Wij gebruiken de kinderkar voornamelijk met een dagje uit of tijdens de vakantie voor onze twee kinderen. Onze oudste van 6 is snel moe en kan zo als nog heerlijk genieten van een dagje dierentuin o... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Makkelijk bestellen, duidelijk welke accessoires waarbij gebruikt kunnen worden, veel duidelijke foto’s. En dan ook nog eens exact de kwaliteit die ik verwachtte toen hij aankwam. Past in de auto, mak... Se mere
Aanrader! Zeker met 2 onder 2. Makkelijk in en uit te klappen. Op de website kan je ook je autotype opzoeken om te kijken of deze in je kofferbak past. Wij hebben de maxicosi inzet erbij genomen.... Se mere
We gebruiken de bolderkar voor lange wandelingen, dagjes weg (dierentuin,pretpark,speeltuin, winkelen ect.) Wij hebben de 4sits voor 2 kinderen. Heel veel ruimte om spullen erbij mee te nemen. Wat... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Mr Fold maakt multifunctionele kinderkarren die geschikt zijn voor 2 tot 6 kinderen. Onze producten zijn ontworpen om het dagelijks leven makkelijker te maken: meer ruimte, minder gesleep en eenvoudig in gebruik. Geschikt voor gezinnen, gastouders en kinderopvang.
Onze belofte
Skrevet af virksomheden
- Altijd klaar voor avontuur
- Bij Mr Fold maken we alledaagse avonturen makkelijker en leuker voor gezinnen. Onze opvouwbare kinderkarren combineren slim ontwerp met comfort en stijl — zodat op pad gaan met kleintjes gaat over genieten, zonder gedoe.
Onze servicebelofte
Zekerheid bij elke bestelling
Kontaktoplysninger
Raadhuisstraat 20, 1016DE, Amsterdam, Holland
- 020-308 64 63
- info@mr-fold.com
- mr-fold.com

Mr Fold Kinderkarren
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 85 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Supersnelle levering ,top product!
Wat een geweldige snelle levering van de bolderkar! Top! Supermooie ruime 4 persoonskar. Waar de kindjes heerlijk in zitten. Zo heerlijk dat na een stukje wandelen naar de stad een 4 jarige,een 2 jarige en een baby van 10 mnd in slaap waren gevallen. De winterhoes die ik er later heb bijbesteld en die ook supersnel geleverd werd is ook ideaal op koude gure dagen. De kar is groot genoeg om 4 kindjes( plus tasjes,boodschappen enz) in te vervoeren en eventueel zelfs 6 kindjes.Als je een extra bankje bijbesteld en aan het handvat bevestigd.Ideale wagen voor gastouders of grote gezinnen. De service van Mr Fold is gewoon geweldig goed. Supersnelle levering en prachtige kar!
Communicatie is the key
De kar besteld en netjes binnen gekregen alleen was de achteras krom, hierover gebeld nou bellen kan dus niet dus een mail gestuurd we kregen meteen een nieuwe achteras opgestuurd zo gezegt zo gedaan echter de as die we binnen kregen was niet van dezelfde kar dus weer gemaild er zou een andere opgestuurd worden ondertussen een paar dagen verder en een paar mailtjes verder maar nog steeds geen nieuw onderdeel ontvangen,en geen reactie meer op mijn mailtjes mijn geduld raakt op want ik koop een erg dure kar welke ik afgelopen weekend heel erg nodig had en niet heb kunnen gebruiken. Ik probeer nog even geduld te houden maar sta op het punt het hele spul te retourneren
Snelle service en een mooie kar alleen jammer dat ik nog steeds niet de winterhoes heb gekregen Misschien verstandig om het ook op de site te vermelden dat ze uitverkocht waren
Snelle service en een mooie kar
Alleen jammer dat ik nog steeds de wo
Perfecte kwaliteit en top service
Perfecte kwaliteit en top service. Ik had iets verkeerd besteld gelijk opgelost geen probleem. Kunnen vele bedrijven van leren. Ga zo door.
Prachtige wagen
Prachtige wagen! Alleen groot in opvouwen. De bankjes en accessoires moet je allen los opslaan. Dat valt me wel af. Verder loopt hij heel licht, is goed wendbaar en de kindjes zijn er dol op!
Producten super
Producten super, 1 iets niet gekregen, maar kreeg wel terugbetaling.
Hele goede fijne en stevige Boldenkar…
Hele goede fijne en stevige Boldenkar super blij mee. Enige min punt is dat hij zo lomp is en je hele kofferbak in beslag neemt
Chinese producten 10xduurder verkopen
Over het algemeen was ik er veel enthousiaster over na heel veel opzoekwerk dacht ik de juiste gevonden te hebben… alleen is het gewoon dezelfde Chinese brol van Ali express met een fancy naam. Maar goed besteld is besteld maar de stalking dat ik meemaakt na mijn eerste review omdat er een deel ontbrak is gewoon next level, ze hebben het wel terug gestort na mijn review ( ervoor geen mail of melding of het word nageleverd of wat dan ook) en nu krijg ik e-mails om mijn review aan te passen ziezo dat is dan mijn volledige ervaring/mening over mr fold/aliexpress bolderkar

Besvarelse fra Mr Fold
Beste service dat ik al ooit gehad heb
Beste service dat ik al ooit gehad heb! Super vriendelijk. En de producten zijn top, beste aankoop dat ik al gedaan heb voor mijn opvangkindjes
Van totaal onbereikbaar naar goed en netjes opgelost
UPDATE: na een week via e-mail contact gekregen met de klantenservice, hele nette reactie en super opgelost. Door omstandigheden was de bereikbaarheid even slecht - gelukkig neemt dit bedrijf toch echt z’n verantwoordelijkheid en lost de zaken netjes op. Heel blij mee.
