Tusind tak for den hurtige og professionelle hjælp med at finde et sæt gode vinterhjul til en super pris til min bil. Så kan vinteren bare komme an. Kan varmt anbefales!
Efter at have leaset bil i 2 år, havde jeg behov for ny rummelig bil. Med behov for bil til 5 personer, henunder teenager, ville jeg gerne have noget som kunne opfylde vores behov. Lang rækkevidde, g... Se mere
Skrev dagen før da jeg akut manglede vaske produkter og fik det dagen efte han gav mig en god pris på en hel pakke meget tilfreds
Jeg kan varmt anbefale MotoGroup. De tog sig tid til at forstå mine behov og hjalp mig med at finde en skræddersyet bil, der passede perfekt til mine ønsker. Gennem hele processen oplevede jeg en p... Se mere
MotoGroup ApS er en virksomhed, med glade & tilfredse kunder i fokus. Import af biler, MC, både, leasing, finansiering, afgiftsfastsættelse m.m.
Englandsvej 8, 5700, Svendborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Super god og hurtig service og medarbejderne er altid klar på at hjælpe i enhver situation

Besvarelse fra MotoGroup ApS
God, nem og hurtig service! Jeg fik tonet ruder på en nyindkøbt bil og ruderne står snor lige👌

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Alexander fra MotoGroup havde, siden jeg rakte ud, leveret en mere end sublim service når det kommer til responstid, tillid og prikken over i'et - at rådgive om aspekter, der lå uden for aftale. Alt i alt enormt serviceminded og helt sikkert et sted jeg kan anbefale.

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Super god oplevelse. Holder alt hvad de lover og styr på tingene.

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Alexander hjalp mig med afgiftsfastsættelse og betaling i forbindelse med privat import af min BMW I4. Alt gik totalt smertefrit og super hurtigt! Han kunne endda lave en skarpere pris end de 3 konkurrenter jeg også havde fat i.
Super service, tager altid telefonen og er enormt hjælpsom gennem hele processen!

Besvarelse fra MotoGroup ApS
God personlig guide til at vælge det rigtige køb

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Super imødekommende, effektiv og tryg service - virkelig et godt firma

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Motogroup har sørget for hjemtagelse, afgiftsberegning, syn mm. Af en Mercedes-Benz EQC som jeg selv har fundet i Tyskland. Alt er forløbet super professionelt og jeg kan på det varmeste anbefale MotoGroup

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Super god service, hurtig kommunikation og flot pris på udlejningsbil (minibus). Stor fleksibilitet i forbindelse med ud/indlevering. Vi lejede 9 personers Vito til familie ferie, og bilen var en perfekt ramme til transporten til Paris og retur.. Ikke én finger at sætte på noget.

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Vi har i dag hentet vores nye EQB hos Alexander fra Motogroup, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Alexander har virkelig taget os i hånden gennem hele processen og haft daglig kommunikation med os, hvilket har skabt en enorm tryghed.
Fra første kontakt har han guidet os igennem forhandlinger, gennemlæsning af kontrakten, kommunikation med forhandleren i Tyskland, afhentning af bilen, beregning af registreringsafgift, toldsyn og klargøring. Han har virkelig sørget for, at alt gik glat, og at vi følte os trygge hele vejen igennem.
Vi kan varmt anbefale Alexander og Motogroup, hvis man står overfor at importere bil – han har gjort det til en tryg og god oplevelse for os!

Fantastisk oplevelse med Motogroup ApS – En varm anbefaling fra os
Min mand og jeg har netop importeret en Kia EV6 gennem Motogroup ApS, og jeg vil gerne fremhæve den fremragende service, vi har modtaget fra Alexander. Han har fra dag ét været utrolig imødekommende og professionel, og han har virkelig gjort processen med at importere bilen nem og overskuelig for os.
Alle vores spørgsmål – både de store og de små – blev besvaret hurtigt og med stor viden. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, da Alexander viste en fantastisk evne til at håndtere de udfordringer, der dukkede op, uden at vi som kunder skulle bekymre os.
Det er tydeligt, at Motogroup ApS lægger stor vægt på kundetilfredshed, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Alexander og hans team til alle, der overvejer at importere en bil. Vi er meget taknemmelige og vil helt sikkert benytte os af deres service igen, hvis muligheden opstår.

Enestående service og professionalisme hos Motogroup ApS
Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Alexander fra Motogroup ApS i forbindelse med importen af min Kia EV6, og det har været en helt igennem fremragende oplevelse. Fra start til slut har Alexander udvist en imponerende grad af professionalisme og servicemindedhed. Uanset om der har været tale om små spørgsmål eller større udfordringer, har han altid stået klar med hurtige og kompetente svar, og han har løst enhver situation med stor omhu og ekspertise.
At importere en bil kan være en kompleks proces, men Alexander gjorde det hele let og overskueligt. Hans evne til at navigere igennem processens mange detaljer og samtidig holde mig opdateret undervejs, har været yderst betryggende.
Jeg kan på det varmeste anbefale Alexander og Motogroup ApS til alle, der ønsker en pålidelig og dedikeret partner til bilimport. Dette er virkelig en virksomhed, der sætter kunden i centrum, og jeg ville ikke tøve med at benytte mig af deres service igen i fremtiden.

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Fik leveret en fantastisk bil på hjemmeadressen.
Fuld transparens i hele forløbet, og alle aftaler overholdt.

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Kan siges meget kort. Konge service!
Mega imødekommende og hurtig tilbagemelding.
Fik lavet solfilm på en bil, pris og kvalitet hænger godt sammen.
Tak for god behandling.

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Fik den fineste behandling af MotoGroup, og den bedste pris.
De bedste anbefaleringer her fra 👏🏻

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Alt for dyrt og useriøst. Prøver desperat at lave hurtige penge på noget man kan gøre selv og sparer mange penge.

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Jeg har for et par år siden, selv importeret bil fra Tyskland og søgt afgift ved SKAT osv. Det er ikke det sjoveste, så da jeg i sidste uge fandt en bil i Tyskland jeg gerne ville importere, kontaktede jeg MotoGroup.
Alexander fra MotoGroup lavede et bindende svar på afgiften, sørgede for kontakten med sælger og forhandlede endda prisen på bilen, med et stort afslag.
Jeg hentede selv bilen i Tyskland og handlen gik som smurt! I alt tog det 6 dage fra jeg fandt bilen til den var på nummerplader.
Hele vejen igennem var der god dialog og hurtigt svar. Helt aldeles fremragende service og en klar stor anbefaling herfra, hvis man pønser på at købe bil i udlandet!
Jeg kommer helt sikkert tilbage, hvis jeg en dag finder ny bil i udlandet.