Heb iets besteld en 3 weken later nog niks binnen of een bijgewerkte tracking. Ze gooien het op Chinees Nieuwjaar maar dat moet mijn probleem niet zijn.Klacht ingediend via mail en krijg een flut ant... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Rampzalig! Na meer dan drie weken wachten, werd mijn pakket zogezegd bezorgd. Mijn pakket kwam echter nooit toe. Ik schreef reeds een klachtenbrief maar kreeg helemaal geen respons! Wat een afzetterij... Se mere
Virksomheden har svaret
Levertijd zou wat vlugger kunnen. Artikel viel een beetje tegen, was niet wat ik voor ogen had.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Hoi, wij zijn Menno en Stephanie. Ons gezin wordt verrijkt met onze huisdieren (5 katten en 1 hond). Een lekkere gekke drukte. Die drukte is ook precies de reden waarom wij MonMundo hebben opgericht. Met ons drukke leven en zijn dus op zoek gegaan naar producten die ons leven, maar ook die van onze huisdieren kan verrijken en vergemakkelijken. Wij hopen dat jij en jouw huisdier net zo veel plezier en profijt hebben van onze producten als wij dat hebben!
Kontaktoplysninger
Holland
- info@monmundo.nl
- monmundo.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Een ramp
Een ramp! 15 dagen moeten wachten op de colli. Logisch als het eerst van China moet komen. Dan nog melden dat het thuis geleverd is. Terwijl ik gans de dag thuis ben geweest. Uiteraard gemakkelijk van het in een centraal afhaalpunt te leveren. Waar dan via de app wordt gemeld dat het is geleverd terwijl het punt van niets wist. Een regel rechte ramp firma.
Producten na 14 dagen nog niet binnen
Producten na 14 dagen nog niet binnen, hopelijk komen ze spoedig
Nog steeds niets ontvangen!
Wel betaald..nog niet ontvangen
Tot vandaag niets ontvangen van betaalde bestelling op 17 november.
Nog altijd niet geleverd en track and…
Nog altijd niet geleverd en track and trace werkt voor geen meter. E mail met vraag hoe het zit met de levering wordt zelfs niet beantwoordt! Moest ik kunnen ik gaf -5
Bestelling na drie weken nog niet…
Probleem met late bezorging enz, naar tevredenheid opgelost
badjassen hond
Ik had twee badjassen voor mijn hond bestekd, beiden in maat xl. Je zou verwachten dat ze dus even groot zijn.
De rode was maar de helft van het formaat van de groene: halfbakken namaak product m uit China. De rode heeft ook veel klittenband bij de nek, die door de rare pasvorm in de vacht van mijn hond komt. De groene badjas heeft wel een goede pasvorm.
Verder blijken ze van polyester te zijn en niet van katoenen badstof. Ze absorberen amper water uit de vacht van mijn hond, na het zwemmen. En dat is nou net waar je een hondenbadjas voor koopt.
Kortom, voldoet niet aan verwachting.

Besvarelse fra Monmundo
Foute kleur
Ik heb 2 badjassen voor de hond besteld; een rode en een groene. Er werden 2 groene geleverd.

Besvarelse fra Monmundo
Alles zoals verwacht
Het was redelijk snel geleverd, maar niet zo snel als beloofd. En het was jammer dat je niet kan checken wat de status is van je bestelling of wanneer het geleverd wordt. Maar verder geleverd zoals verwacht, product voldoet ook
It wasn’t delivered to me after 2 weeks…
It wasn’t delivered to me after 2 weeks of waiting for the package
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.