Har haft mit abonnement i flere år. Det er kun blevet dyrere, men udvalget følger ikke ligefrem trop. Derudover skal man nu BETALE for at lytte til nogle titler til trods for at man i forvejen betaler... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Få fri underholdning med tusindvis af e- og lydbøger direkte på din mobil og tablet. Læs og lyt, hvor og når det passer dig.
Vester Farimagsgade 41, 1606, København V, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Intet negativt at berette. Har udelukkende været en god oplevelse.
appen er nem og overskuelig. Kundeservice er altid behjælpelig.
F'd up at man skal trykke to gange på "opsig abonnement" før den opsiger l0rtet.
Jeg har kun godt at sige om Mofibo.
Ud over det kæmpestore udvalg af bøger/lydbøger, har jeg kun oplevet tilfredsstillende kundeservice, det sagt, når man er kommet forbi chat-gpt robotten, og taler med et rigtig menneske. Fem fede ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig
Astrid fra kundeservice var venlig og forstående mit abonnement stod til betaling d.29. i indeværende måned takket være hende er det nu rykket permanent til sidstehverdag i indeværende måned er så glad for elsker Mofibo det er sådan en nem brugerflade og så sød og venlig samt hurtig kundeservice.
Efter aftale med Mofibo skulle jeg sende min reader tilbage (da den lige pludselig stoppede med at virke, så ville de sende en ny) og der er nu gået over en måned og jeg har intet hørt…
Kan heller ikke komme i kontakt med den 🥺
Jeg har fået lukket en mail ned, hvilket var den mail mit abonnement var tilknyttet. Det betød, at jeg ikke kunne modtage information fra Mofibo og jeg kunne heller ikke ændre mit abonnement.
Ved hjælp af Astrid fra kundeservice og megen korrespondance imellem os, er det nu lykkedes at få tilknyttet en ny mail til mit abonnement.
Under hele korrespondancen var der en god og meget venlig, positiv og konstruktiv dialog, hvor jeg absolut ikke følte mig dum eller dårligt behandlet. Tværtimod har jeg kun de varmeste anbefalinger omkring Mofibo.
Mofibo - det er bondefangeri!!
Jeg kom gratis ind i det via Coop, og det er umuligt at komme ud af igen!!
Det er under al kritik!!!!
Hvem kan man få til at hjælpe?
Selve appen var ok. Men da jeg opsagde mit abonnement, klæbede der et firma sig på uden jeg opdagede det. De sender efterfølgende en faktura for at have sendt et fysisk brev med min opsigelse - som jeg selv har opsagt på nettet - .
275 kr for ingenting. Termination Experts kalder de sig. Og de er pænt aggressive med gebyrer og trusler om inkasso.
Øv.
Jeg har afmeldt mit abonnement den 28. oktober 2024, men er nu blevet trukket 89kr den 4. januar 2025. Jeg håber, at I retter fejlen snarest og betaler mine penge tilbage…
skuffende at man ikke kan lytte til bog via sin PC. Og direkte dårligt at man ikke kan tilføje til sin boghylde via PC browser. Men man får mange bøger for pengene
Vær sikker på at jeres enheder har et styrresystem på 16.0 eller derover, elers kan I ikke benytte Mofibo. Ærgeligt at det ikke fremgår ved køb-heller ikke under vilkår og betingelser
Jeg er ved at blive desperat. Umuligt at komme i kontakt med MOFIBO. Har i en uge forsøgt at komme ud af et abonnement, som jeg aldrig har tegnet! Oplyser igen og igen nummer på kort, hvor pengene bliver trukket. Får de samme spørgsmål og svar. Kan blive nødt til at spærre mit kort permanent!
I trækker penge men jeg kan ikke høre noget for står jeg ikke har aktivt medlemskab. Kan derfor ikke sige det op og sender mail til support efter at have prøvet alt. De sender så link til den vejledning der ikke virker i mit tilfælde. Har derfor betalt for noget jeg ikke får. Minder om bedrageri.
Jeg synes at det er utroligt ringe at det er enten eller...
Enten kan man lytte eller også kan man læse..
Jeg ville rigtigt gerne lytte og læse med samtidigt, men som skrevet, er det er enten eller.... Øv!
Jeg er dybt skuffet over appens abonnementsproces. At tilmelde sig er nemt, men at opsige abonnementet er en helt anden sag. Det er utrolig frustrerende, at det ikke kan gøres direkte i appen. Det virker som om, det er designet til at gøre det svært og besværligt at opsige, hvilket er uacceptabelt. Dette virker som en bevidst strategi fra jeres side. Jeg vil aldrig bruge denne service igen.
jeg kan ikke forstå at kan trække penge på ens konto når man ikke har givet tiltalelse til
Hej mofibo
Jeg ønsker at opsige mit abonnement, men nu har jeg prøvet flere gange, og jeg kan ikke tilgå "min konto" på jeres website.
I må gerne rette henvendelse til mig.
-Jonas 28746579
Fantastisk hurtigt hjælp da jeg ikke lige kunne finde ud af det selv.
Jeg er så afhængig af Mofibo og bruger det nærmest over alt. Mit TV bliver kun brugt til håndbold nu😂😂😂😂