Moodings Anmeldelser

4.806
TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Meget utilfreds med moodings. 17. Feb. Bestilte jeg henholdsvis en lille og en mellemstor kay Bojesen abe. Leveringstid 7-10 dage. Her en måned efter har jeg endnu ikke modtaget aberne. Pengene... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Gode priser, men ELENDIG og ligeglad betjening !!! Først ventede jeg en rum til på at de bestilte møblerne kom hjem - fair nok det stod der ved bestilling det 1-2 uger - så ventede jeg mere end 14 d... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Indretningsarkitekt

Skrevet af virksomheden

Ethvert hjem har sit eget udtryk, sine egne beboere og dermed sin egen hverdag og historie - og det er netop her, at identiteten og charmen i det enkelte hjem ligger. Hos Moodings elsker vi det personlige hjem, hvor praktiske funktioner, stemninger, æstetik og sanseindtryk forenes og skaber de smukkeste og bedste rammer for den enkeltes liv.

Kontaktoplysninger

Middel

TrustScore 3.5 ud af 5

5 t anmeldelser

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(4.806)

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg bestilte to Hammershøi kværn og en…

Jeg bestilte to Hammershøi kværn og en colour crate den 14/12-21, og det er kun det ene kværn og colour craten der kom den 26/02-22 efter jeg havde skældt dem ud flere gange. Undskyldningen blev ved med at være, at leverandøren ikke kunne levere varerne… Jeg har stadig ikke modtaget resten af varerne, og efter flere beskeder til dem valgte de at give mig et tæppe gratis med. Men hvad kan jeg bruge det til, hvis det tager dem SÅ mange måneder at levere nogle simple ting. Det er så uprofessionelt og useriøst et firma. Jeg er chokeret.

10. maj 2022

Hej Anne-Kirstine,
Først og fremmest er vi kede af at høre om din dårlige oplevelse. Din feedback er blevet noteret. En vigtig note at gøre er, at dette er en fejl som er sket hos de gamle ejere før relanceringen af det velkendte Moodings-brand. På grund af det faktum, at Moodings gik konkurs og derefter fik en ny ledelse og finansielle partnere, er vi desværre ikke i stand til at dække potentielle fejl hos de tidligere ejere. Det beklager vi, men hvis der opstår tvivl, bedes du kontakte konkursboets advokathus på sjlaw@sjlaw.dk.

Bestilte en reol i januar 2022

Bestilte en reol i januar 2022, nu den 8/5 har jeg stadig ikke modtaget varen og intet hørt om lev. Tid og varen er betalt 😡 kan man trække betaling tilbage gennem sin bank ??? Mega dårlig service

8. maj 2022

Hej Anette,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

DÅRLIG service. Brug IKKE dine penge her!!

Købte en lampe den 1/2-22 med 7-10 dags levering, dog ender det med jeg først får leveret lampen ca. den 19/3-22. Hører ikke fra dem i mellemtiden, andet end når jeg selv efterspørger min ordre.
Da lampen ikke lever op til mine forventninger, sender jeg retur den 4/4 hvor jeg inden har skrevet til kundeservice ang. dette og det lyder til at medarbejderen er ligeglad og yder ingen service.
Siden returneringen har jeg skrevet 4 gange via kontaktformularen, en mail, via Instragram og ringet 20 gange hvor jeg bliver kastet af linjen!!! 🤬🤬
Jeg har heller ikke set skyggen af mine penge!!!

7. maj 2022

Hej Nadia,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Umulige at komme i komme i kontakt med.

Umulige at komme i komme i kontakt med.
Ved opringning bliver der sagt på tlf. svarer at deres system er nede og at man kan prøve at ringe en anden gang..!
Ved mail; ingen tilbagesvar!
Oprettede en reklamation den 10. April - har intet hørt endnu her knap en måned senere.
Det må være topmålet af dårlig kundeservice ….hvis man altså overhovedet kan tale om kundeservice..!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestilte en lampe 29.1.22 - 6.5. venter stadig på lampen (har betalt)

Bestilte en lampe 29.1.22. forventet levering 7-10 dage. Da jeg intet har hørt eller modtaget skriver jeg 16.2.22. hurtigt og venligt svar, de forventer varen snart er klar til levering. Der går igen en rum tid, jeg hører intet. Skriver og spørger. Hurtigt svar - der er nu længere leveringstid. Men den kommer forhåbentlig snart.
Jeg skriver og spørger/rykker flere gange siden hen, da moodings aldrig selv har rettet henvendelse for at oplyse om forsinkelser.
Har spurgt om jeg selv kan tage kontakt til leverandører men det kan jeg ikke, har efterspurgt deres kommunikation med leverandør, men det kan jeg ikke få.
Nu d. 6.5.22 har jeg stadig intet modtaget. Jeg har nu efterspurgt mulighed for at få mine penge retur to gange, men har ikke fået noget svar!
Jeg er mildest talt frustreret og meget skuffet + en hel del fattigere, da jeg betaler uden at få et produkt!

Hej Lotte,

Hold dig langt væk

Svindelfirma som ikke tilbagebetaler pengene og ikke svarer på beskeder.

Hej Birgitte,

Manglende tilbagebetaling!!!!

Sendte to lamper retur i marts måned. Var i kontakt med dem i start april hvor de lovede, at jeg ville få mine penge tilbage hurtigst muligt. Pengene er stadig ikke kommet og det er ikke muligt at komme i kontakt med dem.

