Frisør Morgenhår Anmeldelser 112

2,6

Jeg fik d. 11/4 foretaget en afblegning hos Morgenhår i Tjørring, som endte med en total ødelæggelse af mit hår. Jeg sad med afblegning i folie i 3,5 time, hvilket har resulteret i, at mit hår nu... Se mere

Virkelig dårlig stemning i salonen i Horsens. De har ikke tid til deres elever. Handler bare om at få kunderne igennem hurtigt, uanset resultatet i enden. Dårlig ledelse skinner så meget igennem hele... Se mere

Min kollega og jeg skulle have lavet permanente krøller hos Gaiser og Oksana i Herning. Vi står nu her 3 uger efter med lugtende hår og intet ansvar fra salonen. Vi har været i dialog med dem flere ga... Se mere

FRISØR MORGENHÅR SILKEBORG KÆMPE anbefaling herfra hvis du skal have farvet dit hår. Jeg har for 4 gang været hos Ronja for at få lavet babylights. Ronja er fantastisk dygtig til at farve.... Se mere

2,6

Under middel

Ulydig frisør og forfærdelig klipning

Efter at have vist frisøren flere billeder af det hår jeg gerne ville have, endte det ud med at blive en HELT anden frisure som slet slet slet ikke var det vi blev enige om. Jeg bedte om at beholde den frisure jeg havde og så bare få klippet det kortere og tyndet ud (jeg havde en udgroet pixie/shaggy hår frisure og gik derfra med en kort page) Frisøren godkendte billederne og var begejstret for min klipning og sagde det var en fed frisure og at hun altid havde drømt om at klippe sådan en frisure. Jeg følte mig i gode hænder og glædede mig til at få rettet mit hår til, men jeg endte ud med det værste hår jeg nogensinde har haft, hvilket siger en kæmpe del, idet jeg for nogle år siden havde et buzzcut og alle de interessante frisurer der efterfølger. Da jeg udtrykte mig for at det var alt for kort og slet ikke det jeg bad om, fik jeg at vide at de kunne rette det til/klippe det kortere, hvilket jeg tydeligvis sagde nej til, da problemet jo var at hun havde klippet alt alt alt for meget af, og så fik jeg et tilgodebevis til at få det rettet til når det blev længere ved SAMME FRISØR, som om jeg nogensinde vil tage til den frisør igen! Jeg har aldrig været så skuffet før, og jeg vil slet ikke henvise nogen til denne her frisør nogensinde.

25. september 2023

Morgenhår ødelagde mit hår!

Bookede en tid til 700 kroner, fik oplyst da farvning var påbegyndt at den samlede pris var 1100 for det ønskede, og ved betaling blev jeg opkrævet yderligere 300 for en særdeles mangelfuld klip, der ellers var inkluderet.

Frisøren fortalte efter endt farvning af reflekser i udgroning, at hun havde valgt en kold farve, hvilket så forfærdeligt ud, når det jeg havde og ønskede var i gyldne nuancer.

Klipperiet blev jeg ikke spurgt til, og var ikke som ønsket.

For dette sendte jeg indledningsvist en klage.

Jeg har senere indsendt endnu en klage, da jeg siden den dag har tabt store mængder hår, i en sådan grad at jeg for første gang nogensinde ikke længere har lagt hår, men har måtte bruge store summer i dyre produkter, kurer, og vitaminer, i håbet om at kunne holde på det der er tilbage.

Jeg har fortsat intet hørt fra Morgenhår!

14. februar 2023

Skæv klipning

Jeg har skrevet en klage til frisør morgenhår i Horsens, men ikke hørt tilbage fra dem. Nu skriver jeg også her, da jeg af andre blev opfordret til at dele min oplevelse.

Jeg havde onsdag d. 5 juli 10.30 booket tid ved Cecilie H for at få klippet de spidser der trængte.
Det var min oplevelse, at klipningen tog enormt kort tid. I praksis maks 25 minutter fra jeg satte mig til jeg gik. Jeg har tykt hår og er aldrig blevet klippet på under 45 minutter tidligere. Det var heller ikke min oplevelse, at det blev inddelt i lag ved klipning, som jeg ellers har prøvet før.

Det resulterede i, at jeg kom hjem fra frisøren med helt skævt hår. Især bagtil. Det blev af andre beskrevet som: "Med masser af hakker og frisuren hang ikke sammen. Forskellige længder for og bag uden en lige-agtig linje" .
Jeg var efterfølgende nødt til at få det koorigeret af en ikke-uddannet frisør, fordi det simpelthen ikke var til at gå rundt med, og skulle gå lidt stærkt inden flytning og ferie. Resultatet heraf var noget bedre end den klipning jeg fik ved frisør morgenhaar.

Det skal til sidst bemærkes, at jeg aktivt havde valgt en færdiguddannet frisør, fordi det bare skulle være i orden. Jeg har også tidligere været ved Frisør Morgenhår, og været fint tilfreds, men kommer ikke til at kunne anbefale det igen.

