Banner for Moonboon

Moonboon Anmeldelser

2.830

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 66 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Forbrugerne roser de fantastiske produkter for deres høje kvalitet, og mange glade forældre fremhæver, at slyngevuggerne er helt uundværlige og skaber stor tryghed i hverdagen. Derudover beskrives kundeservicen som utrolig hurtig, professionel og imødekommende, hvor kunderne altid modtager venlig og effektiv hjælp ved eventuelle henvendelser. Nogle anmeldere var ikke glade for enkelte defekter ved varerne, herunder knapper der gik i stykker og generende støj fra motoren. Flere forbrugere nævnte desuden markante udfordringer med at samle det tunge udstyr korrekt, og at svartiderne hos supporten til tider var temmelig langsomme.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produkt, idet mange oplever, at de lækre varer og slyngevugger gør... Se mere

Quality

Kunder deler tvetydige meninger om kvalitet. Mens nogle forbrugere roser produkterne for at være super lækre... Se mere

Customer service

Kunder havde positiv oplevelser med kundeservice og roser den hurtige samt effektive hjælp. Forbrugere... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med leveringsservice. Mange forbrugere roser den lynhurtige... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og fremhæver en hurtig og professionel oplevelse.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg købte juniordyne og pude samt sengelinned hos Moonboon. Rigtig god pris og fin kvalitet. Dynen er lidt ‘fast’ i det, og minder meget om de jet kapok-dyner, som ikke helt har samme putte-faktor som... Se mere

Vi har købt Moonboon bundle med vugge, så vores datter kan ligge ned. Bestillingen var nem, og levering stemte helt overens med, hvad der stod på hjemmesiden. Selve opsætningen var forholdsvis enk... Se mere

Vi har en Moonboon slyngevugge, som vi har været rigtig glade for. Ved barn nummer 1 oplevede vi dog ret hurtigt, at han kom meget tæt på jorden, da han vejede omkring 8 kg. Vi fik tilsendt nye st... Se mere

Lynhurtig levering ⚡️ Fantastisk produkt. Har købt slyngevuggen med stativ og standard motor, og alting lever op til forventningerne og mere til. Bebs elsker den og finder næsten ligeså meget tryghe... Se mere

1. nr. 28 af de 38 bedste virksomheder i Babyudstyrsbutik

At Moonboon, we are dedicated to producing high-quality sleeping products for babies and children. We combine Scandinavian design with a passion for innovation to create products like our motorised baby hammock and cradle, which enhance both the quality and quantity of sleep for babies. We are committed to creating GOTS-certified and organic products that will improve the lives of children and their parents.

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.830)

184 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk produkt men dårlig app

Vi har lejet en slyngevugge og en vugge med flad bund hos moonboon. Slyngevuggen er super god til at få min urolige baby til at tage nogle gode lange lure, så han ikke bliver overtræt. Vuggen med flad bund er god til natten, hvis han har svært ved at sove i sin almindelige seng. Eneste minus er at vi tog modellen man kan connecte til en app, da appen ikke fungere særlig godt. Vi kommet til at købe produkterne, men til andre vil jeg ikke anbefale appen.

12. august 2024

Alt i alt kæmpe anbefaling

Jeg kan kun anbefale produkterne fra Moonboon. Vi har både slyngevuggen og vuggen, da jeg til at starte med ikke kunne lide at sove mens vores datter lå i slyngevuggen. Hun sover derfor de fleste af sine lure hjemme i vuggen, så jeg også kan få lukket et øje i løbet af dagen. Slyngevuggen er dog nem at pakke og have med sig, hvis man skal på tur.
Det eneste vi kan sætte en meget lille finger på er leveringen af vuggen, da den først blev sendt 3-4 hverdage efter bestilling, og vi stod jo forholdsvis desperat og skulle bruge vuggen nu. Men alt i alt kæmpe anbefaling.

