Banner for De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland

De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De makelaar is zijn Afspraken nagekomen, duidelijk in wat ze voor ons kunnen doen en de stappen in het verkoopproces. De camper stond centraal in Nederland, de site was duidelijk met foto’s. De aandac... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na zelf eerst een halfjaar geprobeerd te hebben onze camper te verkopen zijn we na een goed en duidelijk gesprek met Kaj Pluimers overstag gegaan om de verkoop in hun handen te leggen. Na drie weken w... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn heel tevreden over de afhandeling van de verkoop van onze camper door Herald blijeveld in nijkerk. Samen met zijn vrouw , kwam hij de camper ophalen , ze hebben hem laten reinigen en op de we... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sandy, gaf i.o. een goed openingsbod en elke 1 ste week van de maand ontvingen wij een update. Daarna tel. contact over eventuele aanpassing of nog even afwachten. Wij hebben al die maanden vertrouwe... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med autocamperudstyr

Om De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland

Skrevet af virksomheden

Motorhome Depot is onderdeel van de grootste Campermakelaar in Europa. Iedere franchisenemer van Motorhome Depot opereert in zijn eigen regionale gebied als campermakelaar en bemiddelt in de verkoop en aankoop van tweedehands particuliere campers. Wil je jouw huis verkopen, dan bel je een woningmakelaar. Wil je jouw camper verkopen, dan bel je De Campermakelaar Motorhome Depot.

Onze werkwijze

Veel verkopers twijfelen tussen inruilen bij een dealer of zelf particulier verkopen. Inruil levert vaak minder op, en zelf verkopen kost tijd: foto’s, adverteren, afspraken, onderhandelen. Bovendien blijft het spannend rond betaling en veiligheid. Daarom zijn klanten vaak opgelucht als ze ontdekken dat er een derde optie is: verkopen via een campermakelaar, zonder gedoe en zonder onnodige risico’s. De Campermakelaar Motorhome Depot regelt het complete verkooptraject van A tot Z op basis van no cure, no pay. De betaling voor jouw camper verloopt veilig via een derdengeldenrekening onder toezicht van De Nederlandsche Bank.

De voordelen van verkopen via De Campermakelaar Motorhome Depot

• Geen verkoop, geen kosten.
  • Alleen serieuze bezichtigingen.
  • Bezichtiging altijd in aanwezigheid van de campermakelaar.
  • Wij verzorgen het hele verkooptraject.
  • Veilig en transparant.
  • Geen verspilde tijd.
  • Wij doen de onderhandelingen.
  • Je ontvangt een marktconforme prijs voor je camper.
  • Betaling verloopt via de derdengeldenrekening onder toezicht van DNB.
  • Wij houden je op de hoogte.
  • Je kunt de camper blijven gebruiken tijdens de verkoopperiode.

Het camperaanbod van De Campermakelaar Motorhome Depot

Ben je op zoek naar een camper?

Bekijk ons aanbod

Omschrijving van de afbeelding

Kontaktoplysninger

Jouw camper verkopen via Motorhome Depot

Benieuwd naar onze 100% veilige en onbezorgde werkwijze?

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

824 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

101 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vriendelijk en vakkundig!

De campermakelaar van Motorhome Depot heeft mij vriendelijk en vakkundig geholpen bij de verkoop van mijn camper. De veilige betaling gaf mij ook een gerust gevoel over de financiële afhandeling. Aanrader!

24. februar 2026

Beste Visscher,

Dankjewel voor de review en fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de werkwijze van de campermakelaar bij de verkoop van uw camper en de financiële afhandeling voor u een gerust gevoel gaf.

Gewoon zoals het hoort

Prima, gewoon zoals het hoort 👍🏼

Beste Arjan van der Hoef,

Professioneel en betrokken

Professioneel, expertise, behulpzaam, betrokken.

Beste Klant,

Vertrouwd en betrokken

Duidelijk over de werkwijze. Betrokken bij mij als klant. Beide zorgden voor vertrouwen

Beste AHroelfslive.nl,

Dankjewel voor de review. Fijn dat u de werkwijze van de campermakelaar bij de verkoop van uw camper als prettig heeft ervaren. Dat u zich betrokken en vertrouwd voelde bij het verkoopproces.

Vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers, weten alle vragen goed te beantwoorden en nemen de tijd

Beste Elly,

Dankjewel voor deze vijf-sterren review! Goed te vernemen dat u de medewerkers als vriendelijk heeft ervaren en dat uw vragen goed beantwoord zijn.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snel en goed

Snel en goed

10. februar 2026

Beste Jack,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden! Zo hoort een campermakelaar te werken

Onder de indruk van de vakkennis van zowel camper technologie als van de te volgen procedures. We voelden ons veilig en in goede handen. Alleen maar positieve indrukken op alle vlakken dus. Onze camper was binnen 5 maanden verkocht en kreeg de volle aandacht. Complimenten aan het gehele team.

4. februar 2026

Beste JanV.,

Dankjewel voor de review en goed te vernemen dat u zeer tevreden bent over de verkoop van uw camper. Fijn dat u de veiligheid van deze manier van verkopen zo heeft ervaren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Succesvolle verkoop van onze Hymer camper

Afgelopen weekend hebben wij onze Hymer camper succesvol verkocht. Campermakelaar Marco van der Griendt (regio Zeeland- Bergen op Zoom) heeft ons gedurende het contract helder geïnformeerd, was behulpzaam, goed bereikbaar en bleef fijn in contact met ons. Wij zijn erg blij met deze succesvolle verkoop en goede afhandeling en raden hem aan als verkoper. Bedankt!

5. februar 2026

Beste Vanessa,

Dankjewel voor de review. Goed te vernemen dat uw camper succesvol en naar tevredenheid is verkocht door campermakelaar Marco van der Griendt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn eerlijk voorgelicht en zo is de…

We zijn eerlijk voorgelicht en zo is de snelle verkoop ook uitgevoerd. En we hadden steeds goede ruggespraak met moterhome. Ook het geld van de verkoop goed en snel op onze rekening. Alles prima geregeld .gr rijn

2. februar 2026

Beste Rijkers,

Dankjewel voor de review. Fijn dat u tevreden bent over de manier waarop de camper is verkocht.

Realistische taxatie

Realistische taxatie, constructief overleg, vertrouwen, kennis en vooral zeer klantvriendelijk. Dit alles voor zowel verkoper als koper. Dus zeer tevreden.

29. januar 2026

Beste Jos,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zojuist (01-2026) onze Westfalia…

Zojuist (01-2026) onze Westfalia Buscamper opgehaald bij Motorhome Zeewolde. Via makelaar Cees vd Zijl. Zijn zeer tevreden. Korte lijnen, snelle respons en heldere communicatie. Wij gaan wat jaren pkezier beleven ad camper en komen dan terug voor verkoop en aankoop. EvS

29. januar 2026

Beste EvS,

Dankjewel voor de positieve review. Leuk te vernemen dat wij u mogelijk in de toekomst opnieuw van dienst mogen zijn. Voor nu: veel reisplezier!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Recent hebben wij onze camper gekocht…fantastisch!,,

Recent hebben wij onze camper gekocht en opgehaald bij motorhome depot in Zeewolde.
Vanaf het eerste contact moment met Cees hebben we een zeer positieve ervaring , Cees is een man van zijn woord zowel telefonisch, mail, en persoonlijk contact.
Wij hebben een schitterende camper gekocht en alles is op een erg fijne manier gelopen.
We willen Cees en zijn fijne team bedanken voor de prettige en persoonlijke benadering en afhandeling.

24. januar 2026

Beste R. Meijer,

Dankjewel voor de review. Fijn om te vernemen dat jullie zeer tevreden zijn over de werkwijze van campermakelaar Cees van der Zijl en blij zijn met de camper die jullie gekocht hebben. Wij wensen jullie veel camperplezier!

Goede Service

Vriendelijke ontvangst. Camper snel verkocht. Alles gebeurt transparant. Goede service.

