Wij gebruiken de kinderkar voornamelijk met een dagje uit of tijdens de vakantie voor onze twee kinderen. Onze oudste van 6 is snel moe en kan zo als nog heerlijk genieten van een dagje dierentuin o... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Makkelijk bestellen, duidelijk welke accessoires waarbij gebruikt kunnen worden, veel duidelijke foto’s. En dan ook nog eens exact de kwaliteit die ik verwachtte toen hij aankwam. Past in de auto, mak... Se mere
Aanrader! Zeker met 2 onder 2. Makkelijk in en uit te klappen. Op de website kan je ook je autotype opzoeken om te kijken of deze in je kofferbak past. Wij hebben de maxicosi inzet erbij genomen.... Se mere
We gebruiken de bolderkar voor lange wandelingen, dagjes weg (dierentuin,pretpark,speeltuin, winkelen ect.) Wij hebben de 4sits voor 2 kinderen. Heel veel ruimte om spullen erbij mee te nemen. Wat... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Mr Fold maakt multifunctionele kinderkarren die geschikt zijn voor 2 tot 6 kinderen. Onze producten zijn ontworpen om het dagelijks leven makkelijker te maken: meer ruimte, minder gesleep en eenvoudig in gebruik. Geschikt voor gezinnen, gastouders en kinderopvang.
Onze belofte
Skrevet af virksomheden
- Altijd klaar voor avontuur
- Bij Mr Fold maken we alledaagse avonturen makkelijker en leuker voor gezinnen. Onze opvouwbare kinderkarren combineren slim ontwerp met comfort en stijl — zodat op pad gaan met kleintjes gaat over genieten, zonder gedoe.
Onze servicebelofte
Zekerheid bij elke bestelling
Kontaktoplysninger
Raadhuisstraat 20, 1016DE, Amsterdam, Holland
- 020-308 64 63
- info@mr-fold.com
- mr-fold.com

Mr Fold Kinderkarren
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 85 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bolderkar is prima. Ik gebruik hem voor kinderen in de leeftijd van 0 tm 4. Handig in gebruik. Vriendelijke klantenservice.
Bolderkar op zich is prima. De zonneluifel ontbrak in het pakket. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Mail gestuurd en zou meteen worden nagestuurd. Met track en trace van DPD kan ik zien dat pakketje wel klaar staat maar nog niet ingeleverd is bij DPD. Dat schiet dus niet op. Gaan over 3 dagen op vakantie en hebben dat luifeltje wel echt nodig.
De bolderkar 2 persoonszit
De bolderkar kwam snel binnen. Makkelijk in elkaar te zetten en de meiden zijn er dol op. Bij ons ontbrak het zonnescherm, maar na 1 simpele mail werdt deze de volgende dag meteen toegestuurd. Wij zijn er super blij med
Super blij mee 😍😍
Super mooi Paul
Super mooi Paul, de kamer helaas ik moest hem terugsturen. Hij paste niet in mijn auto.
Een super gave 6 persoons wagen voor…
Een super gave 6 persoons wagen voor een heel eerlijke prijs.
Als gastouder is het geweldig om met 5 tot 6 kleintjes veilig op pad te kunnen. Met de babyschalen erbij kunnen ook de allerjongsten gemakkelijk en comfortabel mee. En door de super handige en mooi aansluitende winter en regenhoes zitten de kinderen altijd comfortabel warm en droog. Even wennen met het sturen van zo'n grote wagen vooral als de weg iets afloopt naar links of rechts, maar dat went snel. Een nadeel.... de kinderen willen er niet meer uit :)
Superblij mee
Superblij mee. Mooi, compact en stevig. Rijdt ook heerlijk. Beenruimte genoeg voor mijn tweeling van 3 jaar en kleintje van 1 jaar.
De 4 persoonskinderkar van mr Fold…
De 4 persoonskinderkar van mr Fold. Ik ben zeer tevreden over de snelle service en het contact met dit bedrijf. Als gastouder ben ik blij verrast over de 4 persoonskinderkar. Hij is ruim en rijd licht en soepel zelfs met 5 kinderen erin. De kinderen vinden het een feestje om erin te zitten. Er zijn verschillende bruikbare accessoires bij te bestellen, waardoor de kar echt functioneel wordt. Een aanrader voor iedere gastouder.
Wij hebben op 22 februari de kar…
VERVOLG
Alles netjes opgelost en alles binnen.
VERVOLG
De communicatie liep in eerste instantie wat stroef doordat er administratief iets fout was gegaan, waardoor mijn bestelling niet mee was gegaan met de verzending. Dat was natuurlijk erg jammer, zeker omdat we echt op de kar zaten te wachten.
Wel moet ik zeggen dat Mr. Fold het uiteindelijk netjes heeft opgelost door met een passende tegemoetkoming te komen. Daarnaast hebben ze geregeld dat ik een kar kon ophalen van iemand die deze retour wilde sturen, zodat wij hem toch nog deze week konden gebruiken. Dat waardeer ik enorm.
Op dit moment mis ik alleen nog een aantal onderdelen, waaronder de babyschaal. Die heb ik wel echt nodig voordat ik de kar volledig kan gebruiken met de kinderen. Ik hoop daarom snel nog iets van hen te horen hierover.
