Snel geleverd. De remover heeft echter niet gewerkt. Ik had dit 15 muniten laten intrekken. Ik kon hiervoor wel beter een fles acetone halen bij een drogisterij. Even wennen en oefenen want ik gebru... Se mere
Virksomheden har svaret
Super goed product, prijs/kwaliteit top, goeie kleurdekking reeds na 1 laag, mooie verpakking, handig om op te bergen, snelle verzending. Ik koop zeker nog bij jullie !
Virksomheden har svaret
Zeer mooie nagellak en beginners vriendelijk. Met handleiding erbij zodat je precies weet hoe het moet en mooie kleurtjes/goede kwaliteit! Wegens de black Friday drukte kreeg ik het pakketje iets la... Se mere
Moods Gellac biedt premium gellakproducten aan die geliefd zijn bij meer dan 20.000 tevreden klanten. Onze producten staan bekend om hun langdurige kwaliteit en gebruiksgemak, waardoor je in een handomdraai een professionele manicure creëert, gewoon bij jou thuis. We zijn trots op onze snelle bezorging en uitstekende klantenservice, met gratis verzending vanaf €40. Bij Moods Gellac streven we ernaar om elke klant te laten stralen met perfect verzorgde nagels, elke keer weer. Bezoek ons op www.moodsgellac.nl.
LICHTSCHIP 75H, 3991CP, Houten, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Exact gekregen wat er besteld was. Erg mooie kleuren en fijn om mee te lakken!!

Besvarelse fra Moods Gellac
Vandaag besteld mirgen in huis super snelle levering van een kwalitatief goed product

Besvarelse fra Moods Gellac
Tot nu toe 3 keer besteld, en alle keren binnen een dag in huis. Daarbij ook nog eens alles in hele mooie verpakkingen met in iedere verpakking steeds een nieuwe gebruiksaanwijzing in het Nederlands em het Engels.

Besvarelse fra Moods Gellac
Ik ben zo tevreden over dit bedrijf omdat mijn pakketje kwijt geraakt is bij post nl, zei dit heel fijn voor me uitgezocht hebben, en na niets te weten zijn gekomen mij een nieuw pakket hebben opgestuurd, daarbij zijn de lakes van Moods fijn en mooi om te lakken.
Ik zal hier zeker vaker bestellen

Besvarelse fra Moods Gellac
Mooie kleuren en zeer netjes bezorgd! Kwaliteit is zeer goed

Besvarelse fra Moods Gellac
Ben heel tevreden over het product dit is tweede keer ik een set bestel
Leuke lak voor een mooie prijs. De potjes lakken fijn, maar de kleuren zijn echt compleet anders dan op de potjes.
Ga je voor een specifieke kleur? Kies dan voor een ander merk. Ik heb donker roze potjes die gewoon echt licht roze, sommige tegen het wit aan zijn. Het zijn alsnog leuke kleuren, maar absoluut niet hetzelfde.

Besvarelse fra Moods Gellac
Voor de 1e x moods gellac gebruikt. Maar voor de 1e x resultaat top. Zal de komende weken als ik herhaal wel steeds mooier worden!!

Besvarelse fra Moods Gellac
Mooie gellak, leuke kleurtjes en heel fijn om mee te werken.

Besvarelse fra Moods Gellac
Nu ik mijn nagels zelf kan doen op salon-kwaliteit zijn mijn portemonnee en ik erg blij. Goede kwaliteit, mooie kleuren en makkelijk aan te brengen.

Besvarelse fra Moods Gellac
Heel fijn merk, snelle verzendienst en Gellac van top kwaliteit voor een niet al te dure prijs.

Besvarelse fra Moods Gellac
Goede producten en zeer snelle levering gewoon top

Besvarelse fra Moods Gellac
Zo mooie levendige kleuren en makkelijk in gebruik, doe zo verder!!! Groetjes

Besvarelse fra Moods Gellac
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.