3. maj 2022

Hej Matilde,

Værste oplevelse

Købt et bord i februar. Det var fuldstændig knækket. Har vært i kontakt med dem siden februar og de lovede at vil sende en ny men er stadig vente og de svar ikke.
I skal simpelhen ikke handle hos dem. Det var sidste gang vi handle hos dem.

2. maj 2022

Hej Helene,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fik leveret bord i forkert farve og nu svarer de ikke

Fik leveret bord i forkert farve, og de svarer ikke på de mails vi sender, og man kan ikke komme igennem på telefon. Så vi har et bord til 2.000 kr. vi ikke kan komme af med.

29. april 2022

Hej Lea,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kan ikke komme i kontakt!!

Fuldstændig uprofessionelt håndtering!!!!
Svarer ikke på mails, og tager ikke telefonen! Jeg har skrevet flere gange til moodings og ønsket at afbestille min ordre grundet meget meget useriøs håndtering af afsendning af betalte varer.
Nu står jeg uden varer, ingen bekræftelse på annullering af ordre eller et dato på afsendelse. Kan heller ikke få mine penge refunderet.
Kan absolut ikke anbefale denne webshop medmindre du ønsker at blive snydt.

28. april 2022

Svarer ikke på beskeder.

Svarer ikke på beskeder.
Købte en vare som desværre var defekt ved modtagelsen, de ville sende en ny sagde de, men efter flere måneders venten er der stadig ikke sket noget.

28. april 2022

Hej Morten,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lang leveringstid og dårlig kundeservice

Bestilte i sept 21 et Jute tæppe, de lovede levering primo okt 21. Da jeg intet modtager tager jeg kontakt og får at vide at lev datoen er rykket til Jan 22. I Jan får jeg at vide, at jeg i uge 16 vil modtage mit tæppe. Nu har jeg skrevet til dem 2 gange (uge 17 nu) har intet hørt og ingen svarer på CVR står de er under rekonstruktion, men det nævnes der intet om på deres hjemmeside. Så efter mere end et halvt års vente tid må jeg jo så forvente at jeg nok aldrig får det bestilte. :-(

25. april 2022

Hej Charlotte,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Manglende kommunikation og levering af…

Manglende kommunikation og levering af vare.

Bestilte et spisebord d 12 Januar 2022. Den 25 april 2022 har vi endnu ikke modtaget bordet. Under hele perioden, har vi selv måtte rette henvendelse til Moodings for en status på leveringen. Kan ikke just anbefale at anvende firmaet.

25. april 2022

Hej Thomas,

Øv oplevelse

Jeg bestilte bord med 4 stole til min terasse den 6. December 2021 og jeg har gentagende gange rykket for at få en levering dato. Moodings har gang på gang svaret at de desværre ikke kunne få oplyst en dato for levering.
Endelig oplyser de at varen bliver afsendt til dem den 10. April. Den 8. April Spørger jeg om de har hørt yderligere om min vare - og de bekræfter at varen bliver afsendt fra Moodings leverandør den 10. April
Nu erfarer jeg at netop den 8. April gik Moodings i betalingsstandsning !!!
Jeg har talt med møbel leverandøren som var forundret over en leveringstid på 4 mdr. og endvidere kunne oplyse at de ikke havde åbne ordrer til Moodings p.t.
Så enten står varen klar til afsendelse til mig alternativ har Moodings holdt mig for nar uge efter uge !
Det er virkelig irriterende !!

21. april 2022

Hej Linda,

OBS! OBS!

OBS! OBS!

FIRMAET ER GÅET I BETALINGSSTANDSNING DEN 8. APRIL. ANNULLER JERES ORDRE INDEN DE PÅSTÅR AT DE HAR SENDT VAREN OG DERFOR TRÆKKER PENGENE!

20. april 2022

Varen bestilte & betalte jeg i December 2021

Varen bestilte & betalte jeg den 23.12.2021 !!!
23.999,-DKR
Jeg har ikke modtaget varen i nu !!!
Har modtaget svar fra moodings at producenten Cane Line ikke har varen på lager…..
Efter 15. Ugers Ventetid, modtager jeg svar at levering skal vente til 12.Mai 2022. jeg bad om tidligere levering men fik afslag af moodings.
så kontaktede jeg self producenten og fik svar at der ikke foreligger en bestilling fra moodings og at varen er på lager.
Derefter prøver jeg at komme i telefonisk kontakt med moodings men uden held !
Absolut uacceptabelt håndtering af bestillingen !

19. april 2022

Hej Beryll,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vi bestilte en lampe tilbage i slut…

Vi bestilte en lampe tilbage i slut januar og har ventet med stor tålmodighed her til april med levering. Endelig kom lampen, men desværre bare ikke den vi havde bestilt. Har forgæves forsøgt at få kontakt med Moodings kundeservice både via mail og pr. telefon.

11. april 2022

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Betalt vare aldrig modtaget og ingen opfølgning

Jeg ville ønske jeg havde læst de sidste mange anmeldelser af Moodings på trustpilot inden jeg lavede min egen bestilling.

Jeg lavede en ordre den 15. januar 2022, og var blevet gjort opmærksom på, at der kunne være 8 ugers leveringstid på varen.

Nu er der gået 12 uger og jeg har hverken modtaget min vare eller hørt fra Moodings. Når jeg forsøger at ringe til dem, går den på telefonsvareren med en besked om, at de oplever tekniske problemer, men der gives ingen alternative kontakt-muligheder. Jeg kan heller ikke tilgå deres hjemmeside for support.

Det er bare en top ærgerlig oplevelse.

8. april 2022

Hej Helene,

Team Moodings

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.