Banner for De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland

De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De makelaar is zijn Afspraken nagekomen, duidelijk in wat ze voor ons kunnen doen en de stappen in het verkoopproces. De camper stond centraal in Nederland, de site was duidelijk met foto’s. De aandac... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na zelf eerst een halfjaar geprobeerd te hebben onze camper te verkopen zijn we na een goed en duidelijk gesprek met Kaj Pluimers overstag gegaan om de verkoop in hun handen te leggen. Na drie weken w... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn heel tevreden over de afhandeling van de verkoop van onze camper door Herald blijeveld in nijkerk. Samen met zijn vrouw , kwam hij de camper ophalen , ze hebben hem laten reinigen en op de we... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sandy, gaf i.o. een goed openingsbod en elke 1 ste week van de maand ontvingen wij een update. Daarna tel. contact over eventuele aanpassing of nog even afwachten. Wij hebben al die maanden vertrouwe... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med autocamperudstyr

Om De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland

Skrevet af virksomheden

Motorhome Depot is onderdeel van de grootste Campermakelaar in Europa. Iedere franchisenemer van Motorhome Depot opereert in zijn eigen regionale gebied als campermakelaar en bemiddelt in de verkoop en aankoop van tweedehands particuliere campers. Wil je jouw huis verkopen, dan bel je een woningmakelaar. Wil je jouw camper verkopen, dan bel je De Campermakelaar Motorhome Depot.

Onze werkwijze

Veel verkopers twijfelen tussen inruilen bij een dealer of zelf particulier verkopen. Inruil levert vaak minder op, en zelf verkopen kost tijd: foto’s, adverteren, afspraken, onderhandelen. Bovendien blijft het spannend rond betaling en veiligheid. Daarom zijn klanten vaak opgelucht als ze ontdekken dat er een derde optie is: verkopen via een campermakelaar, zonder gedoe en zonder onnodige risico’s. De Campermakelaar Motorhome Depot regelt het complete verkooptraject van A tot Z op basis van no cure, no pay. De betaling voor jouw camper verloopt veilig via een derdengeldenrekening onder toezicht van De Nederlandsche Bank.

De voordelen van verkopen via De Campermakelaar Motorhome Depot

• Geen verkoop, geen kosten.
  • Alleen serieuze bezichtigingen.
  • Bezichtiging altijd in aanwezigheid van de campermakelaar.
  • Wij verzorgen het hele verkooptraject.
  • Veilig en transparant.
  • Geen verspilde tijd.
  • Wij doen de onderhandelingen.
  • Je ontvangt een marktconforme prijs voor je camper.
  • Betaling verloopt via de derdengeldenrekening onder toezicht van DNB.
  • Wij houden je op de hoogte.
  • Je kunt de camper blijven gebruiken tijdens de verkoopperiode.

Het camperaanbod van De Campermakelaar Motorhome Depot

Ben je op zoek naar een camper?

Bekijk ons aanbod

Omschrijving van de afbeelding

Kontaktoplysninger

Jouw camper verkopen via Motorhome Depot

Benieuwd naar onze 100% veilige en onbezorgde werkwijze?

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

824 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

101 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Afspraken worden niet nagekomen

Absoluut geen goede ervaringen met dit bedrijf!
Wanneer je een camper zoekt is er snelle communicatie en lijkt alles goed. Dit zijn echter vooral praatjes van verkoopers..
Wanneer het geld eenmaal binnen is worden gemaakte afspraken niet nagekomen die op het koopcontract staan. Gemaakte afspraken worden verdraaid, ze trekken hun handen overal vanaf en reageren nergens meer op. Je hebt geen poot om op te staan en moet zelf alles oplossen..

1. oktober 2025

Beste Merle Roos,

Dankjewel voor de review. Het is vervelend dat de aankoop van uw camper op deze manier is verlopen en dit is ook niet conform onze standaard werkwijze. Ik heb intern navraag gedaan, maar het blijkt dat uw naam niet bekend is in onze systemen en niet bekend bij de campermakelaars. Zou u alstublieft contact met ons op willen nemen. U kunt ons op kantooruren bereiken op 0850657620. Wij horen graag van u om het een en ander duidelijk te krijgen.

