Hold jer væk… Jeg købte en Berlin hjørne lampe. Det fremgår på hjemmesiden at den er af sort aluminium. Da jeg modtager lampen er det kun foden, som er aluminium selve lampen er det grimmeste p... Se mere

Jeg købte 2 hjørnelamper ved moniqs.dk De blev leveret hurtigt til ønskede pakkeshop. Da jeg havde brug for kundeservice, fik jeg hurtigt svar tilbage på mail, selvom jeg kontaktede dem relativt sent... Se mere

Fantastisk service! Vi havde købt 2 stk. Berlin hjørne lamper. Men fandt ud af at vi ikke havde plads til dem der hvor vi havde tænkt os at de skulle stå. Lamperne fejlede absolut ingenting.... Se mere

1. Lampeforretning

Moniqs er en dansk virksomhed, der forhandler lamper i markedets højeste kvalitet, bedste designs og største pålidelighed. Helt konkret specialiserer vi os i at finde super lækre og spændende lamper. Vi sælger dem til en fantastisk pris og en god service.

4,4

Hjørnelamper

Jeg købte 2 hjørnelamper ved moniqs.dk
De blev leveret hurtigt til ønskede pakkeshop. Da jeg havde brug for kundeservice, fik jeg hurtigt svar tilbage på mail, selvom jeg kontaktede dem relativt sent på aftenen. Jeg håber der kommer et lidt større udvalg i fremtiden.

2. marts 2024

Besvarelse fra Moniqs

Hej Frank. Tusind tak for din anmeldelse og belønning med ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ flotte stjerner.

Det er alletiders at høre, at du har haft en god oplevelse med købet af vores hjørnelampe. 🤩💡

Vi går meget op i at vores kunder hurtigt får svar på deres spørgsmål og bekymringer,derfor er det er dejligt at det bliver bemærket.

Vi håber på at betjene dig igen på shoppen og give dig endnu en 5-stjernet oplevelse! 💡🤞🤞

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Lamperne fejlede absolut ingenting.

Vi returnerede dem derfor til Moniqs. Og i løbet af meget kort tid fik vi en bekræftelse på returneringen og pengene tilbage ind på vores konto! 😊

Hurtig behandling og SUPER service.
Kan varmt anbefale at handle hos Moniqs!

12. februar 2024

Besvarelse fra Moniqs

Hej Dennis. Tusind tak for din anmeldelse og belønning med ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ flotte stjerner.

Det er alletiders at høre, at du har haft en god oplevelse med købet af Berlin lampen. 🤩💡

Vi går meget op i at vores kunder hurtigt får svar på deres spørgsmål og bekymringer, hvorfor det er en fornøjelse at det bliver bemærket.

Bjarke fra Moniqs💛💡

God og hurtig levering. God kvalitet på produktet

Det er god kvalitet og lever fuldt ud op til forventningen

13. februar 2024

Kære Eva

Tusind tak for din femstjernede anmeldelse på Trustpilot! 🤩🤩🤩

Vi er glade for at høre, at vores produkt og service levede op til dine forventninger og kvalitetsstandarder.

Vi værdsætter din støtte og håber på at betjene dig igen på shoppen og give dig endnu en 5-stjernet oplevelse!🤞💛

Bjarke fra Moniqs😊

Virkelig god service og venlighed fra…

Virkelig god service og venlighed fra kundeservice. Jeg fik leveret en skæv lampe, og fik med det samme tilsendt en ny lampe.

5. februar 2024

Besvarelse fra Moniqs

Kære Jane. Tusind tak for din anmeldelse og belønning med ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ flotte stjerner.

Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice! Vi sætter en stor ære i at give vores kunder en god oplevelse.

Hurtig levering og produkt

Hurtig levering og produkt, hvor pris og kvalitet mødes

27. september 2023

Hej Marc

Tusind tak for din fine anmeldelse! og belønningen med fem flotte stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er altid dejligt at høre når det hele er gået som det skal. Og forventningerne bliver mødt.