5. juli 2023

Dårlig service

Havde en tid kl. 18 hos Morgenhår Herning. Bliver ringet op 50 min før, at de ikke kan nå min behandling i dag, trods det at jeg havde lavet en note om at det var vigtig for mig (orange hår). Jeg tilbød at komme med det samme, at de måtte undlade at klippe det, men blev alligevel afvist.
Kunne de ikke have ringet, tidligere for at aflyse, så man havde en change for at ringe til andre frisører, det havde også været okay, hvis de ringede for at sige de var forsinket.
Giver ikke meget for deres online booking, hvis man ikke kan regne med sin tid. Dårlig service og ikke meget forståelse.

24. april 2023

God oplevelse

Jeg var forbi jeres salon i Holstebro i tirsdags og hold nu kæft en fantastisk elev i har ! Jeg havde egentlig tid hos en anden som desværre blev syg, men jeg er ovenud glad og tilfreds med den behandling jeg fik af Abdullah!
Jeg kom med meget tarveligt, slidt, tørt og afbleget hår (muligvis en frisørs værste frygt😂)og gik derfra med den fineste kobber farve og meget mere lækkert hår og smart frisure - jeg lod ham bestemme fuldt ud hvad der skulle ske og wow hvor er jeg aldrig gået fra en frisør før med sådan en forvandling og været SÅ tilfreds 🤩 Hvor var han bare dygtig og virkelig høflig 🫶 Han gjorde det virkelig godt og han har helt sikkert sikret sig en fast kunde 👌🤩 Ham håber jeg i er stolt af 🙏 Resten af personalet var også meget høflige og smilende under hele besøget i salonen - salonen i Holstebro er et besøg værd

28. marts 2023

Katrine

Jeg begyndte ved morgenhår 2/7-22
Jeg havde en anden frisør, som jeg var tilfreds med, men syntes at de var blevet alt for dyre
Nu blev jeg anbefalet morgenhår, og det har jeg ikke fortrudt. Katrine klipper lige præcis sådan som jeg gerne vil have det, og ellers er meget lyttende. Jeg kan kun anbefale Morgenhår i Viby J

1. juli 2022

VÆRSTE FRISØR OPLEVELSE- KAN PÅ INGEN…

VÆRSTE FRISØR OPLEVELSE- KAN PÅ INGEN MÅDE ANBEFALES!!

Jeg var inde, og få farvet mit hår som de fik ødelagt. Efter 5,5 uges korrespondance, hvor jeg henover uger er blevet ignorreret, er sagen nu endt hos forbrugerklagenævnet, da de nægter at afholde de omkostninger det har kostet mig, at få rettet op på deres fejl. Kundeservice er ikke en del af ordforrådet i denne salon, det er uproffesionel tilgengæld. Har aldrig oplevet noget lignende...

18. november 2022

Kunne man give 0 stjerner havde jeg gjort det

Min mor skulle giftes og i den forbindelse skulle min mor, min søster og jeg ned og have sat hår hos frisør morgenhår i Horsens. Min mors hår blev egentlig fint men min søsters og mit hår var helt hen i vejret. Frisørene havde knap nok tid til at ordne vores hår og min søster sad i op til 30 minutter og ventede fra hårvask til rent faktisk at få tørret sit hår. Derudover var det elendigt sat da det endelig blev sat efter lang tids ventetid og det endte med vi selv måtte sætte håret om da krøllerne og den ene fletning der var tid til allerede var gået ud inden vi nåede til kirken. Vi gik virkelig der fra med følelsen af at vi havde spildt vores penge så det gør vi da aldrig mere.

20. august 2022

Vil ikke anbefale frisør morgenhår i…

Vil ikke anbefale frisør morgenhår i Holstebro. Græd i to uger over mit hår, fordi hun klippet vildt meget af og hørte ikke på hvad jeg vil have, hun talte bare mig i munden og jeg har vildt svært ved at få langt hår. Så det var en dyr dag på noget jeg har fortrudt lige siden 419 kr.

29. september 2022

Hvis jeg kunne give dem minus stjerner

Hvis jeg kunne give dem minus stjerner, så var der ingen tvivl at det var det de skulle have! Jeg har benyttet Frisør morgenhår Viby fire gange og måske tre for meget. Egentlig startede jeg ud med at være super tilfreds over en klipning af min søn på 3 år, der på det tidspunkt havde simmi langt hår.
Han var meget øm over sit hår, da han gerne ville have det langt. Frisøren og jeg diskuterede lidt m han skulle have pandehår. Hun mente ikke og jeg gav mig til sidst. For at passe på længden klippede hun ikke for langt op bagved og egentlig fik han sådan lidt pandehår. Vi aftale at komme tilbage når håret var groet lidt længere og så passe det mere til så det bare kunne få lov at gro. Det lød godt og alle var glade og min søn var super lækker med sit nye hår.
Så blev det min tur, kort historie, jeg fik lus. Og ja det var fra frisøren, da det var det eneste offentlige sted jeg havde været. Børnene og kæresten gik fri. Jeg besluttede alligevel at tage afsted med begge vores drenge trods den ret klamme oplevelse. Det er ikke ligefrem noget jeg har hørt om før.

