Mors Grill Anmeldelser 20

3,2

Middel

KN2 Mors Pizzaria Nørresundby:

KN2 Mors Pizzaria Nørresundby:
Vi bestilte 1 x durum, 1 x pizza, og en bøfsandwich.
Durum rullen til 64,- indeholdt nærmest kun lidt grøn salat.
pizzaen til 94,- var ok, men bøfsandwichen var alt andet end en bøfsandwich! En iskold bolle med en tør lunken bøf imellem, MAX 1 spiseske sovs, ingen remoulade eller ketchup, ingen rå løg, ingen agurkesalat, 2 små skiver rødbede, absolut intet der bare mindede om en bøfsandwich, ikke hvad jeg forventede af en bøfsandwich til 110,00 kr. Og så smagte den mest af pizza krydderi!
Det var så vores sidste ordre fra dette sted!!!

29. november 2022

Værste pizza-oplevelse til dato...

Alt for lang leveringstid - bestilte mad kl. 17.10 en helt almindelig onsdag, leveringstid blev anslået til 19.00, da der ikke kom nogen pizza til den lovede tid fik vi at vide at de var på vej. 30 min senere ringede vi på ny og fik samme besked - de er på vej. Kl. 20.15 ankom pizzaen, altså tre timer efter bestillingen var lavet. Ikke så meget som et undskyld eller lign. kom der. Pizzaen var derudover kold, tør og ikke værd at skrive hjem om - man overvejer hvilken tur de mon har været på, inden levering. Helt horribel oplevelse - stay away!!!!

31. august 2022

Dårlig sted at handle kedelig tørt mad uden smag brændt på kan ikke skyldes travlhed da der ikke var nogen kunder i butikken da jeg hentede min bestilling kommer aldrig der ingen

Meget kedelig smagsløse mad tørt brændt på kan ikke skyldes travlhed da der ikke var nogen kunder i butikken da jeg hentede min bestilling kommer ikke der mere og kan ikke anbefale det sted til andre.
Håber for deres egen skyld de får styr på det.

27. juli 2022

For lang levering, kold mad og dårlig service!

17.34: Pizzaer bestilt
Forventet levering: kl 19.00
Kl. 19.15: Ingen pizzaer, jeg ringer til Mors Grill, der skulle gå 5 minutter da de har travlt. "chaufføren kører nu"
Kl. 19.25: Ringer igen, chaufføren er der om 5 minutter, han er kørt.
Kl. 19.40: Ringer igen, og spørger om de ikke har en leveringsgaranti og om min mad ikke er kold. Det insistere de på at maden ikke er, da de bliver lagt i en termotaske. Chaufføren kommer nok om 3 minutter nu.
Kl. 19.55: Pizzaerne kommer. Vi modtager en bakke der er vendt omvendt, med en besked om at den altså skal åbnes omvendt.

Begge pizzaer var pivkolde, tørre og undskyld mig, men røvkedelige.

Kl. 19.55: Ringer til Mors Grill og fortæller at vores mad i modsætning til hvad personen lovede, var kold.
Chefen i baggrunden siger at jeg kan få pengene tilbage, hvis jeg kommer ned og afleverer pizzaerne.

Hvad tror du jeg bestilte levering for, boss?

Kan overhovedet ikke anbefale det her sted. Slet ikke til levering.

31. marts 2022

Så dårlig mad fy for pokker!!

Så dårlig mad fy for pokker!!! En lyserød kylling er ikke gennemstegt føj og de vil slet ikke hære. Jeg bestilte Coca cola og fik en Pepsi, de havde ikke sagt til mig… halvrå mad adwr!!!🤮 aldrig mere mad fra Mors Gril, ville ønske man kunne give 0 stjerner.

5. oktober 2021

2 timer!!

2 timers venten på mad. “Jamen vi har travlt” er svaret når man ringer efter 100 minutter!!!

Ingen mad herfra igen!!!

4. juli 2019

God mad men problemer

Mange forskellige retter, der smager godt. Under de travle tider har de dog problemer med at levere til tiden, bager pizzaerne for meget og for lidt. De giver dog hele tiden travlhed skylden.

21. april 2018

Elendig behandling

Elendig behandling! Skulle være kendte i deres egen by, og budet kan end ikke adressen selv efter at have stavet adressen. Men kan end ikke gadenavne. Kolde pizzaer når de ankommer efter 55 minutter!
Når de så endelig kommer er det de forkerte. Efter 15 minutters diskussion/skænderi med ejeren i telefon er beskeden "de har travlt og ikke tid til at tale i telefon " hvorefter de smækker røret på!

Sidste gang jeg handler der! For dyr og dårlig kvalitet.

15. december 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (20 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto