Moogio - Horsens Anmeldelser 77

4,8

Spedalsø 67, 8700 Horsens, DK

Oliver og Emil fra Moogio Horsens/Aarhus. 5 stjerner er ikke nok. Professionelle fra a-z. Har styr på farvekombinationer og materialer, stemning i rummet og siger tingene som de er. Kniv skarpe t... Se mere

Kunne godt have ønsket en bedre information for støbning af betonfundament samt "bomhøjden" på Pergolaen. Måtte selv efterfølgende korte stolperne af. Efter at Moogio har rettet et par "småting",... Se mere

Vi har netop handlet med Moogio i Horsens. Meget behagelig oplevelse. Emil var helt på hjemmebane og ydede top vejledning i hvad vi skulle have til vores hus. Super kompetent og prof. Hurtig leverin... Se mere

1. Butik med udstyr til vinduesbehandling
  2. Markiseleverandør
  3. Gardinbutik
  4. Gardinproducent og -leverandør
  5. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Gardiner og markiser i høj kvalitet. Alt skræddersyet, monteret og klar til brug. Høj service og stor erfaring.

4,8

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

Oliver og Emil fra Moogio…

Oliver og Emil fra Moogio Horsens/Aarhus.
5 stjerner er ikke nok.
Kniv skarpe til at se det store billede. Montagen forløb sig ganske hurtig og uden problemer også :)!

18. november 2024

Bestilte et mørklægningsgardin hos…

Bestilte et mørklægningsgardin hos Moogio igennem telefonen og talte med en meget sød dame, hun kunne se at jeg bor nær ved en af hendes kolleger og de tilbød at han leverede det hjemme hos os og det blev det som lovet gjort. Jeg var optaget da han kom med det, men min 9 årig datter tog imod og kom bagefter og fortalte at en meget flink mand havde været og leveret det bestilte mørklægningsgardin. Meget fin service og gardinet er perfekt som lovet.
Meget stor ros til Moogio herfra ☺️

21. oktober 2024

God købsoplevelse

Vi er meget tilfredse med både vores nye pergola fra Moogio og for købsoplevelsen. Vi fik god vejledning og fra bestilling til levering og montering gik der kort tid.

10. september 2024

God ekspertise på markiser

Blev taget imod af en god og kvalificeret medarbejder i deres Showroom i Aarhus, mødtes herefter med den salgsansvarlige på markiser, der endte med beslutning om ordring på en markise.
Netop installeret efter aftalt plan og fungerer tilfredsstillende.

30. juli 2024

Super prof

Super prof. Introduktion af markisen og samme duper prof. montering - alt naturlig klaret på det tidpunkt som lovet 👍👍👍

24. juni 2024

Top klass

Emil og Oliver gør det bare super godt og høj klasse på produktet Markilux. Vi glæder os til at nyde den nye pergola markise
Charlotte og Henrik

27. maj 2024

Perfekt

Det er 3. gang vi bestiller og perfekt som de øvrige bestillinger. Godt produkt til fornuftig pris😀👍🏻 Super hurtig levering

6. maj 2024

God kundeservice og super kvalitet.

Altid god kundeservice og gardiner af super kvalitet. Vi har købt gardiner af flere omgange og hver gang er det samme gode service. Emil kommer til aftalt tid, såvel til opmåling som opsætning.
Stor tak og de varmeste anbefalinger her fra.

13. maj 2024