MR onderdelen Anmeldelser

4,6

Top service de beste van allemaal! ik zocht al lang en vruchteloos naar een onderdeel voor een motor (Floorboard) waarvan ik zeker wilde weten dat dit past. Na veel teleurstelling bij andere levera... Se mere

Top service! Alle vragen beantwoord door middel van app contact! Zelf tips and tricks! Mijn volgende bestelling gaat zeker hier zijn!

Ik had een onderdeel besteld, maar dat bleek net te groot waardoor het niet op mijn motor pastte. Contact opgenomen via de info@ mail en aangegeven wat het probleem was, met het verzoek het om te ruil... Se mere

The packaging was not good. The original box of the clutch plates was semiopened and the clutch plates were not properly secured so they were moving around (often they vacuum seal these plates).

1. Butik med motorcykelreservedele

MR onderdelen de webshop voor motorfiets onderdelen.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

4,6

Duurde even met de bezorging

Duurde even met de bezorging, maar superblij met het bestelde product.

12. august 2025

Besvarelse fra MR onderdelen

Bedankt voor de review en wij hopen u snel weer te zien in onze webshop. Vriendelijke motorgroet MR onderdelen

Got what was promised

Got what was promised. Everything looks good. No communication needed after ordering

1. august 2025

Besvarelse fra MR onderdelen

Thank you for the review and we hope to see you again soon in our webshop. Greetings, MR onderdelen

Hiflo oliefilters

Levering was zoals beloofd en de prijs was goed.

25. juli 2025

Goede onderhouds set.

Mooie complete onderhouds set.

16. juli 2025

Besvarelse fra MR onderdelen

Goede en snelle service en levering

Goede en snelle service en levering. Spanningsregelaar besteld op 21 april, 24 april binnen. Degelijk materiaal voor een nette prijs.

23. april 2025

Besvarelse fra MR onderdelen

Bedankt voor de review en hopen u weer te zien in onze webshop. Groet MR onderdelen

Na telefonisch contact meer…

Na telefonisch contact meer verheldering gekregen over "custom" onderdeel (kilometertellerkabel) voor mijn bike met behoorlijk lange voorvork 😎

Snel geholpen met nodige info, levering binnen 2 weken ivm niet op voorraad hebben.

Onderdeel is precies zoals verwacht en gewenst.

Kortom, goede service, kwaliteit-product voor een goede prijs.

Dankjewel, en tot een volgende bestelling

23. april 2025

Snelle levering

Snelle levering, onderdeel paste uiteindelijk niet door een aanpassing van de motor, onderdeel werd zonder probleem teruggenomen en geld teruggestort.

31. marts 2025

Goede en snelle service.

Snelle beantwoording van vragen en netjes meegedacht.
Helaas moest er een artikel retour, maar ook dat is snel en netjes opgelost!

25. marts 2025

Besvarelse fra MR onderdelen

heb een remlichtschakelaar bij jullie…

heb een remlichtschakelaar bij jullie besteld en toen ik het pakketje opende was er een hoekje afgebroken van de schakelaar waarmee je hem vast zet aan de remhendel dus ik heb nu niets aan de schakelaar en dat zal niet jullie schuld zijn maar van de vervoerder maar daar is toch weinig tegen te doen ....

1. april 2025

Besvarelse fra MR onderdelen

Goedendag Vonk, Helaas kunnen wij er niks aan doen dat iets defect raak tijden het vervoer, natuurlijk willen wij het wel voor u oplossen. Wij zullen een nieuwe schakelaar voor u bestellen bij de leverancier en deze heeft u binnen enkele werkdagen in huis.

Vriendelijke motorgroet MR onderdelen.