Frisør Morgenhår Anmeldelser 112

2,6

Jeg fik d. 11/4 foretaget en afblegning hos Morgenhår i Tjørring, som endte med en total ødelæggelse af mit hår. Jeg sad med afblegning i folie i 3,5 time, hvilket har resulteret i, at mit hår nu... Se mere

Virkelig dårlig stemning i salonen i Horsens. De har ikke tid til deres elever. Handler bare om at få kunderne igennem hurtigt, uanset resultatet i enden. Dårlig ledelse skinner så meget igennem hele... Se mere

Min kollega og jeg skulle have lavet permanente krøller hos Gaiser og Oksana i Herning. Vi står nu her 3 uger efter med lugtende hår og intet ansvar fra salonen. Vi har været i dialog med dem flere ga... Se mere

FRISØR MORGENHÅR SILKEBORG KÆMPE anbefaling herfra hvis du skal have farvet dit hår. Jeg har for 4 gang været hos Ronja for at få lavet babylights. Ronja er fantastisk dygtig til at farve.... Se mere

2,6

Under middel

braids på mine pikhår

besøgte frisør morgenhår
sprugte om en low taper fade ligesom donald trump
men såfik jeg braids på mine tissemand hår og det var en meget ubehalig oplevelse. og så coande jeg hende og så fik hun et 200 pump lige i hovedet

29. januar 2023

Ikke igen

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte, men skriver den her anmeldelse i håb om at andre ikke begår “samme fejl.” Jeg er blevet farvet (babylight og reflekser) hos Morgenhår et par gange, og nok et par gange for meget. Mindes de første gange var fine nok- det var et styks, okay arbejde, jeg kunne leve med. MEN så booker jeg en dag en tid, til det samme som jeg altid plejer, og den her gang er det igen en ny der skal farve mig. Det er det altid. De skrifter heletiden. Hun er en meget venlig og snaksaglig pige, men hun lavede alt andet i mit hår, end jeg bad om, så jeg kom hjem med zebra striber i håret, silver shampoo i hele ansigtet, og farve samt silvershampoo på tøjet som ikke ville gå af. Så måtte simpelt ringe og klage. Her fik jeg en ny tid givet af dem. Men som forrige gang, er den kære elevs fokus på alt andet end mit hår. Eksempelvis den Wolt mad, hun så venligt forklarede, stod ovenpå og blev kold. Så kommer jeg igen. Ved ikke hvorfor. Her er det IGEN en ny. Jeg får farvet, dog et resultat der ikke er så pænt, men den kære mand, fortæller at han vil tilbyde mig en toner som efterbehandling, for det havde mit hår brug for….. Men da jeg står i kassen vil han KRAFEDMER trække mig 350kr oveni hatten for toneren, han selv tilbød… Sidste gang jeg var der, var det en meget snaksaglig elev der havde mig, og hun var ikke bleg for at fortælle om det dårlige arbejdsmiljø, arbejdstider, og den hønsegård de alle omgås i, hvilket nok var grunden til alle fandt et nyt stedø. Jeg har en senere tid omkring klokken 13 til farvning som jeg altid får. Som tiden går og klokken pludselig rammer 17, bliver salonen stille, og jeg kan mærke på hende, at nu vil hun gerne hjem. Men jeg sidder her med farve i håret, som endnu ikke har nået at trække nok, så hun siger bare, “ej jeg vasker det sku bare nu” og jeg forsikre hende, som jeg også sagde fra start AT JEG SKULLE IKKE HAVE ORANGE UNDERTONE/HÅR, men pigebarnet vil absolut hjem, og insisterer på at det er “fint”. Så hun vasker mit hår. Undervejs siger hun “jeg gad godt hjem af, så er det i orden jeg ikke lige vasker det helt, og ikke massere din hovedebund.” Bagefter spørger hun om det er i orden, hun ikke føntørre det helt. Så kigger hun mig i spejlet og siger, “tja. Det ser sku lidt orange ud, men du får da bare lidt silver shampoo med hjem, så skal det nok forsvinde med tiden” OG GU FILAN VIL JEG IKKE HAVE SILVER SHAMPOO MED HJEM. Det er jo hele essencen af at gå til frisør. At frisøren fikser den uglebunke man render rundt på hovedet med, og man går ud frisk, fornyet og som et bedre menneske. Men niks, her måtte jeg altså gå ud af salonen med uvasket , ORANGE, og vådt hår. Den går sku ikke i min butik. Det var dråben, og kommer aldrig tilbage. Dog kan jeg læse nu, at de har lukket butikken permanent, og ikke har belyst deres kunder om det, så folk har booket forgæves. Filsme FOR RINGE. Så lyt lige. Sæt nu farten ned. Lad kunden være jeres fokus, og husk nu for filan det smil. Det er simpelthen for ringe, at blive behandlet af sådan en sur kost, der står og ligner en der hellere vil spise ko møg. Og i forhold til det med farten og fokus, så er det ALDRIG fair, at Wolt-frokosten, hønsegården, kæresten osv kommer i fokus, når der sidder en med sit hår i DINE hænder. I ved hvor vigtigt hår er for en ung pige som jeg. I er også flere gange gået fra mig, midt i behandling, for at spise den Wolt i lige har bestilt. Og så er det aldrig fair, at ligge ansvaret for, at I er presset på tid, i kundens hænder. Øvøvøv. Flere gange kommet hjem og været ked af det. Og aldrig turde ringe fordi i var så skide sure

22. januar 2024

Frisør Morgenhår Silkeborg.

Frisør Morgenhår Silkeborg.