Ik houd jullie op de hoogte hoe het verder afloopt.
————————————————————————
Wij hebben op 22 februari de kar besteld, met de verwachting dat deze op 5 mei geleverd zou worden. Inmiddels zijn we bijna twee weken verder en hebben we nog steeds niets ontvangen.
Elke keer krijgen we hetzelfde antwoord: “Hij wordt deze week verzonden.” Maar vervolgens blijft het stil. Geen verzendbevestiging, geen track & trace, helemaal niks.
We balen hier enorm van, juist omdat we een weekendje weg zijn gegaan en bewust rekening hebben gehouden met de beloofde leverdatum van 5 mei. Daar hebben we onze planning op aangepast.
Begrijpelijk dat er soms vertraging kan zijn, maar wees daar dan gewoon eerlijk en duidelijk over. De communicatie en het telkens aan het lijntje gehouden worden vinden wij erg teleurstellend.
————————————————-
Ik ben een gastouder ben Superblij met deze bulderkar en kinderen ook.
Top Product Als Gastouder ben ik heel blij mee.kinderen genieten ervan Zeker een Aanrader ✔️✔️
Mr fold p -serie
Alles inorde
Ik had een retourdeal gedaan.
Bleek dan dat hij niet terug verzendbaar was. Dan heb ik een mailtje gehad en dit was echt snelle service goed geholpen en dag erna kreeg ik alles toe. Sinds dien gebruik ik hem voor alle uitstappen van
Ik gebruik bijna elke dag deze mr fold…
Ik gebruik bijna elke dag deze mr fold , gaan wandelen met 4kids lukt heel goed , super qua rijden , kleine hellingen , zelfs op een bospad , ik ben echt heel tevreden vooral omdat je ook accessoires kan aanschaffen.
Het is een prachtige bolderkar waar…
Het is een prachtige bolderkar waar kinderen veilig kunnen vervoerd worden met veel opbergmogelijkheden
Snel geleverd
Snel geleverd . Was alleen wat verwarrend dat het in 2 pakketten kwam . Maar hij staat in elkaar en heel blij mee .hopelijk heel veel plezier met de w serie 4 zits
Geweldige kar
Geweldige kar! Gemakkelijk in- en uit elkaar halen. De kindjes hebben genoeg plaats. Ik gebruik de kar bijna dagelijks voor kindjes in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar.
Super mooie kwaliteit en niet zwaar duwen.
Mijn ervaring met het bedrijf en product
De bezorging van onze mr fold p4 is goed verlopen. Het was mooi ingepakt en optijd geleverd. Hier niets op te merken.
Bij het testen van het product waren we in het begin heel tevreden. Het is een mooie kinderwagen en de magnetische sluiting is heel gemakkelijk.
MAAR: ik had een fabricage fout met mijn kinderwagen. Ik kreeg mijn achteras er super moeilijk uit. Na een aantal heen en weer mails met uitleg, foto´s en videos, kreeg ik een oplossing door hen aangeboden. Ik kreeg een andere achteras opgestuurd. Deze kwam ook zeer snel aan, maar jammer genoeg was het probleem niet opgelost. Nadien hebben ze er toch nog alles aan gedaan om het probleem op te lossen. Een nieuw geraamte. Het is wel een ander soort achteras. Of deze een nieuwer of ouder model is kan ik niet zeggen. Maar het probleem is hier wel mee opgelost.
Het is heel jammer dat dit probleem met mij voorgevallen is en hopelijk niet met andere. Voor de rest genieten mijn kinderen er super hard van, en ik kan niet wachten om er in disneyland mee rond te rijden.
Wat is dit een fantastisch fijne kar
Wat is dit een fantastisch fijne kar. Zeker als je lang bent kan je ook ontzettend fijn met deze kar lopen. Echt afgestemd voor lange moeders én vaders. De kar en banden zijn stevig en rijden om ieder terrein eenvoudig. Met 2 jonge kids hebben wij gekozen voor de 4 persoonskar, zo kan er ook altijd nog een vriendje of vriendinnetje mee, maar ook een hoop boodschappen. Wij gebruiken de kar nu al een half jaar bijna dagelijks voor boodschappen en het uitlaten van de hond. Geen zin meer om te fietsen of zelf te lopen hoppaa alles in de kar!
Regen hoes
Onze regenhoes ging na 1 keer gebruiken helaas al kapot.
Gemaild met Mr Fold waar het netjes is opgelost en we een nieuw product toe gezonden kregen.
Verder zijn wij erg tevreden over de wagen. Het maakt de dagjes uit alleen maar makkelijker.
Fantastische aankoop
Fantastische aankoop! Kleine meid vind het geweldig en het is mega handig! Snel in en uit klappen en zeer makkelijk te vervoeren en erg goede kwaliteit voor een zeer mooie prijs! Wij zijn er onwijs blij mee!
Mr fold is hier thuis echt een…
Mr fold is hier thuis echt een favoriet. Ook ideaal in gebruik. En veel ruimte
Zeker 5 sterren!
Alles is snel en top geleverd. Service is top! Zeer open en klantgericht. Spijt dat ik niet eerder de bolderkar kocht. Wat hebben we hier zoveel plezier aan.
Top producten en top service!