Beste Merle Roos,

Het is nu 2 december en wij hebben nog geen reactie ontvangen op ons antwoord. Wilt u alsjeblieft bellen naar 0850657620?

Aankoop California T4

Onlangs een hele mooie, goed onderhouden T4 California camper gekocht via Motorhome Depot Zeewolde, heel blij mee! Contact met makelaar Cees was heel prettig, reageert snel, fijne ontvangst met een goede bak koffie en nam uitgebreid de tijd. Verkoopproces verloopt op professionele wijze, met een volledig digitale afhandeling en veilige betalingsmethode via een tussenrekening. Maar het leukste was de dag van oplevering met enthousiaste uitleg en overdracht door de vorige eigenaar zelf!

Beste Hans,

Dankjewel voor de review. Fijn dat jullie blij zijn met jullie camper en dat jullie de werkwijze van campermakelaar Cees van der Zijl bij de aankoop van de camper als heel prettig hebben ervaren. Leuk dat de vorige eigenaar met enthousiasme de uitleg en overdracht heeft gedaan. Veel camperplezier!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben onze camper gekocht via Herald van Bijleveld Nijkerk…

Wij hebben onze camper gekocht via Herald van Bijleveld in Nijkerk. Fijne ontvangst met een lekker kopje koffie en ruim de tijd gehad om de camper goed te bekijken met daarbij goede uitleg en vooral geen druk. Later nog teruggeweest voor een proefrit en de camper gekocht. Bij het ophalen heeft Herald ons alles duidelijk uitgelegd. Wat wij fijn vonden was, dat de vorige eigenaar ook aanwezig was. Tevens kregen wij een kookboek met een leuke persoonlijke noot.
Kan iedereen motorhome Nijkerk aanraden.
Bianca en John

20. november 2025

Beste John Kok,

Bedankt voor de review. Fijn dat de werkwijze van campermakelaar Herald van Bijleveld naar volle tevredenheid is geweest bij de aankoop van jullie camper. Veel camperplezier!

Ontzettend fijne ervaring.

Wij zijn op zaterdag (ruim na sluitingstijd) op een fantastische manier geholpen. Er werd alle tijd voor je genomen om alles op een duidelijke manier uit te leggen. We waren al langere tijd op zoek naar onze droomcamper, en hebben deze hier gevonden. Na het proefrijden (waar ook alle tijd voor werd genomen) zijn we tot koop overgegaan. Ik durf rustig te stellen dat wij een fantastische camper hebben gekocht voor een goede prijs. De communicatie (zowel telefonisch als per mail) verliep uitstekend. Er zat een lichte schade aan de achterbumper, die door Cees op een goede manier is opgelost. Bij oplevering van onze camper werd alles keurig netjes uitgelegd en gedemonstreerd. Al met al zijn wij zeer tevreden over Motor Home Depot Zeewolde.

Fam Dekker Zwolle.

27. september 2025

Beste Eddy & Carolien,

Dankjewel voor de review. Fijn om te lezen dat jullie de droomcamper waar jullie langere tijd naar op zoek waren gevonden hebben en dat de manier waarop de aankoop verlopen is via campermakelaar Cees van der Zijl tot volle tevredenheid is geweest. Veel camperplezier!

VW T4 California geheel ontzorgd verkocht

Ik wilde de T4 Camper niet zelf verkopen. Toen las ik op internet van de Campermakelaar, wat een doordachte formule open en eerlijk! Voor mij ook nog eens dichtbij...interesse was gewekt. Cees de makelaar heeft mij geheel ontzorgd van de verkoop en die was snel, binnen 2 weken verkocht. Ik vond het fijn dat ikzelf de nieuwe eigenaar alles van de California mocht uitleggen. Cees & team bedankt.

