Mofibo Anmeldelser

2.232

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 97 anmeldelser, var de fleste anmeldere utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange forbrugere er frustrerede over, at de nu skal betale ekstra for mange titler ud over deres i forvejen dyre abonnement, og at der er indført begrænsninger på lyttetiden. Derudover oplever kunder, at nyligt udgivne bøger lader længe vente på sig, og at det er svært at gennemskue betingelserne. Flere anmeldere fortæller desuden om uventede opkrævninger efter opsigelse og en besværlig proces for at komme ud af aftalen. Nogle anmeldere var glade for appens generelle funktionalitet og udvalget af gode bøger. Enkelte personer nævner også, at kundeservice var hjælpsom i forbindelse med misforståelser eller forkerte betalinger.

Det, folk taler mest om

Subscription

Kunder noterer konsekvent negativ oplevelser med abonnementer, idet de fremhæver uventede opkrævninger efter... Se mere

Product

Mennesker rapporterer negative oplevelser med produktet på grund af uventede ekstraomkostninger og manglende... Se mere

Payment

Forbrugere er dybt utilfredse med betalingerne og udtrykker stor frustration over uventede opkrævninger.... Se mere

Price

Anmeldere udtrykker stor frustration over priser og uventede opkrævninger. Mange forbrugere nævner, at de... Se mere

User experience

Kunder deler negative meninger om user experience, idet mange oplever platformen som utrolig besværlig.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har haft mit abonnement i flere år. Det er kun blevet dyrere, men udvalget følger ikke ligefrem trop. Derudover skal man nu BETALE for at lytte til nogle titler til trods for at man i forvejen betaler... Se mere

Jeg har generelt været godt tilfreds med Mofibo. Nu er der så indført betaling på en del bøger. Så er der altså ikke unlimited adgang længere. Hvis der skulle være det skulle man kunne læse bøgerne og... Se mere

Jeg har brugt Mofibo i flere år, og har faktisk været glad for det, men jeg synes, at der bliver længere og længere ventetid på nyligt udgivne bøger! 4 måneder fra bogen er udgivet, til den er tilgæ... Se mere

Var ellers været tilfreds i mange, men først indførte de begrænsninger på lyttetid, og nu synes jeg efterhånden alle interessante bøger kræver man køber dem, selvom man i forvejen betaler for det dyre... Se mere

1. Boghandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Få fri underholdning med tusindvis af e- og lydbøger direkte på din mobil og tablet. Læs og lyt, hvor og når det passer dig.

Under middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.232)

Jeg forstår ikke at når der kommer en…

Jeg forstår ikke at når der kommer en ny bog : Fx. Ilka serien, så skal man droppe Mofibo og finde en ny udbyder.
Det er så dårligt efterhånden
Hvis jeg søger på nye bøger er det ikke mange som findes på Mofibo.
Jeg er ved at være træt af det

20. november 2024

Samme dårlige oplevelse igen

Endnu en træls oplevelse. Tilmeldte mig 7 dages prøve. Meldte fra igen i tid, da de ikke havde de bøger jeg ville have. De har nu trukket pengene alligevel. Havde et abonnement for nogle år siden. Præcis det samme skete. Fool me once. De er ikke til at komme i kontakt med og alt er svært. Lad være med at stol på dem. Det kommer altid til at koste penge, tid og frustrationer. Jeg burde have vidst bedre denne gang.

13. november 2024

Jeg forsøgte at afmelde og troede at…

Jeg forsøgte at afmelde og troede at jeg havde afmeldt, men så dukkede endnu en opkrævning op og jeg troede så at jeg havde afmeldt på forkert måde. I forbindelse med dette dukker en åbenbart falsk hjemmeside op, hvor man angiveligt kan opsige sit abonnent. Herefter kommer opkrævninger af pengeinstitut utallige mails med trusler. Forsøger at komme i forbindelse med morfibo som man kun kan skrive til, ikke ringe op. Får endelig afmeldt mit abonnement. Informerer dem om falske bankopkrævninger. De kan ikke hjælpe. Generelt en miserabel oplevelse og dårlig service

4. november 2024

Umuligt at afmelde abonoment

Jeg havde oprettet et abbonoment og har siden da forsøgt at lukke det ned op til flere gange. Man kan ikke lukke det ned i appen, dog er det pudsigt at hver gang jeg forsøger at logge på nettet for at opsige, virker hjemmesiden ikke. Dette er på trods for at nettet virker helt fint

