Tusind tak for den hurtige og professionelle hjælp med at finde et sæt gode vinterhjul til en super pris til min bil. Så kan vinteren bare komme an. Kan varmt anbefales!
Efter at have leaset bil i 2 år, havde jeg behov for ny rummelig bil. Med behov for bil til 5 personer, henunder teenager, ville jeg gerne have noget som kunne opfylde vores behov. Lang rækkevidde, g... Se mere
Skrev dagen før da jeg akut manglede vaske produkter og fik det dagen efte han gav mig en god pris på en hel pakke meget tilfreds
Jeg kan varmt anbefale MotoGroup. De tog sig tid til at forstå mine behov og hjalp mig med at finde en skræddersyet bil, der passede perfekt til mine ønsker. Gennem hele processen oplevede jeg en p... Se mere
MotoGroup ApS er en virksomhed, med glade & tilfredse kunder i fokus. Import af biler, MC, både, leasing, finansiering, afgiftsfastsættelse m.m.
Englandsvej 8, 5700, Svendborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Tusind tak for en yderst professionel oplevelse
svare med det samme selv om aftenen
Uden for åbningstid
Kan kun anbefale alle der skal ha ny bil at tage kontakt til motogroup

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Jeg har brugt MotoGroup flere gange til beregning og betaling af registreringsafgift ved import, og hver gang har servicen været hurtig, seriøs og helt problemløs. Kan klart anbefales!

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Fantastisk service! Jeg havde akut behov for at skifte til vinterdæk, og alle andre værksteder var fuldt booket. Her fandt de tid til mig med kort varsel. Hurtigt og professionelt dækskifte, og personalet er super venlige. Jeg vil helt klart anbefale MotoGroup

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Service var helt perfekt. Hurtig respons, klar kommunikation og et serviceniveau over forventning. Intet at sætte en finger på – jeg følte mig tryg hele i processen. Kan varmt anbefales

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Har brugt Motogroup til import af bil fra Tyskland. De har hele vejen igennem virket seriøse og professionelle - det giver tryghed. En klar anbefaling herfra

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Vi har lejet denne skønne minibus da vi skulle 6 personer til Vejle.
Alexander gav den bedste service og afleverede en pæn og ordenlig minibus til os.
Vi lejer 100% gerne den igen.
Tak for en super service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Super tilfreds med det udførte arbejde af dem.

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Det har været en kæmpe fornøjelse, at købe bil gennem MotoGroup. Hele vejen fra tanke til at jeg har fået bilen hjem, er der blevet taget super god hånd om sagen, og jeg er på alle punkter tilfreds.
Fantastisk god service!

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Hvis man vil have kvalitet, go service og god vejledning. Så er det en kæmpe, anbefaling herfra

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Fuldstændig out of this world service. Man bliver virkelig taget ved hånden og ført igennem hvert led. Orienteret om at nu gør vi det og det. Skal vi få den hjem, henter du selv, skal vi hente den eller skal den med transport. Forsøger at forhandle med forhandler. Tager billeder mens han er hos forhandlerne. Dokumenterer annoncen. Meget venlig og imødekommende samt meget fair priser samtidig med, at han er opmærksom på restværdien. 100% gentagelse fare. Mvh Jens

Besvarelse fra MotoGroup ApS
MotoGroup og Alexander kan på det varmeste anbefales. De har hjulpet med import af bil fra Tyskland og sjælendt har vi mødt så god, ærlig og meget professionel rådgivning. Alexander går op i hans kunder - og det kan mærkes i alle dele af processen, fra rådgivning, køb til levering. Det hele har kørt helt efter planen, og vi har følt os meget trygge. Tusinde tak til MotoGroup - varm anbefaling!

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Alexander og Motogroup kan varmt anbefales, da de har været en sand fornøjelse at samarbejde med. Eminent professionalisme og super kommunikation. Vi har haft en kæmpe stor tryghed gennem hele processen og er meget glade for bilen vi fik hentet hjem. De lever mere end op til forventningerne ved import af bil. Tak!

Besvarelse fra MotoGroup ApS
5 stjerner herfra. Super service og til fornuftige priser. Der vil jeg handle igen👌🏻👌🏻

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Snakkede med Alexander, skulle bestille lidt klargørings midler til min bil. Kæmpe anbefaling herfra.
Super hurtig levering og gode priser. Forsætter at handle herfra :)

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Fed service altid positive og meget imødekommende,
Mega god service💪
De får et stort 5 tal af mig😉

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Har tidligere fået god sparring ang import ved MotoGroup og Alexander, kan klart anbefales til andre der står og vil importere bil fra Sverige/Tyskland. Stor ros herfra.

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Købte min Mini Cooper på el hos Alexander. Det var virkelig en god oplevelse. Rigtig god kommunikation og virkelig fin service. Hentede den efter almindelige arbejdstid og kom langt væk fra men det fik Alexander til at passe. Og han spurgte også dagen efter om vi var kommet godt hjem. I kan være ganske trygt handle med Alexander. I er i gode hænder der.

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Fantastisk oplevelse! Meget venligt personale og hurtig service. Bilerne er i top stand, og priserne er rimelige. Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra MotoGroup ApS
God service, han er til at komme i kontakt med uanset tidspunkt, vi var i en SOS og skulle bruge bilen en dag før, hvilket vi kunne uden problemer, så overordnet en god service. Han blev efter lukketid, så vi kunne få bilen