17. januar 2026

Beste Bert Middeldorp,

Prettig en betrouwbaar camper kopen bij Motorhome Depot in Zwolle

In december 2025 hebben we onze camper opgehaald bij Sandy van op Schinkel in Zwolle. Het betrof een Possl Buscamper uit 2011 (Fiat Ducato Onderstel)
Een eerder bezoek gaf ons al meteen een prettig vertrouwen dat we hier wel tot definitieve koop konden verder gaan.
Omdat het toch een camper uit 2011 betrof was het advies om een aankoopkeuring te laten doen en dit is tot volle tevredenheid uitgevoerd.
Het prettige is dan dat de min punten in overleg met de verkoper worden opgelost.
Sandy en Tom waren zeer fijne personen die alles prettig voor ons hebben geregeld en we zijn zeer blij en tevreden met de aankoop van deze mooie Possl camper bus bij Motorhome Depot in Zwolle.

19. december 2025

Beste Wiel Lamers,

Dankjewel voor de review en gefeliciteerd met de aankoop van de Possl camper. Goed te vernemen dat de aankoop naar tevredenheid is verlopen. Veel reisplezier!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede wijn behoeft geen krans

Betrouwbaar

22. november 2025

Beste S.V.,

Dankjewel voor de kort, maar krachtige review!

Super mooie Camper hier gekocht

We hebben een Camper gekocht bij dit bedrijf in Zwolle. We zijn daar heel vriendelijk en service gericht geholpen. Er waren mooie Campers aanwezig om uit te kiezen. Op de dag dat we de camper kwamen ophalen zijn we opgehaald van het treinstation. Het was een hele mooie ervaring om hier een Camper te kopen.

16. december 2025

Beste Erik Ribbers,

Dankjewel voor de review. Wat fijn om te vernemen dat u de aankoop bij Sandy Schinkel in Zwolle als vriendelijk en servicegericht heeft ervaren. Wij wensen u mooie reiservaringen met de camper toe!

Prima service

Hebben een camper gekocht bij Motorhome Zeewolde.
In eerste instantie was er een misverstand over het wel of niet reeds vervangen van de distributieriem. Toen bleek dat het niet was gedaan heeft Cees van der Zijl direct een afspraak gemaakt om het uit te voeren.
Al met al een aanrader om daar een camper te kopen

1. november 2025

Beste Jan,

Dankjewel voor de review. Fijn dat u tevreden bent over de werkwijze van Campermakelaar Cees van der Zijl bij de aankoop van uw camper. Veel camperplezier!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

zeer professioneel, duidelijk en adequaat uitgevoerd

Campermakelaar Motorhome heeft ons in moeilijke omstandigheden super geholpen bij de verkoop van de camper. Dat is zeer professioneel, duidelijk en adequaat uitgevoerd, altijd bereikbaar voor vragen en andersom juist informatief bij nieuws in de verkoop en afhandeling. De verkoop heeft zeer snel plaatsgevonden en de afhandeling is zeer prettig verlopen. Aanrader!

26. november 2025

Beste Marc de Roo,

Dankjewel voor de review. Goed te vernemen dat de campermakelaar u, ondanks de moeilijke omstandigheden, naar tevredenheid heeft geholpen en dat u onze werkwijze als professioneel, duidelijk en adequaat heeft ervaren.

Wij kochten een camper via De Campermakelaar

Wij hebben een camper gekocht via makelaar Cees van der Zijl in Zeewolde. Vanaf het eerste contact t/m de aflevering was het contact prettig, eerlijk en deskundig. Er wordt zeer snel gereageerd op vragen per e-mail of WhatsApp. Het betaalsysteem werkt super en biedt veiligheid aan zowel verkoper als koper. Het contact met de makelaar was heel prettig, maar dat geldt ook voor alle personen, die wij daar ontmoet hebben. Iedereen is zeer service gericht.Ik beveel de Campermakelaar ten zeerste aan.

7. november 2025

Beste Kees de Lange,

Dankjewel voor de review. Fijn dat u het contact met campermakelaar Cees van der Zijl en de collega's servicegericht vond en dat u de betaling via de derdengeldenrekening onder toezicht van DNB als veilig heeft ervaren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De verkoop door Cees van der Zijl in…

De verkoop door Cees van der Zijl in Zeewolde is keurig en snel door Cees geregeld. Mijn complimenten voor de goede ontvangst en voor de nagekomen afspraken.

Dick van Noort

21. november 2025

Beste Dick van Noort,

Dankjewel voor de review. Fijn dat de werkwijze van Cees van der Zijl bij de verkoop van uw camper naar volle tevredenheid is verlopen.

Groet, Leonie van Motorhome Depot.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.