Nie mogę przejść do płatności, pojawia się komunikat,że mam obniżyć koszty dostawy kupując dodatkowy produkt. Jest też komiunikat "wystąpiłbłąd"
Se, hvad kunderne siger
Dzień dobry,chciałbym polecić internetowa aptekę PULS.z powodu mojej winy transakcja ostatecznie została anulowana,ale sposób rozwiązania kontrowersyjnej sprawy znalazł swój pozytywny rezultat dzięk... Se mere
Możliwość odbioru zamówienia w aptece z płatnością na miejscu. Z darmową wysyłką wychodzi taniej niż w samej aptece w której się odbiera. Szybka realizacja.
Dostawa nie była ekspresowa ale zgodna z informacją. Kontakt dobry, szybka odpowiedz na zadane pytanie
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
MojaApteka.pl to internetowa apteka oferująca szeroki wybór leków, suplementów diety i produktów zdrowotnych. Zapewniamy szybką dostawę, atrakcyjne ceny i fachowe doradztwo farmaceutów. Apteki Puls to firma rodzinna, która powstała z połączenia wiedzy i pasji do farmacji. Właścicielem pierwszej apteki, która rozpoczęła swoją działalność 1 września 1990 roku w Dobrzejewicach była mgr Ludmiła Baranowska. Od tamtej pory firma znacząco rozwinęła się i stała się jednym z wiodących graczy na rynku farmaceutycznym w województwie kujawsko-pomorskim. Jednym z filarów działalności firmy jest prowadzenie apteki internetowej, dostępnej pod adresem mojaapteka.pl. Dzięki tej platformie klienci mogą łatwo zamawiać leki, wyroby medyczne, suplementy diety oraz środki spożywcze specjalistycznego przeznaczenia. Apteka internetowa zapewnia wygodne i bezpieczne zakupy, umożliwiając dostawę zamówień bezpośrednio pod wskazany adres. Spółka posiada PUNKT APTECZNY "LUBICZ" znajdujący się pod adresem Konwaliowa 3, 97-162 Lubicz Dolny, który pełni kluczową rolę w procesie wysyłki zamówień. Ten przestronny punkt apteczny o powierzchni ponad 300 metrów kwadratowych został zaprojektowany z myślą o efektywnym i bezpiecznym pakowaniu i wysyłce produktów. PUNKT APTECZNY "LUBICZ" wraz z zaawansowanymi technologiami kontrolującymi warunki przechowywania oraz stosowaniem ekologicznych opakowań, stanowi kluczowy element procesu wysyłki zamówień. Firma nie tylko zapewnia wysoką jakość produktów, ale także dba o środowisko, przyczyniając się do zrównoważonego rozwoju. Apteki Puls to 21 aptek stacjonarnych oraz punktów aptecznych, rozmieszczonych na terenie województwa kujawsko-pomorskiego. Dzięki temu firma ma szerokie zasięgi i jest dostępna dla klientów w różnych miejscach regionu. Apteki stacjonarne zapewniają profesjonalną obsługę farmaceutyczną, pomagając klientom w wyborze odpowiednich leków i produktów medycznych. Ponadto posiadamy własną przychodnię medyczną w Toruniu. Ta przychodnia stanowi dodatkową wartość dla klientów, którzy mogą skorzystać z kompleksowej opieki zdrowotnej w jednym miejscu. Przychodnia zapewnia wysoko wykwalifikowaną kadrę medyczną i szeroki zakres usług medycznych. FARMLINE II Sp. z o.o. jest firmą, która dąży do zapewnienia klientom łatwego dostępu do wysokiej jakości leków i produktów medycznych. Dzięki swojej obecności w aptekach stacjonarnych, punktach aptecznych, aptece internetowej oraz przychodni medycznej, firma spełnia potrzeby swoich klientów w zakresie zdrowia i dobrostanu.
Kontaktoplysninger
Polen
- mojaapteka.pl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Nie mogę przejść do płatności
Sprawnie dość szybko
profesjonalna obsługa
profesjonalna obsługa
Promocje
leki przyjechały błyskawicznie
Bardzo polecam Moją Aptekę
Napewno wrócę z kolejnym razem
Szybka i zgodnie z zamówieniem…
Szybka i zgodnie z zamówieniem dostawa.Dziękuje i polecam.
szybka dostawa
szybka realizacja
dobrze i szybko
Bezpieczne i szybkie zakupy
Wszystko zgodnie z opisem oraz…
Wszystko zgodnie z opisem oraz oczekiwaniami.
Wszystko było ok
polecam, szybko i sprawnie
Bardzo szybka dostawa i zamówienie…
Bardzo szybka dostawa i zamówienie zgodne z rzeczywistości
Oprócz informacji w sprawie oceny
Oprócz informacji w sprawie oceny, brak powiadomienia o realizacji zamówienia.
Było szybko i nie drogo.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.