Virkelig behagelig, luftig, humørfyldt, venligt og professionelt sted.
Enormt fleksible åbningstider for enhver travl person og supernemme parkeringsforhold
Det er jo bare hår - det gror jo ud igen, og igen, og igen....
- Så jeg kommer retur igen, og igen... og igen.... :-)

15. december 2023

Herning

Herning:
Efter 10 min indledende samtale, hvor frisøren talte meget HØJT ( så alle i salonen kiggede på mig) og nedværdigende og nedladende om mit ALT for tykke og ALT for lange hår - skyndte jeg mig at forlade salonen igen. Hun fremstod aggressiv og meget ubehagelig og var dårlig til at give information på en tillidsvækkende måde.
Ingen med en sådan attitude kommer nogensinde til at røre eller behandle mit hår.
Jeg kommer aldrig igen.

13. december 2023

Frisør Morgenhår - Silkeborg

Frisør Morgenhår Silkeborg - Ronja ✨

Jeg har gennem mange år fulgt Ronja, da hun er den eneste jeg betror mit hår til. Altid fantastisk service, og en sublim behandling af mit hår. Alle anbefalinger til Ronja ved Frisør Morgenhår!

4. juli 2023

Stor ros

Fik oprindeligt anbefalet Frisør Morgenhår i Silkeborg pga. Ronja og Rasmus. Har været klippet og farvet ved dem begge og har kun stor ros til dem.
Senest var jeg ved Ronja. Der bliver lyttet til, hvad jeg har af ønsker, men bliver også mødt med kompetent vejledning i, hvad der vil være bedst til mig og mit hår og hvad der ikke vil fungere godt.
Jeg læner mig trygt tilbage i stolen hver gang jeg er dernede.

18. november 2023

10 stjerner herfra til Silkeborg :-)

FRISØR MORGENHÅR SILKEBORG

Ronja er fantastisk dygtig til at farve. Jeg har aldrig prøvet en som er så grundig og går så meget op i at levere et flot resultat.

10 stjerner herfra - både for kvaliteten i hendes arbejde, hendes vejledning og hendes ligefremhed.

De største anbefalinger herfra
Michelle

23. november 2023

SILKEBORG FRISØR MORGENHÅR

Jeg er desværre meget skuffet over den permanente glatning, jeg fik hos dem. Jeg betalte en betydelig sum penge for at få mit hår glattet, men desværre krøller det stadig meget. Jeg tænkte bare det ville tage lidt tid men det var VIRKELIG krøllet. skrev til dem og det de fik skrevet var at de ville glatte mit hår igen en uge efter når det er kuren jeg har betalt for syndes simpelhen det for dårligt især når jeg burde gå derfra med helt glat hår når det er det jeg har betalt for. det skulle holde i lang tid og mit hår er slet ik glat længere ! Resultatet var langt fra tilfredsstillende, og det er virkelig ærgerligt.

Jeg havde forventet, at de som professionelle frisører ville udføre deres job korrekt og sikre, at mit hår blev glat som lovet. Desværre har jeg aldrig oplevet mit hår være så dårligt som nu.

Udover det skulle jeg også betale imens jeg sku få vasket hår og der blev derudover også presset på med produkter når jeg allerede fik sagt pænt nej tak.

Jeg håber virkelig, at de vil tage ansvar for dette og finde en løsning, der kan rette op på situationen. Jeg forventer seriøst mine penge tilbage etc da jeg føler mig snydt fordi dette fik ikke mit hår til at forblive glat overhovdet !

Jeg håber, at de vil tage min feedback seriøst og arbejde på at forbedre deres servicekvalitet. (Betalte 2.250kr)

fra, Rosenna

3. oktober 2023

Frisør morgenhår Herning

Frisør morgenhår Herning
Ikke et sted jeg vil anbefale til nogen, at få lavet sit hår. Ejeren er overhovedet ikke service minded og taler nedladende til sine kunder.
Man får ikke det resultat man beder om og når man kommer ind til en ny tid, kan man mærke hvor irriteret og frustreret ejeren er over at det skal gøres det om. Selvom de reklamere med “tilfredshed garanti”
Desuden har jeg betalt overpris i forhold til andre frisørsaloner for en udlært frisør men blev klippet og farvet af en elev. Blev ikke oplyst om at det var en elev, finder selv ud af det på deres instagram dage efter, at eleven skal til svendeprøve noget tid efter min behandling.

9. november 2023

Mangelfuld ledelse

Jeg har kommet hos morgenhår i Viby gennem noget tid og har været super tilfreds med behandlingen her. Sød og dygtig betjening. Jeg havde så en tid i dag kl. 10. Jeg fik min sædvanlige advisering i går via SMS. Men da jeg dukkede op var butikken lukket. Det lader til at man har valgt at lukke butikken permanent, men har glemt at sige det til kunderne. Det er godt nok en ærgerlig behandling at få. Ledelsen bag burde tage et par kurser i god kundepleje... 😉

3. november 2023

Den daglige leder var træls og…

Den daglige leder var træls og nedladende overfor min datter, fordi hun gerne ville have ændret nogle markante striber i pandehåret, som så meget unaturlige ud. Lederen sagde, at det var min datter, der ikke havde forklaret sig godt nok overfor eleven, der lavede striberne.
Eleven var sød, men lederen snakkede ned til min datter og gjorde hende flov og ked af det. Hun er ikke særlig kundevenlig for at sige det mildt. Sagde bl.a at næste gang skal der en voksen med for at forklare. Min datter er 17 år….

11. oktober 2023

Er dette din virksomhed?