Moodings Anmeldelser

4.806

3,3

Meget utilfreds med moodings. 17. Feb. Bestilte jeg henholdsvis en lille og en mellemstor kay Bojesen abe. Leveringstid 7-10 dage. Her en måned efter har jeg endnu ikke modtaget aberne. Pengene... Se mere

Gode priser, men ELENDIG og ligeglad betjening !!! Først ventede jeg en rum til på at de bestilte møblerne kom hjem - fair nok det stod der ved bestilling det 1-2 uger - så ventede jeg mere end 14 d... Se mere

1. Indretningsarkitekt

Ethvert hjem har sit eget udtryk, sine egne beboere og dermed sin egen hverdag og historie - og det er netop her, at identiteten og charmen i det enkelte hjem ligger. Hos Moodings elsker vi det personlige hjem, hvor praktiske funktioner, stemninger, æstetik og sanseindtryk forenes og skaber de smukkeste og bedste rammer for den enkeltes liv.

Middel

5 t anmeldelser

(4.806)

Aldrig igen...

Aldrig igen...

Jeg har i skrivende stund ventet på en Sofa som blev købt d. 18/10 2021 (altså nu snart 5 måneder siden). Moodings har skubbet leveringen 4 gange og brugt leverandøren som undskyldning for dette.

Kundeservicen har pr telefon bekræftet at sofaen skulle være sendt fra leverandøren, som aftalt 27/1 2022, men har i dag, 10 dage senere, endnu ikke bekræftet dette 100% og dermed heller ikke levet op til kundeservice-medarbejderens løfte om at selvsamme sofa ville være i min lejlighed sidste uge (stadig helt uden sofa i dag).

Kundeservicen virker desværre ikke til at tage dette seriøst, og holder samtidig ikke løftet om at vende tilbage med yderligere info i løbet af dagen i dag jf. en snak vi havde da telefonerne åbnede kl 9.00 i dag.

Det virker næsten helt umuligt at få det man betaler for, desværre... Nu håber jeg på at jeg (meget snart) kan få den sofa jeg har betalt for OG som eftersigende skulle være i jeres besiddelse - dermed ikke længere ved leverandøren som i brugte til at retfærdiggøre den lange forsinkelse frem til nu.

2 ting i bør overveje:
1) På trods af snart 5 måneders ventetid på en Menu Offset 3-seater fremgår der STADIG 4-6 ugers leveringstid på jeres website. Ændre dette omgående såfremt i ikke bevidst ønsker at vildlede forbrugeren.

2) Prompt kunden med seneste status proaktivt fremfor at levere en reaktiv kundeservice (til tider, ikke bare reaktiv, men slet ikke tilstede).

/Abed

7. februar 2022

Hej Abed

Vi kan godt forstå din frustration omkring den lange ventetid du oplever på din ordre. Desværre er leveringstiden blevet rykket flere gange af producenten, grundet råvaremangel.

Den sidste besked vi har fra leverandøren er at den gerne skulle afsendes d. 27/1.
Derfor har vi fulgt op på dette, og har netop fået bekræftelse omkring at sofaen er ankommet på vores lager i dag d. 8/2.
Vi sørger selvfølgelig for at den bliver pakket hurtigst muligt, og sendt afsted til dig.

Vi kan kun beklage for den lange ventetid du har oplevet på din ordre!

Moodings

Lavest mulige score...men reaktion på denne anmeldelse, skal de have ros for!

Lavest mulige score. Lever ikke op til leveringstiden, fejlbehæftede varer og manglende opfølgning. Herudover en halvnæsvis kundeservice. Hvis du kan, gør noget andet.

Dette (ovenstående) var mit første opslag og Moodings har idag (dagen efter) reageret og fulgt op på de emner, som vi har drøftet, alle emner skulle være løst nu. Det skal de have ros for - et stort tak for det!

Og de fulgte op, men varerne kom ikke, uagtet at jeg ventede hjemme, aflyst på dagen. Nu får jeg varerne næste uge. Lad os se, jeg er tilbage på lavest mulig score.

6. februar 2022

Hej Pelle

Vi beklager at der har været en længere leveringstid på et af produkterne fra den ene ordre. Jeg har dog netop sendt en opdatering til dig angående bordet, som vi modtager på vores lager i morgen.

