Banner for Mr Fold

Mr Fold Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij gebruiken de kinderkar voornamelijk met een dagje uit of tijdens de vakantie voor onze twee kinderen. Onze oudste van 6 is snel moe en kan zo als nog heerlijk genieten van een dagje dierentuin o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Makkelijk bestellen, duidelijk welke accessoires waarbij gebruikt kunnen worden, veel duidelijke foto’s. En dan ook nog eens exact de kwaliteit die ik verwachtte toen hij aankwam. Past in de auto, mak... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aanrader! Zeker met 2 onder 2. Makkelijk in en uit te klappen. Op de website kan je ook je autotype opzoeken om te kijken of deze in je kofferbak past. Wij hebben de maxicosi inzet erbij genomen.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We gebruiken de bolderkar voor lange wandelingen, dagjes weg (dierentuin,pretpark,speeltuin, winkelen ect.) Wij hebben de 4sits voor 2 kinderen. Heel veel ruimte om spullen erbij mee te nemen. Wat... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Babyudstyrsbutik

Skrevet af virksomheden

Mr Fold maakt multifunctionele kinderkarren die geschikt zijn voor 2 tot 6 kinderen. Onze producten zijn ontworpen om het dagelijks leven makkelijker te maken: meer ruimte, minder gesleep en eenvoudig in gebruik. Geschikt voor gezinnen, gastouders en kinderopvang.

Onze belofte

Skrevet af virksomheden

Altijd klaar voor avontuur
Bij Mr Fold maken we alledaagse avonturen makkelijker en leuker voor gezinnen. Onze opvouwbare kinderkarren combineren slim ontwerp met comfort en stijl — zodat op pad gaan met kleintjes gaat over genieten, zonder gedoe.

Onze servicebelofte

Zekerheid bij elke bestelling

Bij Mr Fold willen we dat je met een gerust gevoel bestelt. Daarom kun je rekenen op: • Snelle en duidelijke levering • Stevig en betrouwbaar product • Snelle klantenservice • 30 dagen bedenktijd – niet tevreden? Dan lossen we het op Geen gedoe. Gewoon goed geregeld.

Kontaktoplysninger

Promotion box for Mr Fold

Mr Fold Kinderkarren

Shop jouw favoriete producten online op mr-fold.com

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

266 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 85 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

214 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn bedrijf met hele fijne…

Fijn bedrijf met hele fijne kinderwagens. Na mailcontact met de klantenservice werd er snel contact opgenomen om mee te denken en tot een oplossing te komen.
De kinderwagen is echt top, hij is al mee de bergen in geweest in Oostenrijk en dat beviel super.

24. juni 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel erg blij met de bolderkar!

Heel erg blij met de bolderkar!
Het is echt een luxekar die alles heeft, genoeg opbergruimte voor je gerief.
Handig in gebruik, zo ineen gezet.
Ook heel goed contact met klantendienst.
Heel blij met deze aankoop!

5. juli 2026

Beste aankoop ooit

Vanaf de dag dat deze bolderkar werd geleverd zijn we niet meer te scheiden. Het rijdt enorm soepel, de kwaliteit is echt geweldig en het is ook nog is gewoon een mooi ding om te hebben. Enorm veel complimentjes gehad en ik raad het iedereen aan. Dit was echt elke cent waard.

2. juli 2026

Hele fijne bolderkar

Hele fijne bolderkar! Wij hebben de P-serie voor 4 personen. De kar wordt bijna dagelijks gebruikt. We gebruiken hem om boodschappen te doen en om te wandelen in de buurt maar juist ook voor hele dagjes weg! Hij rijdt en stuurt mega soepel en is makkelijk met 1 hand te besturen. Het is een hele degelijke, robuuste en mooie kar.
Het wiegje en de snacktray zijn echt een fijne toevoeging. Door het wiegje kan ook onze pasgeboren baby de hele dag mee in de bolderkar. ( dat kan in een maxi cosi niet). De snacktray wordt door onze oudste dochter gebruikt voor haar drinken, snacks en ook voor wat klein speelgoed.
Vergeleken met andere merken is de kar ook betaalbaar. Hij is zijn prijs sowieso helemaal waard!

27. juni 2026
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Betreft beter

Betreft beter, telefonisch bereikbaarheid mag veel en veel beter. Via de app, meerderen dagen gewacht voor antwoord! Vervolgens maar tas besteld maar bleek er wel bij te zitten. Compliment dat de bestelling binnen twee dagen ondanks onze fout (verkeerd postcode) op het goede adres is afgeleverd is afgeleverd. Mis echt een winkel waar je de bolderkar kon zien. Gelukkig viel het thuis positief uit. Doos/verpakking stonk naar vuur, bolderkar gelukkig niet.

17. juni 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelling van regenhoes is een flop maar inmiddels netjes opgelost

De bestelling van de bolderkar op zich
ging goed. Echter nog n nabestelling gedaan van een regenhoes. Deze besteld 2 dagen voordat ik m nodig had, want ja... Op de site staat:vandaag besteld morgen in huis. Volgende ochtend een mail dat de bestelling verzonden is. Nu 2.5. week later heb ik nog steeds geen regenhoes. Wel al verschillende keren gemaild. Reacties welke ik terug kreeg:
1: Is verzonden en was druk bij de Post.
2. Door de vele bestellingen hadden ze vertraging in zowel distributiecentrum en Post
3. (Nadat ik vroeg of ze m wel überhaupt op voorraad hadden) Nee, hij was niet op voorraad en dat had ik kunnen zien bij bestellen. Hij staat nu idd op Pre order maar toen ik hem besteld heb zeker niet, anders had ik m niet besteld! En waarom krijg ik dan wel een mail dat ie verzonden is!

Inmiddels is dit opgelost. Ik heb de regenhoes ontvangen en heeft MR FOLD aangeboden om kosteloos nog een winterhoes op te sturen. Deze zie ik dan ook graag tegemoet.

Een startend bedrijf wat graag mee denkt met de mensen en je tegemoet komt. ❤️

26. juni 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Met de luxe bolderkar (4 zitjes) in de…

Met de luxe bolderkar (4 zitjes) in de auto op vakantie. Na een bezichtiging in Weert waren we onmiddellijk verloren. We kochten de luxe 4-zits bolderkar. Alles werd netjes thuis geleverd en er volgde al onmiddellijk een grote test: mee nemen op vakantie. Het was zalig om met 1 vingertje de kar te duwen, geen gedoe met 2 buggys voor
de 2 peuters (tweeling van bijna 2 jaar) want die zaten nu veilig vast gemaakt in de kar en we konden overal naartoe.
Door het afdakje zaten ze uit de zon. We monteerde er nog enkele mini ventilatortjes op ze zaten lekker koel. Wij moesten niet sleuren met van alles want er was plaats genoeg om alles kwijt te raken.
We werden overal nagekeken en aangesproken over "De luxe" kar.
We zeiden nog: als we van ieder die ons aansprak, of foto nam 5 euro kregen was onze vakantie dubbel en dik terug verdiend :-)
Wij zijn heel tevreden en raden het iedereen aan.

12. maj 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstapjes zijn nog leuker geworden

Voor onze kinderopvang De Kleine Wonderen hebben wij de 6-persoons bolderkar van Mr Fold aangeschaft, en wat zijn we daar blij mee!

Wij gaan graag op uitstapjes met de kinderen, en deze bolderkar maakt dat nóg makkelijker, veiliger en leuker. De kindjes vinden het geweldig om samen op pad te gaan, en ook voor onze leidsters is het een enorme uitkomst. De bolderkar rijdt prettig, is praktisch in gebruik en biedt veel comfort tijdens onze wandelingen en uitstapjes.

Daarnaast zijn wij erg tevreden over de service van Mr Fold. Het bestelproces verliep soepel, de levering was snel en de communicatie was duidelijk en vriendelijk.

Wij genieten er elke dag van en kunnen deze bolderkar én Mr Fold van harte aanbevelen aan andere kinderopvangorganisaties en ouders!

Team De Kleine Wonderen

16. juni 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige mooie bolderkar en super stabiel.

Geweldige mooie bolderkar en super handige assecoires om erbij te gebruiken. Super fijne service en heel vriendelijk. We hebben de kar gekocht voor onze zoon en schoondochter voor hun zoontje van 3,5 jaar en gelijk voor de kleinzoon die deze week geboren gaat worden. Wij kunnen het iedereen aanraden om bij jullie een bolderkar te kopen.

16. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

verkeerde hoes geleverd…

Niet tevreden verkeerde hoes geleverd dus kunnen we deze niet gebruiken en alle foto’s van alle zakjes gestuurd maar er is nog tot op heden niets cab reactie vind ik super spijtig

3. juni 2026
Mr Fold-logo

Besvarelse fra Mr Fold

Beste Kathy,

Hartelijk dank voor uw feedback en onze oprechte excuses voor het ongemak. U heeft helaas de verkeerde hoes ontvangen, waarschijnlijk doordat de juiste maat op dat moment niet op voorraad was. Dat had niet mogen gebeuren.
Wij hebben u afgelopen woensdag al per e-mail benaderd en u zojuist opnieuw bericht. De juiste regenhoes wordt direct naar u verzonden, zodra deze op voorraad is. In de tussentijd kunt u eventueel de winterhoes gebruiken, die ook volledig waterdicht is.

Marloes de Jong
Mr Fold

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Mooie kar daar kan ik niets van zeggen…

Mooie kar daar kan ik niets van zeggen maar ik vind dit.echt geen handige kar ... ik vind ze zwaar duwen de kar is zelf zwaar en je kan er niet door de kassa... ik vind dit een zware kar voor 1 persoon en voor te vertrekken miet je alles.nog installeren... duurd langer of jr wandeling... ik vind het geen handige ik heb spijt van mijn aankoop.... jammer

8. juni 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, wat een mooie en stabiele wagen!! Had ik veel eerder moeten doen. Ik heb de 2 zitter Pserie genomen. Zelf mijn zoontje van 6 past er nog prima in

28. maj 2026