Beste Marcel B.,

Dankjewel voor de review. Fijn dat u tevreden bent over de werkwijze van Motorhome Depot en dat de camper binnen 2 weken was verkocht. En leuk dat u zelf alles heeft kunnen uitleggen aan de nieuwe eigenaar. Dit zal de nieuwe eigenaar gewaardeerd hebben.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Blijf weg van deze campermakelaar

'No cure, no pay’ is pure misleiding — blijf weg van deze campermakelaar.

Motorhome Depot Zeewolde heeft mijn camper niet kunnen verkopen door een verkeerde inschatting van de verkoopprijs. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, werd ik opgezadeld met onverwachte kosten.

Toen ik mijn camper wilde terughalen, werd het voertuig niet meegegeven zonder dat ik eerst €500 aan “schoonmaakkosten” betaalde. Dit bewijst niet alleen dat 'geen verkoop, geen kosten' onzin is, maar dat ze ook bereid zijn hun klanten af te dreigen.

Dit bedrijf is onbetrouwbaar, communiceert slecht en legt problemen bij de klant neer. Ik raad iedereen aan om dit bedrijf te vermijden.

11. november 2025

Beste Liesje Osselaer,

Dankjewel voor de review. Het is spijtig te vernemen dat u zo ontevreden bent, gebaseerd op de argumenten die u noemt. Ik heb intern navraag gedaan en het een en ander t.a.v. de correspondentie uitgezocht en dit geeft een ander beeld van de situatie dan wat u schetst. Het is jammer dat dit zo gelopen is.

Goed bereikbaar!

Prima service en goed bereikbaar!
We hebben er een goede camper gekocht

1. november 2025

Beste Christa de Jong,

Bedankt voor deze kort maar krachtige review. Veel camperplezier!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Motor Home Depot heeft mijn camper in…

Motor Home Depot heeft mijn camper in een maand tijd verkocht. In tegenstelling tot de dealers hebben zij geen bepaalde voorkeur over welke camper zij verkopen en hun klanten belangstelling in hebben. Zij verkochten mijn camper snel voor een eerlijke prijs met een hele persoonlijke benadering. Een top bedrijf! Ik was eerst huiverig om niet via de merkendealer te verkopen maar heb mogen ervaren dat een onafhankelijke makelaar vele malen transparanter en sneller gaat.

Beste Jaap vd,

Dankjewel voor de review. Fijn dat u de werkwijze van Motorhome Depot als een prettige en persoonlijke benadering ervaren heeft bij de verkoop van uw camper.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heb mijn camper verkocht via HomeDepot…

Heb mijn camper verkocht via HomeDepot in een aantal weken tijd. Goeie service en alles wordt voor je geregeld.

20. oktober 2025

Beste Edwin Leentfaar,

Dankjewel voor de review. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop de camper voor u is verkocht.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne bemiddeling bij aankoop buscamper Adria Twin…

Wij kochten een buscamper Adria Twin Active via Motorhome van particulier.
Begeleiding was top. Financieel afhandeling eveneens.
Gewoon goed geregeld

20. oktober 2025

Beste Linda Duvekot-Westveer,

Dankjewel voor de review. Fijn dat u de werkwijze van Motorhome Depot als Top :) ervaren heeft. Veel camperplezier!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Motorhome depot zeker aanrader!

Via een kennis gehoord van Motorhome depot Zeewolde, een afspraak gemaakt en een gesprek gehad met Cees v Zijl. Prettig en eerlijk verlopen en een, voor mij, redelijke prijs bepaald voor mijn buscamper. Binnen twee weken verkocht, en direct het geld op mijn rekening. Top!

17. oktober 2025

Beste Adri,

Dankjewel voor de review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de manier waarop campermakelaar Cees van der Zijl uw camper heeft verkocht.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Te mooi om waar te zijn?

Via OSW werd Motorhome Depot in Zeewolde op de verkoop van mijn camper geattendeerd.
Cees van Zijl nam op woensdag telefonisch contact met mij op en de daarop volgende zaterdag was de camper verkocht.
Alle zorg werd door Cees uit handen genomen. Het enige wat ik moest doen was de camper brengen en het geld ontvangen. Inderdaad mooi en waar! Super geregeld allemaal.