Med hensyn reklamationen på din anden ordre, kan jeg se at disse allerede er løst.

Jeg håber trods dette, at du er glad for de varer du har valgt at beholde.

Så ekstrem dårlig kundeservice

Så ekstrem dårlig kundeservice!

Jeg venter stadig på min ordre som jeg bestilte d. 10/11, der stod at leveringstiden var 6-8 uger.
Jeg har stadig ikke modtaget noget fra dem her 12 uger efter, og har selv undersøgt på leverandørens hjemmeside at det givne produkt først kommer på lager d. 22/3. Moodings prøvede at spise mig af med at varen var forsinket, men at den kom på lager slut januar. Da jeg skrev at jeg selv kunne se på leverandørens hjemmeside at varen først var på lager igen d. 22/3, “indrømmede” de herefter at det var korrekt. De vil ikke give nogen former for kompensation på trods af at jeg kommer til at vente i over 4 måneder på min ordre, da jeg har købt varen på tilbud. Det er under al kritik! Det er sidste gang at jeg handler hos Moodings når jeg har fået leveret min ordre engang til foråret……. Hilsen en meget meget utilfreds kunde.

3. februar 2022

Hej Nadia

Vi er meget kede af den lange leveringstid på din ordre. Dog har producenten rykket leveringstiden flere gange, da flere af råvarerne ikke kan skaffes. Vi er i løbende dialog med leverandøren, og har nu rigtig nok fået at vide at leveringstiden er rykket til marts.

Vi arbejder altid for at få varerne hjem hurtigst muligt til vores kunder, og vi kan kun beklage for den lange ventetid du har oplevet på din ordre.

Moodings

Moodings har intet på lager

Jeg kan ikke anbefale at handle her. Begge de ordrer jeg har lagt (og med flere måneders mellemrum) er aldrig blevet leveret. Selvom der på hjemmeside står at varen er på lager så er den det i mit tilfælde ikke og den ene ordre er nu over 5 mdr forsinket.

2. februar 2022

Hej Christoffer

Jeg har tjekket op på dine ordre, og skrevet en opdatering til dig angående M229375, som har været forsinket fra leverandøren, da den har været i restordre.

Vedrørende ordre M252429 var der registreret en lagerfejl, som også er blevet skrevet ud til dig. Vi har bestilt et nyt produkt hjem til dig, og afventer nu dette fra vores leverandør. Vi afsender selvfølgelig varen så snart den er ankommet hos os.

Vi kan kun beklage for den ventetid du har oplevet!

Moodings

Eksisterer der overhovedet en kundeservice?

Det er så ærgerligt at jeg skal gå igennem Trustpilot før I reagerer på mine henvendelser. Jeg har nu skrevet til jer to gange og uden svar. Jeg afventer stadig mine varer, som jeg bestilte for snart 3 uger siden. Vil I ikke nok give mig en status??

1. februar 2022

Hej Nina

Jeg har kigget på din sag, og vi har svaret på alle dine beskeder. Du må endelig vende retur til vores kundeservice, hvis du ikke har modtaget vores svar.
Desværre er der forsinkelser på din ordre, og derfor er leveringstiden blevet rykket. Dette har vi også nævnt i beskederne til dig.

Vi beklager meget for den lange leveringstid. Vi arbejder selvfølgelig på, at få varerne hjem hurtigst muligt.

Moodings

Kommer ikke til at handle der mere.

Kommer ikke til at handle der mere.. får en mail om at man kan få 12 timers fri fragt, men så trækker de fragt fra en alligevel. Skriver flere mail og snakker med dem over tlf, og så siger de at det må være noget jeg har misforstået.. hvad er der at misforstå, der står gratis fragt i 12 timer ??? De indrømmer så det er deres fejl, og siger de ikke vil trække fragt… og i dag kigger jeg så på min konto, hvor de HAR trukket 49 kr i fragt!!!!

Hej Karina

Jeg beklager meget at du ikke har fået gratis fragt ved din ordre, da du har fået en mail på dette. Jeg kan se på din ordre, at de 49 kr. for fragt var blevet sat til tilbagebetaling tidligere denne måned, men er først gået igennem nu. Jeg beklager selvfølgelig for ventetiden.

