Mofibo Anmeldelser

2.232

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 99 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange forbrugere oplever gentagne gange, at de uventet skal betale ekstra for populære bøger ud over det i forvejen dyre månedlige abonnement, hvilket skaber stor frustration. Derudover nævner kunder store problemer med uventede pengeopkrævninger længe efter en officiel opsigelse, og det er ofte næsten umulig at få kontakt. Mindretallet af personer var faktisk tilfredse med det store og spændende udvalg af gode bøger og oplevede, at selve appen fungerede upåklageligt. Andre anmeldere fremhævede desuden en rigtig god og venlig hjælp fra kundeservice i forbindelse med fejloprettede eller misforståede abonnementer.

Det, folk taler mest om

Subscription

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed og frustration omkring subscription, hvor mange oplever uventede... Se mere

Product

Brugere beskriver negative oplevelser med produktet og er utilfredse med, at titler pludselig kræver ekstra... Se mere

Payment

Mennesker rapporterer negativ oplevelser med payment, idet forbrugere konsekvent oplever uventede hævninger... Se mere

Price

Forbrugere er dybt utilfredse med de stigende priser og uventede opkrævninger for bøger ud over abonnementet.... Se mere

User experience

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med user experience. Forbrugere oplever, at appen konstant... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har generelt været godt tilfreds med Mofibo. Nu er der så indført betaling på en del bøger. Så er der altså ikke unlimited adgang længere. Hvis der skulle være det skulle man kunne læse bøgerne og... Se mere

Jeg har brugt Mofibo i flere år, og har faktisk været glad for det, men jeg synes, at der bliver længere og længere ventetid på nyligt udgivne bøger! 4 måneder fra bogen er udgivet, til den er tilgæ... Se mere

Var ellers været tilfreds i mange, men først indførte de begrænsninger på lyttetid, og nu synes jeg efterhånden alle interessante bøger kræver man køber dem, selvom man i forvejen betaler for det dyre... Se mere

1. Boghandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Få fri underholdning med tusindvis af e- og lydbøger direkte på din mobil og tablet. Læs og lyt, hvor og når det passer dig.

Under middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.232)

92 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg synes Mofibo er blevet dårligere

Jeg synes Mofibo er blevet dårligere. Pludselig er der en begrænsing på 100 timer, og jeg synes de 100 timer bliver brugt rigtig hurtigt? Det er svært at gennemskue hvordan de 100 timer tælles. Er det virkelig 100 timers ren lytning?

Det er så hvad det er, men hvor kan man følge med i, hvor mange timer man har hørt? Pludselig er de bare brugt - det kunne være rart med en advarsel om, at nu har man fx 10 timer tilbage. Og ikke som nu, hvor jeg så skal vente 5 dage på at kunne høre igen.

23. marts 2026

Hej,

Tak for din feedback. Vi vil blot præcisere, at vores Premium-abonnement har en begrænsning på 100 timer om måneden. Hvis du har brug for mere læse og lyttetid, kan du se vores andre abonnementstyper på hjemmesiden.

Du kan læse mere om, hvordan vi beregner forbruget for både lydbøger og e-bøger i vores hjælpecenter her: https://support.mofibo.com/hc/da/articles/6903610507676-Dine-timer-med-et-limited-abonnement

Vi håber, det afklarer spørgsmålet, og ellers er du altid velkommen til at kontakte vores support.

De bedste hilsner,

Dårlig brugeroplevelse

Jeg oprettede et prøveabonnement hos Mofibo med forventning om hurtigt at få adgang til deres lydbøger, men oplevede, at adgangen ikke fungerede som forventet. Derfor valgte jeg at oprette et almindeligt betalingsabonnement hos Storytel, som ejer Mofibo.

Begge abonnementer bruger den samme app, hvilket gjorde det uklart, hvilket abonnement jeg faktisk benyttede. I den tro at jeg brugte Storytel, viste det sig senere, at jeg i stedet havde streamet via Mofibo. Det opdagede jeg først, da jeg modtog en besked om, at mine 20 prøvetimer var opbrugt, og at prøveabonnementet automatisk var blevet omdannet til et betalt abonnement.

Resultatet var, at jeg endte med at betale for to abonnementer hos samme virksomhed uden at være klar over det.

Jeg kontaktede Mofibos kundeservice og forklarede situationen, men efter et par beskeder ophørte de med at svare på mine henvendelser, hvilket var en meget frustrerende oplevelse.

Samlet set efterlod forløbet et indtryk af manglende gennemsigtighed i abonnementerne samt utilfredsstillende kundeservice.

22. februar 2026

Hej,

Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi kan godt forstå forvirringen, hvis du har haft to abonnementer kørende på samme tid.

Du kan altid selv opsige dine abonnementer ved at logge ind via vores hjemmeside. Vores kampagnetilbud overgår automatisk til et betalende abonnement efter prøveperioden, som beskrevet ved oprettelsen, men vi tager din feedback til os.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få det løst med det samme. Skriv endelig til os via chat, Messenger eller e-mail, så vi kan få kigget på din sag.

Mofibo

Nemt ind nærmest umuligt at komme ud

Hvordan kan det være nærmest umuligt at opsige Mofibo og selvfølgelig er en gratis periode med fortsat at betale de lover at at man kan prøve gratis og man kan til hver en tid stoppe - ja det kan man med utrolig meget besvær

13. marts 2026

Hej,

Det er vi meget ærgerlige over at høre. Det skal naturligvis ikke være besværligt at opsige sit abonnement. Hvis man har oprettet sit abonnement igennem hjemmesiden kan man opsige abonnementet direkte igennem hjemmesiden.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få det bragt i orden med det samme. Send os venligst en besked på chat, Messenger eller e-mail. så tager vi hånd om din sag og sikrer, at alt bliver stoppet som ønsket.

Overraskende god kundeservice!

Jeg havde fået valgt et forkert abonnement og betalte 159kr for en måned istedet for 9kr for 45 dage. Sendte en sag ind via chatten og dagen efter fik jeg svar på mail fra kundeservice. De refunderede de 159kr og ændrede mit abonnement til det til 9kr.
Hurtigt svar og hjælpsom kundeservice. Tak.

12. marts 2026

Hej,

Tak for de fine ord! Vi er glade for du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Skulle der være yderligere er du velkommen til at kontakte vores kunderservice igen!

Ønsker dig en god dag,
Mofibo

Mofibo har gjort det så svært at opsige…

Mofibo har gjort det så svært at opsige abonnement. Jeg kan på ingen måde anbefale Mofibo.

12. marts 2026

Hej,

Vi er ked af, hvis det har skabt problemer. Det er gratis at opsige sit abonnement hos os, og vi har en vejledning på vores hjemmeside, der hjælper dig igennem processen.

Har du brug for hjælp til at få det gjort, er du meget velkommen til at række ud til os på chatten, Messenger eller e-mail.

De bedste hilsner,

Bondefangeri....

Bondefangeri....

Betaler, men kan overhovedet ikke bruge deres app...
Ingen hjælp at hente, udover en helt ubrugelig robot.

Vælg en af de øvrige udbyder

22. februar 2026

Hej,
Det kunne godt lyde som om at du ikke er logget korrekt ind i appen, men uden flere oplysninger er det desværre ikke muligt for mig at guide dig her.

Du må meget gerne kontakte vores kundeservice via Messenger, Chat eller mail, så sidder de klar til at hjælpe dig videre.

E bøger kommer sent

Ofte kommer e bøger længe efter lyd udgaven. Hvorfor?
Og hvorfor kan jeg ikke finde Ikke krig og ikke fred. Den er angivet som mulig læsning i jeres reklamer. Jeg har været bruger i mere end 5 år

15. februar 2026

Hej,

Rettighederne til e-bøger og lydbøger forhandles ofte hver for sig, og derfor kan vi desværre aldrig garantere, at begge formater er tilgængelige samtidig. Dette er op til forlaget og forhandlingerne.

Mht bogen du nævner er det ikke en vi har på nuværende tidspunkt. Du må meget gerne fremsende et skærmbillede til kundeservice af reklamen du omtaler så vil vi meget gerne undersøge dette nærmere.

Du kan kontakte kundeservice via mail, messenger og instagram.