4. august 2024

God hjælp og et firma der vil kunderne

Skide søde mennesker, jeg ringede til moonboon og fortalte at vores madras var begyndt at lufte af mos eller meget surt, og at den var stort set ny uden den havde fået noget på sig, da man ikke kan vaske den, vidste jeg ikke hvad man skulle gøre, så uden at tøve fik jeg tilsendt en ny madras uden beregninger, da de selvfølgelig godt kunne forstå mit problem. det her firma er et firma med mennesker der holder af børn og laver og hjælper med produkter der hjælper både mor, far og barn

25. juli 2024

Godt koncept, problem med motor løst.

Jeg vil gerne give ideen 5 stjerner! Det er sgu et genialt koncept, som giver småbørnfamilier en kærlig hånd. Jeg synes ideen om jeres produkter er geniale og jeg har støttet jeres butik det jeg kan. Jeg havde et problem med min motor og lidt misforståelser med kundeservice, men vi fandt en løsning til sidst. Jeg har brugt moonboons produkter siden 2020 og de har været en stor hjælp i en hektisk hverdag.

22. juli 2024

Kære Malou,
Jeg er ked af at høre om din motor. Vil du evt. ikke give mig et kald på +45 89 87 97 03?
Tak på forhånd.
Venlige hilsner,
Sarah, Kundeservicechef

Helt exceptionel service

Helt exceptionel service!
Reklamerede over en defekt ved mit stel og to dage senere lå der nye dele foran min dør. Simpelthen fantastisk service og produkt generelt!

19. juli 2024

Vi havde købt en brugt slyngevugge med…

Vi havde købt en brugt slyngevugge med motor, som desværre stoppede med at virke - heldigvis var der stadig garanti på, så jeg kontaktede moonboon, som var meget behjælpelige med det hele, og nu har de afsendt en ny motor - alt i alt en god oplevelse, og rigtig god kundeservice

24. juli 2024

Verdens bedste service, det er meget enkelt

Verdens bedste service, det er meget enkelt. Kan ikke huske hvordan vores slyngevugge fungere, så jeg ringer til Moonboon og de tager telefonen med det samme og fixer problemet. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har oplevet så god og personlig service, Sarah fra jeres service team er en stjerne.

18. juli 2024

Hurtig levering, blev leveret lidt efter et døgn! Vuggen virker som den skal, og er også rigtig nem at pakke ned og tage med!

17. juli 2024

Kære Emilie,
Stort tak for din søde anmeldelse. Hvor er vi glade for, at alt er som det skal være.
Kontakt endelig vores kundeservice, hvis der skulle opstå spørgsmål.

Kan anbefales

Godt produkt og hurtig levering. Den hjælper vores nyfødte med at sove dybere/længere.

4. juli 2024

Kære Thomas,
Mange tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du gerne vil anbefale os!
Vi ønsker jer alt det bedste med den lille :-)
Team Moonboon

Oprettede en reklamation på en motor og…

Oprettede en reklamation på en motor og 24 timer senere blev en ny motor leveret til min dør.
Rigtig god service.

25. juni 2024

Kære Simone,
Stort tak for din anmeldelse. Vi forsøger altid at hjælpe så hurtigt som muligt. Vi er glade for, at I nu er kørende igen.
I skal altid bare kontakte os, hvis I får brug for vores kundeservice igen. Vi er her for at hjælpe.
Team Moonboon.

Strækviklen er en lifesaver

Strækviklen er en lifesaver! Den er virkelig behagelig at have på, og jeg har nu fri bevægelighed til at lave alt hvad jeg vil imens at min lille baby hænger trygt på mig.

12. juni 2024

Kære Michela,
Stort tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at I er så glade for strækviklen!

God og hurtig levering

God og hurtig levering

Endelig har jeg en søn der kan sove efter køb af slyngvuggen og den nye motor med bluethue er genial så jeg kan nå den os

10. juni 2024

Hej Sara,
Tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at I er glade for jeres nye motor Connect!
Vi ønsker jer alt det bedste.