Dus tip: als je niet direct iets hoort of contact krijgt - het komt goed :)
Hele slechte klantenservice, totaal onbereikbaar. Heb de kar nu een week in huis en hij moet retour omdat de informatie niet klopt. Het maximaal draaggewicht van de kar zoals op de website van mr fold beschreven klopt totaal niet met wat er in het meegeleverde boekje van de kar staat. Daarom moet de kar retour, maar daarvoor moet je eerst contact opnemen met mr fold. Maar mr fold is volledig onbereikbaar! Telefonisch hoor ik standaard een bandje ‘we zijn vandaag slecht bereikbaar, stuur ons een e-mail’. Maar ook op e-mails of Facebook dm’s wordt niet gereageerd. SUPER SLECHT! En dat voor zoveel geld… schandalig!
Geweldig!
Ik ben super blij met de bolderkar en accessoires van mr.fold. het ziet er super uit, goede kwaliteit, makkelijk en ligt in gebruik. De kleine van 3 jaar en van 10 maanden zijn er gek op!
Prachtige bolderkar
Prachtige bolderkar. Bij ons was een voorwiel niet goed, we kregen gelijk een nieuwe opgestuurd. Top service!
Probleem met regenhoes netjes opgelost
Mijn probleem was dat de regenhoes niet paste op de kinderkar. Mr Fold hebben mij benaderd en de situatie heel netjes opgelost. Ik ben nu heel blij met onze P-series 2-zits kinderkar.
Prettig bedrijf
Snelle reactie op vragen. Producten snel ontvangen! Heel blij mee en we krijgen overal waar we komen complimenten!
Fantastische wagen
Fantastische wagen. Echt alles zit erop en eraan. Ik krijg regelmatig vragen waar hij vandaan komt. De klantenservice is makkelijk bereikbaar en staan je vriendelijk te woord met vragen.
Andere bolderkar ontvangen
De bolderkar die ik heb gekregen is goed genoeg, maar het is niet de versie die op de website staat geadverteerd. Hij kon niet hoger gemaakt worden aan de bovenkant, had geen extra vakken aan de zijkanten, aan de banden was duidelijk te zien dat het al was gebruikt (grind en beschadigingen) en de kar had een scheur in het onderste gaas.
Ik heb van de optie gebruikgemaakt om een geretourneerd product te kopen, maar dit leek me niet de bedoeling. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice, die zonder overleg meteen 20 euro overmaakte ter compensatie. Dit is een mooi begin maar ik gaf aan dat ik graag nog wel de zijvakken nageleverd zou krijgen. (Ze worden ook los in de doos meegeleverd dus dat is mogelijk.)
Hier heb ik nooit meer een reactie op gehad, dat is nu langer dan een maand geleden.
De bolderkar die ik heb is werkend en het minimale wat ik nodig had maar de ervaring was niet positief.
Edit: na het schrijven van deze review meteen reactie gehad en ze gaan de zijvakken nasturen. Ook kreeg ik de optie om de kar terug te sturen of meer compensatie als ik dat rechtvaardig vond. Het is dus nu wel goed opgelost!
Vierpersoons kinderkar
De vierpersoons kinderkar aangeschaft omdat in geen rijbewijs heb en veel lopend moet doen. Met 3 kinderen, waaronder een kleuter van 4, een baby van 5 maanden en twee grote honden is dat best een logistieke uitdaging. Mijn middelste zoon heeft een syndroom waardoor hij een ontwikkelingsachterstand heeft en wat later is gaan lopen. Hij en zijn broer zitten op verschillende locaties in de stad op school. Zulke lange afstanden kan hij nog niet aan.
Wij bestelden de kinderkar en de babyschaal. De babyschaal werkte niet voor ons. We hebben een van de bankjes schuin bij de duwstang gemonteerd. Daar zit mijn dochter met haar 5 maanden prima stevig in. Ook haar broer vindt het helemaal fantastisch. Hij kan er prima in en uit en kan zo stukjes zelf lopen en in de kar. De kar zelf is ondanks het forse gewicht heel wendbaar en licht om te sturen. Ook op relatief smalle stoepjes en door een drukke markt en op ongelijke ondergronden. De klantenservice is makkelijk bereikbaar, reageert snel, denkt mee en communiceert helder en vriendelijk. De geretourneerde babyschaal is gecrediteerd nog voor dat deze bij hen is aangekomen. De levering was ook heel snel: vrijdag besteld, zaterdag in huis.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.