Montessoritoddlers Anmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Huvudvärk! Ha inte med dem att göra

Vilken huvudvärk det här stället har gett mig...
Gjorde mitt köp 3 feb och fick en ram som saknade upphängningsanordning, som tydligt visas på deras medföljda bild att den ska ha. Mailade dem, får tjaffs och motstånd tillbaka, de erbjöd till slut 10% rabatt som kompensation (som jag inte accepterade) men de ansåg inte något var fel.
Sen 2 veckor senare svarar en annan person som helt plötsligt helt förstår mitt missnöje när jag sa att jag vill reklamera köpet om de inte kunde skicka ut en ram med fästen för upphängning, då jag inte vill riskera ha sönder ramen om jag monterar det själv.

De skulle skicka en ny sa hon.
4 mars, fortfarande inget paket än. Mailade igen, de skulle skicka på nytt.
24 mars, fortfarande inget paket.
Det hade tydligen blivit något fel vid leverans så de skickade på nytt IGEN för 3e gången. Då dök ramen upp en vecka senare 31/3.

Tyvärr är även denna ram utan upphänging.. Jag fattar inte varför de ens har det i beskrivningen att den ska va redo att hänga upp?? Den andra jag fick först testade jag att hänga över spik, krok och skruv bara över kanten på baksidan, men det glider ju bara av allting.

Helt j***a hopplöst företag! De rensar ju ALLA negativa recensioner på sin hemsida och ljuger om sitt omdöme, det syns ju här klart och tydligt att folk är missnöjda. Hade sett många dåliga recensioner här m.m. men det var tyvärr först efter beställningen hade lagts... annars hade jag aldrig slösat min energi, tid och mina pengar här. Jag är inte nöjd nu men jag orkar heller inte jaga att få en produkt som är bristfällig från början, det är inte värt mer tid asså.

Det gick 2 månader för att få ytterliggare en produkt som inte uppfyller beskrivningen eller syftet av varför jag köpte den.

31. marts 2026

Drop shipping!!

Drop shipping!!
Varorna skickades direkt från Kina, via Nederländerna. Tog nästan en månad att få grejorna. Ingen CE-märkning på sakerna. Insåg för sent att det rörde sig om drop shipping men valde att returnera hela köpet. Returadressen är en Box i Stockholm, jag har själv fått stå för returkostnaden och de har inte heller hämtat ut paketet som nu ligger hos ombud.
Dock snabb och trevlig kundtjänst och inga problem för mig att få tillbaka pengarna för varorna.

23. december 2024

Poor quality

Poor quality, no product materials description and ships from China (which would be ok if they told you that before hand). They also remove bad reviews on their page.

16. januar 2025

Drop shipping företag!

Lurar folk med namnet. Helt säkert en drop shipping företag. Jättekonstiga villkor och inga etiketter på produkterna. Svarar på svenska. Produkterna kommer säkerligen fr Temu eller Shein eller liknande.

19. december 2024

Drop shipping företag som skickar från Kina

Drop shipping företag som skickar från Kina. Framgår ingenstans på deras hemsida. Inte CE märkt som de lovar och då det är köksredskap som säljs i plast, så är det bara att slänga när det kommer från Kina och inte blir testade enligt EU lagar, eftersom detta inte behövs via Drop shipping.. rekommenderar inte detta företag

6. december 2024

De skickar varorna direkt från Kina

De skickar varorna direkt från Kina, tar lång tid och är som att handla på Wish/Temu fast med en fin svensk hemsida. Har väntat två veckor nu utan att ha fått min leverans.

30. november 2024

Fick i princip ingen information från…

Fick i princip ingen information från företaget, inget leveransmail eller nånting, och har fortfarande inte fått min leverans 15 dagar senare trots att de står leverans upp till 10 dagar. Deras kundtjänst svarar inte heller. Dock har jag betalat med klarna så kommer att reklamera den vägen.

22. november 2024

Er dette din virksomhed?