Karoe Anmeldelser

God

11 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

geen enkele communicatie na klacht levertijd

Op 23 juli bestelde ik via Buitenhuys.nl een Deerhunter dummyvest. Het vest zelf is gelukkig prima, maar over het bestelproces en de klantenservice ben ik erg ontevreden. Ik ontving na mijn bestelling geen bestelbevestiging en geen factuur. De eerste informatie over de verzending kwam via PostNL, waarbij ineens Karoe als afzender werd genoemd. Omdat ik bij Buitenhuys had besteld, was mij op dat moment totaal niet duidelijk wat Karoe met mijn bestelling te maken had. Inmiddels begrijp ik dat Karoe en Buitenhuys onder dezelfde onderneming vallen, maar dat wordt tijdens het bestelproces bepaald niet duidelijk gemaakt. De bestelling van 23 juli werd uiteindelijk pas op 3 augustus bezorgd. Ik had het vest in de tussentijd al twee keer nodig gehad. Als deze levertijd vooraf duidelijk was geweest, had ik ergens anders besteld. Op 31 juli heb ik de klantenservice hierover gemaild en daarbij ook opnieuw om mijn factuur gevraagd. Omdat ik geen antwoord kreeg, heb ik daarna nog een herinnering gestuurd. Het is inmiddels 12 augustus en ik heb nog steeds geen enkele inhoudelijke reactie ontvangen.

Dat vind ik eigenlijk nog teleurstellender dan de late levering zelf. Een vertraging kan gebeuren, maar helemaal niet reageren op een klant die meerdere keren contact opneemt vind ik slechte service.

Het product is uiteindelijk goed aangekomen, daarom geef ik geen 1 ster. Maar op basis van de communicatie en klantenservice kan ik op dit moment niet meer dan 2 sterren geven.

31. juli 2026

Voor advies moet je hier zijn

Voor advies moet je hier zijn. Denkt praktisch met je mee!
Soms de volgende dag al binnen en komt het uit hun Duitse Nordic outfitter magazijn duurt het soms een paar dagen langer, maar hebben bijna alles. Ben een trouwe klant!

5. februar 2026

Jas was niet op voorraad

Jas was niet op voorraad. Binnen enkel dagen werd ik geïnformeerd dat de jas leverbaar was en opgestuurd kon worden. Goede service en meer dan een zomaar webshop.

26. januar 2026

Nou dat ga ik vertellen

Nou dat ga ik vertellen!
Ik heb Contact gehad en dat is zo prettig verlopen dat ik bij mij eigen dacht dat komt helemaal goed 😊 dus ik hoop na deze contact dat als ik weer bestel dat het net zo snel gaat als de eerste keer !! Groet Rijk Vanden bor.

24. januar 2026

Hele fijne klantenservice

Op zaterdag avond besteld en op dinsdag naast een bevestiging nog niks gehoord. Na wat mindere revieuws te hebben gelezen gemaild en kreeg vrij snel antwoord dat het via een ander filiaal aan mij geleverd zou worden. Na ontvangst bleek de bestelde broek helaas te klein, direct gemaild en daarna volgde fijn mail contact. Foutieve maat geretourneerd en juiste ontvangen.
Kan niet anders zeggen dan super fijne service ✅!
Ik zelf vind het fijn om te kunnen bellen, dit lijkt niet mogelijk maar via de mail dus vlot een respons steeds ontvangen.

4. november 2025

Zelfs 1 ster is nog teveel

Zelfs 1 ster is nog teveel. Naar 2 weken nog geen broek binnen. Broek heb ik geannuleerd en elders besteld. Ik kreeg vlot een mail terug dat hij het begreep tot mijn verbazing kreeg ik toen alsnog mijn broek vanuit Deerhunter met bestellingen van andere mensen erbij.... Afgesproken met een retourlabel vanuit Karoe het Naar hem te sturen. Maar mijn betaling werd niet geannuleerd 4 mails verder waarin steeds wordt gezegd er gaat hier iets mis gedreigd met rechtsbijstand en naar 8 weken is het nu eindelijk geregeld. Het is een puinhoop daar.

18. december 2024

Hands off!

Hands off!

This "store" has several domains. Among others also for Germany. Emails don't work and you don't get a reply. Definitely a fake store!

5. august 2024

Fake store

Na bestellen komt er keurig een bevestiging en een factuur. Daarna niets meer. Geen levering. Geen antwoord op mails met de vraag waar mijn bestelling. Niets. Goddank voor Klarna gekozen dus geen schade, maar wel slecht dit.

3. maj 2024