Wij gebruiken de kinderkar voornamelijk met een dagje uit of tijdens de vakantie voor onze twee kinderen. Onze oudste van 6 is snel moe en kan zo als nog heerlijk genieten van een dagje dierentuin o... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Makkelijk bestellen, duidelijk welke accessoires waarbij gebruikt kunnen worden, veel duidelijke foto’s. En dan ook nog eens exact de kwaliteit die ik verwachtte toen hij aankwam. Past in de auto, mak... Se mere
Aanrader! Zeker met 2 onder 2. Makkelijk in en uit te klappen. Op de website kan je ook je autotype opzoeken om te kijken of deze in je kofferbak past. Wij hebben de maxicosi inzet erbij genomen.... Se mere
We gebruiken de bolderkar voor lange wandelingen, dagjes weg (dierentuin,pretpark,speeltuin, winkelen ect.) Wij hebben de 4sits voor 2 kinderen. Heel veel ruimte om spullen erbij mee te nemen. Wat... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Mr Fold maakt multifunctionele kinderkarren die geschikt zijn voor 2 tot 6 kinderen. Onze producten zijn ontworpen om het dagelijks leven makkelijker te maken: meer ruimte, minder gesleep en eenvoudig in gebruik. Geschikt voor gezinnen, gastouders en kinderopvang.
Onze belofte
Skrevet af virksomheden
- Altijd klaar voor avontuur
- Bij Mr Fold maken we alledaagse avonturen makkelijker en leuker voor gezinnen. Onze opvouwbare kinderkarren combineren slim ontwerp met comfort en stijl — zodat op pad gaan met kleintjes gaat over genieten, zonder gedoe.
Onze servicebelofte
Zekerheid bij elke bestelling
Kontaktoplysninger
Raadhuisstraat 20, 1016DE, Amsterdam, Holland
- 020-308 64 63
- info@mr-fold.com
- mr-fold.com

Mr Fold Kinderkarren
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 85 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wow in a nutshell.
Wow in a nutshell.. I’ve been a childminder for 34 yrs and have had many pushchairs in my time..customer service brilliant 5* the actual product 5*so easy to push the kids love it and I bought the weather cover, rain cover, baby seat ,extra seat extra sun shade and the price was less than a double buggy and very well made. If ur stuck for space to store this is the pushchair for you. I would definitely recommend..
Fantastische bolderwagen
Een fantastische bolderwagen met veel ruimte,makkelijk te gebruiken en uit te breiden met veel accessoires.
De klantenservice is ook fijn en uiteraard de snelle verzending!
Kortom erg blij met deze aankoop 🤗
Mooi spul die kar is heel handig met…
Mooi spul die kar is heel handig met mijn opvang kinderen ze hebben genoeg been ruimte en ze genieten vd kar hebben er altijd weer zijn in om naar buiten te gaan
Super Bollerwagen
Habe ihn aus Deutschland bestellt und er kam in 3 Tagen an, alles perfekt, vielen Dank! Mein Kind liebt ihn :)
Eerlijk en kwaliteit
Vooraf fijn contact mbt aantal vragen die ik had. De kar en extra toebehoren die ik had besteld werden snel geleverd. Ben heel happy! Is het geld absoluut waard. Stuurt ook zo ontzettend makkelijk (en heb bekkenklachten dus dat zegt wat). Alles is echt zoals ook beschreven stond.
Bij twijfel gewoon doen!
Lang wikken en wegen om deze bolderkar aan te schaffen. Wegens de prijs.
Maar in elkaar gezet en het is echt een prachtig groot ding.
We hebben hem gekocht voor de emigratie naar Curacao. Dus even afwachten hoe de praktijk verloopt. Maar het wordt een box op het strand, een vervoersmiddel voor alle spullen naar het strand, mijn wandelvervoer en een bedje op het strand.
Konden hem wegens een buiging in een stang niet makkelijk in elkaar zetten maar kregen hier een compensatie voor. Fijn contact, helder boekje en zal later nog een review schrijven over de praktische ervaring. Maar klantenservice top! Hoop ondertussen nog op de winactie. Wellicht ipv winnen dan -> geld terug hoop ik. Niet geschoten altijd mis .
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring…
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Mr Fold. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de levering werd ik goed geholpen en kreeg ik duidelijke informatie. Wat voor mij vooral opviel, is de combinatie van kwaliteit en service: afspraken worden nagekomen, er wordt snel geschakeld en de communicatie is helder.
Het product zelf is stevig, netjes afgewerkt en precies zoals omschreven. Je merkt aan alles dat er aandacht aan is besteed. Daardoor voelt het als een aankoop waar je langere tijd plezier van hebt.
Kortom: betrouwbare partij, goede producten en fijne service. Aanrader!
Super fijne en stevige kar
Super fijne en stevige kar! Erg blij mee, mooie kwaliteit.
Super fijne kinderkar
Ik heb de kar besteld met bijna alle opties. De volgende dag was het in huis en ik ben er heel blij mee
Heel fijne kar voor de kids
Heel fijne kar voor de kids, heel aangenaam om te rijden en vele opties beschikbaar. I love it!
Heel blij met deze geweldige bolder hij…
Heel blij met deze geweldige bolder hij is super stevig makkelijk en je kan er makkelijk in de bossen wandelen
Mijn dochter is helemaal fan van deze kar
Super kwaliteit echt een aanrader!
Erg fijne kar.
Snelle levering. De kar is erg makkelijk in gebruik. Erg wendbaar. Ik heb hier al veel gebruik van gemaakt met plezier. Het is echt een aanrader.
Top kar, gaan graag naar het bos
Ik kan niks anders zeggen dat een top kar. Wij lopen graag door het bos met de kids en de hond. Onderweg stopen we vaak om wat te eten, alles kan mee, zelfs de hond zit er soms gezellig bij. Zou het iedereen aanraden
Super fijne en flexibele bolderkar
Super fijne en flexibele bolderkar! Snel in en uit elkaar. En de kinderen vinden het ook erg leuk om gezellig in de wagen te zitten. Top voor uitjes, maar ook om boodschappen te doen. De wagen past namelijk gewoon door de supermarkt poortjes. Zeker een aanrader!