Vi håber dog trods dette, at du er glad for varen.

Meget lang leveringstid

Jeg troede jeg var uheldig men jeg kan læse mig frem til her at mange oplever dårlig service fra moodings. Det er nu anden gang jeg bestiller fra dem hvor leveringstiden er meget lang. Efter at jeg har rykket har jeg fået svar om at “ordren netop er ved at blive afsendt”. Jeg kan se så se på min ordre at den stadig ikke er afsendt og nu er der gået 14 dage siden jeg bestilte mine varer. Jeg kommer i hvertfald ikke til med at bestille varer hos dem igen. Kan absolut ikke anbefales!

Hej Sandra

Jeg har kigget på din sag, og jeg kan godt se at der er sket en fejl på ordren. Den er derfor ikke blevet sendt korrekt igennem til vores lager. Vi beklager meget for denne fejl, og vi kan godt forstå frustrationen omkring dette.

Vi har nu sørget for at den bliver pakket med det samme, og bliver sendt afsted til dig.

Vi håber du bliver glad for varerne, trods at leveringstiden blev en smule længere end først forventet.

De betaler ikke deres…

De betaler ikke deres leverandørregninger. Virkelig dårlig stil, ikke at betale os små designvirksomheder for produkter de allerede har modtaget og solgt.

Tak for svaret og noget af betalingen. Jeg mangler stadig betaling for faktura:

og 1271

Jeg sletter med glæde anmelderen, når jeg har modtaget hele betalingen.

Kære Line

Vi er virkelig kede af denne anmeldelse fra dig som leverandør.
Vi kan se at alt hvad der måtte have stået som udestående i din ende er blevet håndteret fra vores bogholderi.
Lad os endelig vide hvis du ikke ser det samme som os.

Dbh Moodings

Bestilte varer for 2 mdr siden og venter stadig. Kundeservice er totalt passive.

Tilbage i november bestilte jeg 2x Montana moduler på udsalg under black week. Der stod 14 dages leveringstid.
Siden da har jeg selv måtte skrive til kundeservice 3 gange, da kundeservice er total passive og ikke selv kontakter mig for at give informationer om forsinket levering. Efter yderligere forsinkelse skrev jeg til kundeservice igen, og blev fortalt at leverandøren ville levere til Moodings i uge 1, men endnu engang har de ikke kontaktet mig og informeret om yderligere forsinkelse. Det er så sløjt.
Nu skriver jeg denne anmeldelse fordi jeg kan se på deres hjemmeside at de skriver 7-10 dages levering under mine bestilte produkter, og jeg vil gerne hjælpe andre forbrugere til ikke at ende i vores situation.
Og til Moodings; få styr på jeres kundeservice og meld mere klart ud omkring leveringstider.

Hej Rikke

Det vil vi selvfølgelig rigtig gerne kigge nærmere på. Vi har sendt en mail til dig, da vi mangler dit ordrenummer.
Vi ser frem til dit svar.

Moodings

Afventer stadig min ordre efter 2 måneder!

Bestilte en ordre på 3 x Panton Wire Extended inklusiv. glas indlæg i forbindelse med Black Friday tilbud. Der er nu gået ca. 2 måneder siden ordren blev lagt. Jeg afventer stadig at få et konkret svar på hvornår jeg kan forvente denne ordre bliver afsendt. En ting er forsinkelse, men en anden ting er jeg skal presse på for at få svar fra support og typisk med samme generiske svar tilbage, hvor jeg bliver i tvivl om producenten er blevet kontaktet. Jeg kan blive i tvivl om jeg modtager min vare. Indtil videre været en rigtig kedelig oplevelse og en af mine sjældne gange på trustpilot. Æv

18. januar 2022

Kære David,

Tak for din besked.

Jeg beklager rigtig meget for, at du har måtte vente så længe på din ordre. Det har naturligvis ikke været hensigten, at det skulle trække så langt ud, og det er desværre ærgerligt, at det skal gå udover dig.

Leverandøren har desværre oplevet forsinkelser ifbm. en større ordre, vi har lagt hos dem, hvorfor der har været forlænget forsendelsestid på mange af deres produkter.

Du må undskylde ventetiden, du har oplevet, og at vi ikke kunne finde en bedre løsning.

Dbh Moodings