Besvarelse fra Mr Tuning

Det gläder oss att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och att produkten motsvarade dina förväntningar.

Tusen tack för recensionen!

Helt fantastiskt

Kundtjänsten? Va nog de snabbaste svar via mail jag någonsin fått från en online shop, helt fantastiskt! Blir 5 av 5 dämpare!

24. juni 2026

5/5 dämpare - Bästa betyget jag sett på länge :D

Ha det fint!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt bra bemötande och snabba med…

Väldigt bra bemötande och snabba med hjälp av mitt ärende.
Skickade ny skadad produkt omgående.
Har gjort 3 beställningar på kort tid och allt har vart snabbt levererat och jag är väldigt nöjd med produkterna.
Rekommenderar starkt.

21. maj 2026

Besvarelse fra Mr Tuning

Det gläder oss att höra att du är nöjd med både vårt bemötande, den snabba hjälpen och leveranserna. Även om det är tråkigt att en produkt blev skadad är vi glada att vi kunde lösa det snabbt genom att skicka en ny omgående.

Tack för recensionen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kundtjänsten ringde upp mig för att jag…

Kundtjänsten ringde upp mig för att jag skulle få rätt artikel.
Det kallar jag bra service!
Rekommenderar företaget starkt!

19. maj 2026

Besvarelse fra Mr Tuning

Tack för din rekommendation och för att du valde Mr Tuning. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Ha det bäst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket snabb leverans och kundservice i toppklass

Mycket snabb leverans. Saknades en artikel från min beställning, men fick väldigt god service och ett mycket trevligt bemötande av kundservice som genast skickade det som saknades.

15. maj 2026

Besvarelse fra Mr Tuning

Det gläder oss att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och vår kundservice. Vi beklagar att en artikel saknades i din beställning, men är glada att vi kunde lösa det snabbt och att du upplevde vårt bemötande som trevligt.

Mvh,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans och bra pris

Snabb leverans. Bra priser bästa priset vad jag kunde hitta på internet på det som jag skulle beställa

7. april 2026

Tack för din recension! 😊
Vad kul att höra att du är nöjd med både leveransen och priserna. Vi arbetar hårt för att kunna erbjuda bra produkter till riktigt konkurrenskraftiga priser, så det uppskattas verkligen att du tog dig tid att skriva detta.

Varmt välkommen tillbaka till Mr Tuning!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rekommenderar starkt, snabbt och smidigt

Beställer väldigt mycket delar från dom, inget problem nånsin att få grejer i tid från deras part! Väldigt nöjd 10/10

Besvarelse fra Mr Tuning

Stort tack för din fina recension och ditt förtroende! 😊
Det betyder mycket för oss att höra att du handlar hos oss regelbundet och att allt fungerat snabbt och smidigt varje gång. Vi lägger stort fokus på snabba leveranser och bra service, så det är riktigt kul att du är så nöjd.

Tack för 10/10 – och varmt välkommen tillbaka till Mr Tuning!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Riktigt snabb och bra kundservice

Riktigt snabb och bra kundservice i ett reklamationsärende. Snabb återkoppling och hantering mot tillverkaren och även snabb leverans av de nya delarna. Är riktigt nöjd ⭐️

Besvarelse fra Mr Tuning

Stort tack för din fina recension! ⭐️
Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med hur vi hanterade ditt reklamationsärende. Vi vet hur viktigt det är med snabb återkoppling och smidig hantering när problem uppstår, så det betyder mycket att du uppskattar vårt arbete.

Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka till Mr Tuning!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket snabb och bra service.

Mycket snabb och bra service.

Besvarelse fra Mr Tuning

Stort tack för din recension! 😊
Kul att höra att du är nöjd med både servicen och leveranstiden. Vi uppskattar verkligen ditt stöd och hoppas få hjälpa dig igen framöver!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans fruktansvärt bra…

Snabb leverans fruktansvärt bra kundtjänst en av dom bästa ja haft med å göra, blev lite fel med min order men dom rätta till det direkt

24. april 2026

Besvarelse fra Mr Tuning

Det betyder mycket att höra att du är så nöjd med både leveransen och vår kundtjänst. Även om det ibland kan bli fel är vårt mål alltid att lösa det snabbt och smidigt :)

Fantastisk service!

14. april 2026

Besvarelse fra Mr Tuning

Härligt att höra att du är nöjd med vår service. Vi uppskattar verkligen ditt stöd och hoppas få hjälpa dig igen framöver!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställde bult on spacers som snabbt…

Beställde bult on spacers som snabbt kom hem... missförstod att hjulbultar inte följde med och beställde sen dom. Tyvärr slarvade de bort i transporten men Oliver i kundtjänst var väldigt tillmötesgående och snabb. Han skickade nya så fort en bekräftelse från fraktbolaget kom. Väldigt nöjd hittills 👍

25. marts 2026

Besvarelse fra Mr Tuning

Stort tack för din utförliga recension! 😊
Vad kul att höra att du är nöjd med både leveransen och hjälpen från vår kundtjänst. Tråkigt att paketet försvann under transporten, men vi är glada att Oliver kunde hjälpa dig snabbt och smidigt så att det löste sig utan krångel.

Tack för förtroendet och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka till Mr Tuning!

Lätt bästa stället

Jag beställde ett par coils som inte va i lager men snabbt va dom på att meddela att de skulle ta lite längre tid samt att dom skulle försöka få in dom snabbare! Riktigt trevliga å väldigt förstående på kundtjänst! Av alla 8 bilar jag haft coils på har jag alltid beställt från mr tuning å aldrig blivit besviken en enda gång! Rekommenderar sjukt mkt ! Bra kvalitet för pengarna ! Så länge man själv tar hand om grejerna också!

19. marts 2026

Besvarelse fra Mr Tuning

Stort tack för din fantastiska recension! 😊
Det betyder otroligt mycket att höra att du fortsatt väljer Mr Tuning genom alla dina bilbyggen och att du alltid varit nöjd. Vi försöker alltid vara tydliga med leveranstider och hålla en bra dialog med våra kunder, så det är riktigt kul att du uppskattar både servicen och bemötandet från kundtjänst.

Tack också för de fina orden om kvaliteten på våra produkter – och för att du rekommenderar oss vidare! 🚗💨
Varmt välkommen tillbaka till Mr Tuning!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt trevlig personal och…

Väldigt trevlig personal och informativa blev jättenöjd med bilen.
T.L.

4. marts 2026

Besvarelse fra Mr Tuning

Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet på bilen. Vi försöker alltid ge tydlig information och bästa möjliga service, så det uppskattas verkligen att du tog dig tid att skriva detta.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.