Den gang var det en anden frisør. Hun snakkede en del og havde også klare holdninger til hår. Da min søn kom op i stolen spurgte un hvordan hun skulle klippe ham. Jeg svarede at det bare skulle klippes til så han kunne lade det vokse. Hun sagde at det kunne hun ikke da hans hår var meget skævt klippet. Hun mente han havde pandehår og at hun kunne klippe det også rette det andet til. Hun fik det flere gange til at lyde som skæld over at jeg havde selv havde klippet ham. Men hun klippede han pandehår kunne jeg se at hun redte han hår tilbage så det ikke falde naturligt. Jeg sagde på en pæn måde at pandehåret nok ville blive meget skævt hvis hun klippede ind i det som hun gjorde. Det blev taget ilde op og det blev en længere toturel i hårklip. Efter at stemmestyringen på frisøren faktisk blev ret høj, besluttede jeg for at går efter et par chokoladekanpper til min søn for at bare stoppe den negative stemning. Da han var færdi var håret ikke bare skævt, men han lignede en der havde været oppe og slås med en plæneklippere. Jeg nævnte at det nok var lidt skævt. Jeg kunne mærke han bare syntes jeg var pisse træls og sagde at hvis jeg var utilfreds kunne vi jo bare bestille en ny tid.
Jeg havde begge mine drenge med til klipning da de skulle have taget billeder i børnehaven
Min ældste ønskede også langt hår og jeg bad hende klippe spidserne og gerne 2 cm eller 3 da han havde rigtig meget babyhår. Det skete så ikke. Faktisk kunne man ikke se at håret var rørt. Jeg betalte knap 700 kr for de to klipningen og derefter 250 kr ekstra ved en helt anden frisør for klippe den mindste hår lige efter vores besøg ved Frisør morgenhår. Han blev korthåret efter besøget, meget kort efter som at pandehåret var så skævt klippet at det endte med at skulle klippes så det lå 2 cm over øjenbrynene. Han lignede noget der var løgn på hans billeder og nu har vi et evigt minde om at vi aldre nogensinde skal benytte Frisør morgenhår igen. Virkelig dårligt sted.
Det skal siges at jeg ringede til Frisør Morgenfår da jeg kom hjem og fik tilbudt at komme til en gratis klipning onsdagen ugen efter eller om aften klokken 8. Jeg kunne ikke tilbyde 3 årige at søvnrøvet fordi en frisør ikke kan klippe hår. Ingen af drengene vil ikke til frisør mere og det har vi fuld forståelse for.

29. juni 2022

Horsens afdeling

Horsens afdeling.
Jeg gik til morgenhår, for at få rettet en andens frisørs arbejde.
Freya og hendes kollegaer var super imødekommende - fik god vejledning omkring mit hår, farvningen og produkter til fremtidigt brug og freya fik reddet mit hår på bedste vis. Gik glad og tilfreds derfra.
Prisen var god og det samme var servicen. 5 stjerner herfra!

15. oktober 2022

Glad og tilfreds 🥳

Jeg kommer fast hos frisør Morgenhår og bliver farvet og klippet af Cecilie - og det gør jeg fordi prisen er god og arbejdet flot. Og så er det altid hyggeligt! Det eneste minus er sgu at Cecilie er så rar at snakke med at jeg (som er mor til tre) slet ikke får tid til bare at sidde 😂
Mine vildbasser af børn bliver også klippet i salonen og det klarer de også bare til ug selvom pigerne sjældent sidder stille 😊

1. oktober 2022

Altid en god oplevelse for både børn og voksne!

Vi bliver i vores familie alle klippet hos Frisør Morgenhår i Horsens.
Det er en superfin og stor salon med flere nicher til forskellige behandlinger.
Personalet er sødt og imødekommende, og der er en god og afslappet stemning i salonen.
Mine børn på 4 og 1,5 år får altid en god oplevelse i salonen - der bliver virkelig kræset om børnene med tegnefilm, slikkepinde/chokolade og seje farver i håret, for at gøre det til en tryg og sjov oplevelse at blive klippet.
Priserne er måske lidt høje, men jeg synes det er det værd.
Jeg er blevet klippet hos Morgenhår i mange år, og har ikke på noget tidspunkt overvejet at skifte frisør.
En klar anbefaling herfra.

Hvis jeg kunne var det mere end 5 ⭐️

Jeg giver Frisør Morgenhår mine bedste anbefalinger. Det er en dejlig salon at komme ind i og jeg elsker at blive forkælet når jeg kommer der. Deres hovedbunds massage er den bedste. Jeg går ALTID smilende der fra med mit orange hår. Meget af personalet er altid henne lige for at hilse på og følge processen med min orange elumen farve. Jeg glæder mig allerede til jeg næste gang skal i stolen 😍

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto