Moz-Art.nl Anmeldelser 738

2,8

Beste Moz-Art.nl, Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om mijn voornaam te verwijderen uit jullie reactie op mijn vorige review. Ik gebruik deze immers zelf ivm privacy ook nergens op deze site... Se mere

Een origineel kado bedacht, echter mede door kunststof te selecteren ipv plexiglas (eigen fout) een in mijn ogen goedkoop uitziend foamboard met foto's erop voor veelste veel geld besteld (230 euro) .... Se mere

De slechte reviews die ik lees heb ik totaal niet zo ervaren! Ik vroeg per email om advies en werd dezelfde dag netjes gebeld en werd heel vriendelijk geholpen en geadviseerd. Diverse voorbeelden van... Se mere

De grote foto valt heel mooi uit, canvas is ook heel mooi. De kleine fotootjes zijn jammer genoeg niet van super kwaliteit, had ik van duidelijkere kwaliteit verwacht... De digitale foto is heel mo... Se mere

1. Indretningsarkitekt

Om Moz-Art.nl

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bij Moz-Art maak je van je mooiste foto een prachtig fotomozaïek die is opgebouwd uit heel veel andere kleine foto’s.

Met Moz-Art.nl hoef je geen ingewikkelde software te downloaden. Je werkt online. Daarom kun je er ook met anderen aan werken en maak je samen een prachtig kunstwerk voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of huwelijk.

Het fotokunstwerk wordt gedrukt op canvas, aluminium, kunststof (forex) of tuindoek.

We verzenden je bestelling binnen vijf werkdagen.

2,8

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Duidelijke site en uitstekende service!

Een hele duidelijke site, goed leesbaar. Bij vragen heb ik gebeld en gemaild, zeer goede service! Vooral de keuze voor de hoofdfoto vond ik lastig, een beetje hulp van een professional is dan heel fijn.

24. august 2018

Privacyschending

Beste Moz-Art.nl,

Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om mijn voornaam te verwijderen uit jullie reactie op mijn vorige review. Ik gebruik deze immers zelf ivm privacy ook nergens op deze site en heb jullie geen toestemming geven om deze openbaar te publiceren. Bij voorbaat dank!

20. august 2018

Top service en top resultaat!

Na overleg via de mail is er een speciale vorm voor een contour-collage voor ons gemaakt. Ik kon de foto's uploaden en daarna werd de collage gemaakt. Omdat Moz-Art er voor het drukken achter kwam dat enkele foto's een beetje scheef stonden, hebben ze contact met me opgenomen. Nadat ik dit had recht gezet en gebeld had of het nu wel goed was, zijn ze aan het drukken gegaan. Een paar dagen later was hij er! Het resultaat is erg mooi geworden en de service kan niet beter.

10. august 2018

Super service en feedback!

Super service en zeer goede hulp in het meedenken in wat de beste optie zou zijn voor mijn foto. Gaan voor kwaliteit en een hoge klanttevredenheidsscore. Professioneel in de uitvoering van het werk. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Ik beveel deze site en dit team ten zeerste aan bij anderen! Met dank Miriam en collega’s :-) groet Nicole

2. august 2018

Het resultaat is prachtig

Het resultaat is prachtig, hele mooie kwaliteit. De ondersteuning en het advies van Moz-Art tijdens het maken van de mozaïek was heel goed en prettig, mijn vragen werden snel en deskundig beantwoord en het advies was er op gericht om het resultaat optimaal te krijgen.

9. juli 2018

Mijn bestelling was al betaald en het…

Mijn bestelling was al betaald en het mozaïek was al geleverd binnen 5 werkdagen. Maar ....het voorbeeld dat je binnen zou krijgen via een mail liet op zich wachten.
Dat gebeurde pas ruim 14 dagen nadat ik de bestelling had geplaatst. Dat vind ik heel erg jammer en slordig dat dit toen pas gebeurde. Misschien iets om in de toekomst op te letten dat dit niet weer kan gebeuren.

24. marts 2018
Moz-Art.nl-logo

Besvarelse fra Moz-Art.nl

Het digitale bestand wordt automatisch verstuurd binnen een paar dagen. Het bleek dat in de afgelopen periode veel verstuurde bestanden in de SPAM-box terecht kwamen. De reden daarvoor weten we nog niet precies. Omdat we niet exact konden achterhalen bij welke klanten dit niet goed is gegaan hebben we alle klanten van de afgelopen 2 maanden opnieuw de link naar het digitale bestand gestuurd.

Tip: als je binnen 5 dagen na je bestelling nog geen link hebt ontvangen van het digitale bestand, check dan even je spambox. Als blijkt dat het daar niet in staat kun je ons even mailen, wij sturen het je dan opnieuw.

Moz-Art.nl

Ik heb voor het eerst een fotomozaiek…

Ik heb voor het eerst een fotomozaiek laten maken. Daardoor wist ik niet precies hoe Ik het beste resultaat zou kunnen krijgen. Een medewerker heeft met mij meegekeken en waar nodig aanpassingen gedaan om toch het beste eruit te halen. Hij was super vriendelijk en geduldig! En het resultaat is echt heel mooi.

23. marts 2018

Fijne communicatie en een topproduct aan de wand!

Ik ben echt super tevreden over de service van Moz-Art.nl. Voor de opening van ons nieuwe pand hadden wij een foto mozaïek idee bedacht met ons logo, Moz-Art dacht hier perfect en mee en heeft het proces tot een verbluffend eindresultaat gebracht.

Zeker aan aanrader! Fijne communicatie en een topproduct aan de wand. Bedankt voor de goede service :-)

20. marts 2018

Super service!!!

Was de eerste keer dat ik een mozaiek maakte. Ben via de chat enorm goed door Jeroen geholpen!! Zo'n service heb ik niet eerder online gehad! Mijn complimenten!

13. marts 2018

Mooi fotoproduct

Mooi fotoproduct, snelle levering, website liep wel aantal keren vast met uploaden grote hoeveelheid foto's en pas bij de 3e keer was t mij duidelijk dat je niet over nieuw hoeft te beginnen maar verder kunt gaan met de resterende foto's

21. februar 2018