God tur til Jylland. At færgen ikke sejler fra Århus efter klokken 18.30 lørdag aften er nærmest mobning af sjællændere. Det har stået på i årevis at man åbenbart ikke sejler om aftenen om lørdagen.... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
MOLSLINJEN A/S er et dansk rederi, der med Kattegat-ruterne Odden-Aarhus og Odden-Ebeltoft sikrer en hurtig, effektiv og behagelig rejse mellem Sjælland og Jylland. MOLSLINJEN driver også ruterne ALSLINJEN, FANØLINJEN, SAMSØLINJEN, LANGELANDSLINJEN og BORNHOLMSLINJEN. På Kattegatruterne møder du tre af verdens største hurtigfærger: Express 2, Express 3 og det nyeste skud på stammen, Express 4. Superfærgerne kan tage op til 1.000 passagerer, 417 personbiler og 60 motorcykler samt laste campingvogne, busser og op til 30 lastbiler på én overfart. Overfarten mellem Ebeltoft og Odden varer 60 minutter og 80 minutter mellem Aarhus og Odden. Med den nye motortrafikvej mellem Vig og Holbæk kan rejsen fra Aarhus til Storkøbenhavn gøres på lidt mere end to timer. Kombardo
Færgevej 7A, 8000, Aarhus C, Danmark
- 70 10 14 18
- kundeservice@molslinjen.dk
- molslinjen.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Man skal være hurtigt ude for at opnå…
Man skal være hurtigt ude for at opnå billigere billetter.
Nemt og hurtigt.
Nemt og hurtigt.
Kan kun anbefales i stedet for at køre den lange vej over Fyn og skal alligevel betale for broen
Generel ros
Tingene fungerer, men ønsker mulighed for telefonisk kontakt
Vi fik rigtig god hjælp ved havnen
Vi fik rigtig god hjælp ved havnen, da vi fik problemer.
Det er hver gang en god oplevelse
Det er hver gang en god oplevelse, jeg har altid min hund med og det fungere godt.
Alt, alt for dyrt for gående passagerer
Selve overfarten fungerer fint, men det er helt uforståeligt at det skal være så dyrt og utilgængeligt at være gående passager.
Hvordan kan det give mening, at det skal koste 600 kr. tur/retur som gående passager, når en bil med op til 5 passagerer koster 500 kr. tur/retur? Og så koster det i øvrigt 200 kr. i døgnet at parkere sin bil på Molslinjens parkeringsplads. Det er virkelig under al kritik at Molslinjen ikke tager hensyn til os der IKKE ønsker at medbringe bilen - og til miljøet for den sags skyld! Virkelig ærgerligt, men der er jo desværre ingen alternativer.
Bilerne placeres for tætPå vores sejlads fra Odden til Århus
På vores sejlads fra Odden til Århus, blev vi anvist parkering så tæt på stolper, så vi ikke kunne komme ud af dørene i højre side. En anden bil blev placeret så tæt på bagdøren i venstre side, så vi måtte alle kravle ud af døren til førersædet. Vi formodede at det var et enkeltstående tilfælde, men på hjemturen blev en bil placeret, så vi ikke kunne komme ind af døren til førersædet. På den første tur havde jeg lagt billeder op på Instagram med # molslinien, men den er tilsyneladende fjernet
Super overfart fra Odden til Århus
Super overfart fra Odden til Århus. Alt klappede lige fra billetbestilling til ankomst til Århus. Vi tager gerne turen igen. 😁
Alt fungerede godt og effektivt
Alt fungerede godt og effektivt, men der manglede skiltning af forudreserverede pladser. Vi måtte derfor finde andre pladser, da andre kunne dokumentere, at vi sad på pladser, som de havde reserveret. Noget upraktisk, når man allerede var begyndt spise det forudbestilte måltid
alt fungerede fint
Ringede til Molslinjen i dag da jeg var…
Ringede til Molslinjen i dag da jeg var i tvivl om hvordan billet til FlexRetur med personbil skal forståes; var klar over det gælder retur men hvad med når man starter rejsen?
Han sagde det ville fremgå i købsprocessen som et Tilvalg og i øvrigt først til sidst i processen dvs efter navn osv var udfyldt, og - iøvrigt kunne han kun svare udefra hjemmesiden… jeg gik så fra min åbnede app til deres hjemmeside = heller ikke her er der noget Tilvalg om FlexRetur svarende til når man starter rejsen - det er desværre ikke første gang vi har fået decideret forkerte og vildledende svar.. og det var tydeligt det var mig der jo var forkert på den..(suk i baggrunden) -
I påsken ringede vi også og fik den samme behandling; på Molslinjens tlf svarer som kører som vente-reklame, fortalte de om billigere billetter for gående, hvis man købte dagen før. Da vi kom igennem på tlf afviste manden fra Molslinien fuldstændig og igen - var det os der ikk forstod noget - kors al-så
hurtigt at tjekke ind med nr…
hurtigt at tjekke ind med nr pladescanning og dejlig overfart
Rigtigt fin tur som vaneligt men ønsker…
Rigtigt fin tur som vaneligt men ønsker den gamle dang tilbage som mange andre. det giver bare følelsen af man har været på tur🙂