Doskonała aplikacja. System się sprawdza. W świąteczny dzień sprawdziłem i zarezerwowałem lek, którego brak w wielu aptekach. Aplikacja wskazała 2 pobliskie apteki,gdzie już następnego dnia mogłem ode... Se mere

Bardzo profesjonalne podejście. Szybka wyszukiwarka miejscowości, aptek, że o lekach nie wspomnę. Interfejs bardzo przyjazny dla użytkownika. Na prawdę pomaga to w błyskawicznym namierzeniu wyszukiwan... Se mere

Świetny pomysł, bardzo pomocny w poszukiwaniu leków ... szybko i sprawnie można zarezerwować i być pewnym, że produkt będzie na nas czekał w wybranej aptece. A tam bardzo miła obsługa. jestem zachwyc... Se mere

1. Online-apotek
  2. Sundhedskonsulent
  3. Apotek

Od blisko 10 lat pomagamy pacjentom w całej Polsce szybko i wygodnie sprawdzać dostępność leków w aptekach stacjonarnych oraz rezerwować je online. Naszym celem jest wspieranie wszystkich użytkowników – w szczególności osób starszych i zagrożonych wykluczeniem cyfrowym – w łatwym dostępie do potrzebnych leków i rzetelnych informacji zdrowotnych. Serwis działa w pełni zgodnie z obowiązującym prawem farmaceutycznym. Nie prowadzimy sprzedaży leków ani rankingów aptek – zapewniamy wyłącznie sprawdzoną i aktualną bazę informacji. Dzięki KtoMaLek sprawdzisz dostępność leków w ponad 11  000 aptek w całej Polsce , a dzięki darmowej aplikacji (Android i iOS) zrobisz to w dowolnym miejscu i czasie. Oprócz wyszukiwarki leków oferujemy: Lekopedię – największą w Polsce bazę wiedzy o lekach, ich refundacjach, interakcjach i zamiennikach, Zapytaj Farmaceutę – platformę, gdzie tysiące farmaceutów odpowiadają na pytania pacjentów, rzetelne poradniki zdrowotne, przygotowane przez doświadczonych farmaceutów. Za KtoMaLek.pl stoi polska firma informatyczna KAMSOFT S.A., od 1985 roku tworząca innowacyjne rozwiązania dla sektora ochrony zdrowia. Dzięki temu możemy zapewnić pacjentom i specjalistom medycznym dostęp do najnowszych i wiarygodnych informacji. W KtoMaLek wierzymy, że zdrowie zaczyna się od wiedzy i dostępności – dlatego każdego dnia pracujemy nad tym, aby pacjenci mogli łatwiej zadbać o siebie i swoich bliskich.

4,8

it just works

Very easy searching for availability, simplicity of booking and immediate confirmation from the pharmacy. Overall, frictionless process.

9. marts 2026

Jest to jedna z najlepszych aptek w…

Jest to jedna z najlepszych aptek w Poznaniu. W dniu 27 lutego 2026 kolejny raz odbierałam lek trudno dostępny. Tym razem zarezerwowałam przez portal KtoMaLek.pl numer rezerwacji PRKK , Bardzo miła, empatyczna obsługa.
Serdecznie pozdrawiam pracowników apteki 😘❤️
Ewa Ś.

27. februar 2026

Szybkość reakcji

Szybka odpowiedź na pytanie w sprawie dostępności leku. Natychmiastowa jego rezerwacja. Zamówienie zrealizowane. Szczerze polecam

6. februar 2026