Huvudvärk! Ha inte med dem att göra
Vilken huvudvärk det här stället har gett mig...
Gjorde mitt köp 3 feb och fick en ram som saknade upphängningsanordning, som tydligt visas på deras medföljda bild att den ska ha. Mailade dem, får tjaffs och motstånd tillbaka, de erbjöd till slut 10% rabatt som kompensation (som jag inte accepterade) men de ansåg inte något var fel.
Sen 2 veckor senare svarar en annan person som helt plötsligt helt förstår mitt missnöje när jag sa att jag vill reklamera köpet om de inte kunde skicka ut en ram med fästen för upphängning, då jag inte vill riskera ha sönder ramen om jag monterar det själv.
De skulle skicka en ny sa hon.
4 mars, fortfarande inget paket än. Mailade igen, de skulle skicka på nytt.
24 mars, fortfarande inget paket.
Det hade tydligen blivit något fel vid leverans så de skickade på nytt IGEN för 3e gången. Då dök ramen upp en vecka senare 31/3.
Tyvärr är även denna ram utan upphänging.. Jag fattar inte varför de ens har det i beskrivningen att den ska va redo att hänga upp?? Den andra jag fick först testade jag att hänga över spik, krok och skruv bara över kanten på baksidan, men det glider ju bara av allting.
Helt j***a hopplöst företag! De rensar ju ALLA negativa recensioner på sin hemsida och ljuger om sitt omdöme, det syns ju här klart och tydligt att folk är missnöjda. Hade sett många dåliga recensioner här m.m. men det var tyvärr först efter beställningen hade lagts... annars hade jag aldrig slösat min energi, tid och mina pengar här. Jag är inte nöjd nu men jag orkar heller inte jaga att få en produkt som är bristfällig från början, det är inte värt mer tid asså.
Det gick 2 månader för att få ytterliggare en produkt som inte uppfyller beskrivningen eller syftet av varför jag köpte den.