3. november 2024

UTROLIG dårlig kundeservice

UTROLIG dårlig kundeservice, man kan snakke med en robot og det er det. Jeg opsagde abonnement 3 måneder siden, de blev ved med at trække penge. Jeg har skrevet mails uden at få svar, har været inde og opsige flere gange. Så nu håber jeg det går igennem

31. oktober 2024

Mofibos App er ustabil

Mofibos App er teknisk ustabil at hver anden gang jeg locker på, får besked om Mofibo er offline, hvilket kræver jeg slukker og tænder min tekefon, med alt det bøvl det indebærer. Det er ikke godt nok

28. oktober 2024

Pinligt udvalg

Hvis man er til femikrimier, selvhjælpsbøger husmorporno eller “sande fortællinger” fra afdankede kriminelle, intetsigende realitydeltagere og narcissistiske betjente, er Mofibo sikkert en gave. Især hvis man ikke magter at læse selv.

Genremæssigt spænder Mofibo næsten ligeså bredt, som længden af mellemkødet på en sølvfisk. Og hvis du insisterer på at læse selv, reduceres udvalget betragteligt.

Det er simpelthen pinligt ringe! Så hvis du søger et bredere udvalg, end hvad du kan finde i Bilkas bogafdeling, er Mofibo IKKE for dig!

25. oktober 2024

Dårligere værdi…

Desværre har Mofibo ikke længere styr på deres egen teknik. Det er oftere at lydbog delen og læse bog delen er adskilt i to bøger.
Det gør at man ikke kan skifte imellem at læse og lytte, og det har man kunnet i flere år.

17. oktober 2024

Har forsøgt alt for at komme i kontakt…

Har forsøgt alt for at komme i kontakt med Mofibo, men kan kun komme til at skrive med en robot. Har problem med at jeg ikke kan skifte mellem at læse og høre lydbog, så starter bogen hele tiden forfra. Prøvede at skrive problemet, men robotten fattede ikke en brik, og jeg kunne ikke komme i kontakt med en person. Det er øv

16. oktober 2024

Uventet tilbagebetaling

Jeg blev trukket for oktober tjenesten, får ikke lyttet til bøger - logger på for at opsige mit abonnement. Der er ikke noget tilknyttet min e-mail og jeg skriver til kundeservice. Der svares hurtigt :-)

Jeg havde fejlagtigt fået oprettet et abonnement på min firma e-mail og ikke brugt Mofibo siden juli, jeg opsiger aftalen. Kort efter får jeg oktober beløbet tilbagebetalt.

Flot service, hvis jeg en dag vil lytte til bøger kommer jeg tilbage til Mofibo.

16. oktober 2024

Misvisende reklame

Det er umuligt at få kontakt på kundesupport; i stedet bliver man henvist til en chatbot, der ikke forstår selv de simpleste beskeder. Jeg købte et abonnement, da Mofibo reklamerer med studierabat resten af livet på deres forside (med 30 dages gratis prøveperiode), men da jeg først købte det, blev jeg opkrævet 89 kroner med det samme. Det beløb skulle aldrig være blevet trukket fra min konto, og jeg vil meget gerne have min konto slettet og mine penge refunderet. Herudover fortæller siden mig så, at Mofibo slet ikke sælger studietilbuddet længere, hvilket er meget mærkeligt, eftersom selvsamme er plastret på forsiden. Jeg har i forvejen ikke mange penge (hvorfor studierabat), så jeg håber meget, at Mofibo vil give mig mine penge tilbage.

19. september 2024

Mofibo gider ikke rette tydelige fejl i lydbog

Jeg har et abonnement hos Mofibo og forventer, at produktet lever op til standarden. Desværre oplevede jeg, at en lydbog ("Måden du rører mig på: Samtaler og tekster om sex") havde tekniske fejl, hvor oplæsernes stemmer overlapper hinanden flere gange, hvilket gør det umuligt at høre dele af bogen. Efter at have brugt mange timer på at lytte, er det meget frustrerende. Jeg forsøgte at kontakte Mofibo, hvilket var besværligt, men lykkedes til sidst. Jeg forklarede problemet, men kundeservice bad mig om at oplyse præcist, hvor i bogen fejlen opstod. Jeg kunne kun sige, at det var efter midten. De krævede et mere præcist tidsinterval, før de ville undersøge det. Jeg har ikke tid til at genlytte hele bogen og svarede, at de måtte gøre det selv. Hvis jeg skal udføre deres arbejde, skal jeg også have deres løn. Det er skuffende, at de ikke tager fejlen alvorligt.

3. september 2024