Vi håber at vi kan betjene dem igen en anden gang og levere endnu en 5 stjernet oplevelse 🤞🧡

Hejsa Charlotte

Tusind tak for din fine anmeldelse og belønning med fem stjerner, dem er vi meget stolte over! 🤩

Som online-shopper kender vi alt til tvivlen om hvornår mon ens pakke bliver afsendt, og det er bare lækkert når man hurtigt får mailen med tracking nummer! Derfor er det dejligt at høre at du har bemærket vores hurtige forsendelse, da vi altid forsøger at holde os inden for de 24 timer! 🏃‍♀️

Vi håber på at betjene dem igen på shoppen, og ønsker dig god fornøjelse med din nye lampe🤞💡💛

God oplevelse

Købte 2 stk. Berlin hjørnelamper og en lille lampe. Hurtig levering og varerne levede op til mine forventninger. Handler her gerne igen.

12. juli 2023

Hej Theis

Tusind tak for din ordre og dine fem flotte stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er skønt at læse om din oplevelse og tilfredshed med købet.

Vi håber på at betjene dig igen på shoppen og give dig en 5-stjernet oplevelse igen! 💡🤞🤞

Bjarke fra Moniqs

Vild hurtig levering og helt fint…

Vild hurtig levering og helt fint produkt. De er er til at stole på, så er det bare et spørgsmål om smag og behag.

18. juli 2023

Hej Keki,

Tak for din fantastiske anmeldelse! 🙌

Vi har et stort fokus på at få sendt alle ordre afsted så hurtigt som overhovedet muligt og opnår derfor at få sendt vores pakker afsted i gennemsnit 8,5 time fra køb til pakkestationen, derfor er det fornøjelse at læse din fine anmeldelse 🙏💡

Vi håber på at se med dem igen på shoppen🤞💛

Med venlig hilsen Bjarke fra Moniqs

Flot lampe der passer perfektttt til…

Flot lampe der passer perfektttt til min stue:))) rigtig god service

21. marts 2023

Kære Johanne

Tak for anmeldelsen og din belønning af 5 flotte⭐⭐⭐⭐⭐

Det er fantastisk at høre at lampen passer godt ind derhjemme nu hvor at de med at pifte stuen op er vores kernekompetence! 😊

Vi håber på at se med dem igen på shoppen🤞💛

De bedste hilsner,
Bjarke fra Moniqs

Det gik hurtigt og jeg er ret glad for…

Det gik hurtigt og jeg er ret glad for lampen

27. februar 2023

Hej Hari!

Stor tak for anmeldelsen og for de herlige ⭐⭐⭐⭐ - dem er vi bestemt glade for 🧡 💡

Hos Moniqs lever vi af glade og tilfredse kunder, hvorfor det er en fornøjelse at vide, når det lykkes!

Vi glæder os til at handle med dem igen og håber vi kan komme op på 5 stjerner 🤞😊

De bedste hilsner,

Udemærket til prisen

Købte en Berlin Hjørnelampe som kom hurtigt og til prisen virker som er godt køb. Synes ikke helt den giver samme “mængde/styrke” lys som på billedet og deraf de “kun” 4 ⭐️⭐️⭐️⭐️.

5. februar 2023

Hej Lasse

Stor tak for din anmeldelse og for de herlige stjerner!

Hos Moniqs har vi stor fokus på at give vores kunder en god handelsoplevelse og vi forsøger hele tiden at udvikle vores produkter til perfektion, derfor er det er en fornøjelse for os at læse din feedback 😃😃 Vi vil sikre, at din feedback kommer videre til fremtidig udvikling af Berlin Hjørnelampen!

Vi håber at vi kan betjene dem igen en anden gang og levere en 5 stjernet oplevelse 🤞🧡

Super produkt og service

Super produkt og service. Kassen var gået i stykker under fragt og nogle dele faldet ud. Men der blev lynhurtigt svaret en lørdag og sendt en ny👍🏻

28. maj 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (39 anmeldelser)