25. september 2025

Beste O.J. Terol,

Dankjewel voor de review. Fijn dat de camper zo snel is verkocht en u zo tevreden bent over de werkwijze van campermakelaar Cees van der Zijl bij de verkoop van uw camper.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Binnen een week na de eerste afspraak…

Binnen een week na de eerste afspraak stond de camper al in de verkoop. Snel verkocht en goede begeleiding gehad met de afwerking.
Nemen echt alle sores uit handen.

13. oktober 2025

Beste Anja,

Dankjewel voor de review. Fijn dat alles naar wens is verlopen bij de verkoop van jouw camper.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede begeleiding bij aankoop van een camper

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding door Cees van der Zijl in Zeewolde bij de aankoop van onze Weinsbergcamper. Hij nam alle tijd om vragen te beantwoorden (ter plaatse, maar ook via de mail of app) zonder daarbij opdringerig te zijn. En ook bij de oplevering van de camper werd uitgebreid de tijd genomen voor uitleg. Zeer positieve ervaring dus!

17. september 2025

Beste Gerard,

Dankjewel voor de review. Fijn dat alles naar wens is verlopen bij de aankoop van jullie camper. Veel camperplezier!

Motorhome Zeewolde

Cees van Motorhome Zeewolde heeft ons uitstekend geholpen, goed advies, heldere afspraken en alles netje volgens afspraak geregeld.
Nogmaals bedankt Cees.

4. oktober 2025

Beste Klant,

Dankjewel voor deze kort maar krachtige review.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Cees van vestiging Zeewolde heeft ons…

Cees van vestiging Zeewolde heeft ons keurig begeleid bij de verkoop van onze camper. De communicatie was helder, gemaakte afspraken worden netjes nagekomen en de financiele afhandeling is ook strak geregeld. kortom; wij zijn tevreden

5. oktober 2025

Beste Henk,

Dankjewel voor de review. Goed om te lezen dat de werkwijze van campermakelaar Cees van der Zijl bij de verkoop van jullie camper naar tevredenheid is verlopen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn vriendelijk ontvangen met een…

We zijn vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Er werd de tijd genomen voor de vragen die we hadden en kregen professioneel advies en uitleg over de camper. De elektriciteitskabels en oprijbokken kregen we gratis van ze,omdat deze niet standaard bij de camper zaten. Onze mail en appjes werden goed,snel en netjes veantwoord.

4. september 2025

Beste Bernadette van Schip,

Dankjewel voor de review. Fijn dat jullie tevreden zijn over onze werkwijze bij de aankoop van jullie camper. Veel camperplezier!

Onze camper was in 2 dagen al verkocht

Onze camper was in 2 dagen al verkocht. We zijn compleet ontzorgd alles correct en professioneel afgehandeld.

29. august 2025

Beste Dennis Poldermans,

Dankjewel voor deze kort maar krachtige review.

Deskundig, adequaat en snel

Snelle adequate, professionele en deskundige afhandeling.
Nadat de intake door Marcel was gedaan ging alles in een stroomversnelling en nadat de foto's en video waren gemaakt kregen we binnen een week de mededeling dat de camper was verkocht. Het was fijn zaken doen met Motorhome in Nijkerk.

5. september 2025

Beste Jan van der Velden,

Dankjewel voor de review. Fijn dat de camper zo snel is verkocht en u zo tevreden bent over de manier waarop campermakelaar Marcel de Bruijn uw camper heeft verkocht.

vakkundig

Vakkundig, snel en professioneel. De zeer secure inspectie van de aangeboden camper door Herold van Bijleveld (Nijkerk) geeft een transparante indruk naar de potentiële koper. Een indrukwekkende fotoreportage en video heeft er mede voor gezorgd dat de camper in 2 weken(!) verkocht was.

22. juli 2025

Beste Gerry Thiescheffer- de Wit,

Dankjewel voor de review. Fijn dat u zo tevreden bent met de manier waarop campermakelaar Herald van Bijleveld uw camper heeft verkocht.

Groet, Mary van Motorhome Depot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.