Moogio - Horsens Anmeldelser

Spedalsø 67, 8700 Horsens, DK

Oliver og Emil fra Moogio Horsens/Aarhus. 5 stjerner er ikke nok. Professionelle fra a-z. Har styr på farvekombinationer og materialer, stemning i rummet og siger tingene som de er. Kniv skarpe t... Se mere

Bestilte et mørklægningsgardin hos Moogio igennem telefonen og talte med en meget sød dame, hun kunne se at jeg bor nær ved en af hendes kolleger og de tilbød at han leverede det hjemme hos os og det... Se mere

Kunne godt have ønsket en bedre information for støbning af betonfundament samt "bomhøjden" på Pergolaen. Måtte selv efterfølgende korte stolperne af. Efter at Moogio har rettet et par "småting",... Se mere

Vi har netop handlet med Moogio i Horsens. Meget behagelig oplevelse. Emil var helt på hjemmebane og ydede top vejledning i hvad vi skulle have til vores hus. Super kompetent og prof. Hurtig leverin... Se mere

1. Butik med udstyr til vinduesbehandling
  2. Markiseleverandør
  3. Gardinbutik
  4. Gardinproducent og -leverandør
  5. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Gardiner og markiser i høj kvalitet. Alt skræddersyet, monteret og klar til brug. Høj service og stor erfaring.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Moogio Horsens for super service

Hurtig levering og montering. Og så fik vi endda hængt et par ekstra gardiner op uden beregning.
Vil helt klart give mine bedste anbefalinger.

26. marts 2024

har lovet at komme om formiddagen giver…

har lovet at komme om formiddagen giver først besked kl 13 at de ikke kan komme
ellers fint produkt der virker

28. august 2023
Moogio - Horsens-logo

Besvarelse fra Moogio - Horsens

Hej Jan!
Beklager, men tiden må være løbet fra os, men vi er super glade for at produkterne virker helt som de skal.
Hilsen Bo Moogio Support

Kunne godt have ønsket en bedre…

Efter at Moogio har rettet et par "småting", giver jeg 1 stjerne mere for den samlede vurdering af både Moogio og Pergolaen. 4 1/2 stjerne til Moogio og 3 1/2 stjerne for produktet.
Selve funktionen/brugen af pergolaen får 5 stjerner, men på grund af styrken i den bom der kører dugen ud, ikke er stærk nok ved montering af en Shadeplus og derved hænger en smule, får produktet kun 31/2 stjerne. (Shadeplus er en form for rullegardin)

12. juli 2023
Moogio - Horsens-logo

Besvarelse fra Moogio - Horsens

Hej Ernst
Tak for din feedback, vi er dog kede af hvis vi ikke har leveret som ønsket. Du havde lavet en fin skitse til os, med angivelse af mål, den gjorde vi os umage for at efterleve, men her er vi måske gået forbi hinanden. Super du selv fik rettet stolperne til.
For god ordens skyld kontakter sælgeren dig imorgen, så vi er sikre på alt er som det skal være.
Hilsen Bo Moogio Support

En rigtig god oplevelse.

Levering, opsætning og specifikationer efter aftale.
Stor interesse for kunden og for at finde den bedst mulige løsning. Altid hurtig opfølgning vedr. opklarende spørgsmål.
Samlet set, en rigtig god oplevelse uden den mindste anke.
/NJ

12. juli 2023