Men venlig hilsen,
Mofibo

Jeg er egentlig glad for Mofibo

Jeg er egentlig glad for Mofibo, men jeg er ved at være træt af de ikke snart udvikler en app til windows store, så man ikke er bundet til telefon eller tablet. Jeg ved godt mange lytter på farten, men jeg kan virkelig godt lide at sidde ved pc'en og lytte, men bluestacks er ikke optimalt... Lav nu noget ordentligt. :(

15. februar 2026

Hej,

Vi er glade for at høre at du er glad for at benytte Mofibo. Vi har på nuværende tidspunkt ikke planer om udvikle en app til pc brug eller gøre det muligt at lytte/læse via hjemmesiden. For nu er det kun muligt at benytte Mofibo via vores app med minimumskravene Android 8 or iOS 17, men jeg vil meget gerne viderebringe din feedback omkring dette!

Ønsker dig en god dag,

Grådigt!!

Jeg var ellers glad for Mofibo, men nu er de begyndt at have bøger, som man skal betale for udover sit abonnement, som allerede er mere end 200 kr. om måneden.
Det synes jeg er råddent og grådigt og jeg overvejer at skifte udbyder på grund af det.

Hej,

Vi beklager du oplever dette! Vi har givet dig adgang til endnu flere engelske titler i appen, introducerer vi nu muligheden for at købe enkeltstående lydbøger. Dette gælder for titler, som vi desværre ikke har mulighed for at inkludere i vores abonnementskatalog.
Du kan nemt genkende disse titler, da de vil være markeret med et indkøbskurv-symbol i appen.

Du er mere end velkommen til at kontakte os via. Messenger, Chat og mail.

Md venlig hilsen, Mofibo

Værste lydbogsudbyder ever!

Fik et prøve abonnement af en veninde, men det har bestemt ikke været en specielt god oplevelse...
Den stopper konstant under aflytning, så man skal hele tiden have fat i telefonen for at starte igen.
Nogle gange går der kun et minut eller to før den stopper igen, andre gange lidt længere, og en sjælden gang måske en halv eller hel time.
Men det er faktisk ikke okay, og det forstyrrer både lytteoplevelsen og i det hele taget meningen med at bruge en lydbog.
Det kan i ikke tage penge for!

Hej,

Vi er kede af at høre om den oplevelse, du har haft med dit abonnement. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så kontakt os endelig via vores chat, Messenger eller e-mail.

Bedste hilsner, Mofibo

Jeg har haft et family abonnement i 7…

Jeg har haft et family abonnement i 7 minutter. Nu er det opsagt igen.
Det viser sig at hvis man har små børn (5 og 7), så skal de have egne mailadresser og telefoner før de kan bruge deres egen profil. Det er jo absurd. Jeg vil bruge det med Sonos og der ville jeg - hvis jeg først har oprettet to mailadresser til formålet - skulle logge af min egen profil for så at logge ind på det ene barns profil og så starte en bog. Derefter gentage det hele en gang til med det andet barn .. Det er muligvis mange ting, men det er sku ikke særlig klogt.

Hej,

For at lytte samtidigt på to enheder, skal barnet have sin egen profil (oprettet af en forælder eller af en over 18 år). Alternativt kan Kids Mode benyttes på din konto, hvis I ikke læser samtidigt.

Vi vil gerne hjælpe dig med at undersøge nærmere, er du mere end velkommen til at kontakte os via. email, chat og Messenger.

Venlig hilsen, Mofibo

Har tagnet en prøve periode for at se…

Har tagnet en prøve periode for at se om det er noget for mig. Jeg trykker på en ludbog, også henviser den til at man skal gå ind på forfatterens hjemmeside for at lytte. Godt jeg ikke har købt det. Så vil anbefale folk ikke at købe produktet hos dem, for så blir i snydt til måske at betale ekstra på en anden aide og ikke mutte til bøgerne på mofibo. Virker ikke!

Hej,

Det lyder til noget ikke virker efter hensigten.
Du må meget gerne kontakte os enten på email, chat eller messenger så vil vi meget gerne undersøge dette nærmere!

Bondefanget til abonnement

Bondefanget til abonnement.

Efter end prøveperiode, skal man sgu selv acceptere at fortsætte et betalt abonnement. De fleste ville foretrække det sådan - ergo bondefangeri.

1. februar 2026

Hej,

Når man opretter sig med en gratis prøveperiode fremgår det af man efter endt prøveperiode vil overgå til normal prisen på abonnementet. Såfremt man ikke ønsker det, skal abonnementet opsiges inden endt prøveperiode. Jeg vil dog gerne tage din feedback med videre omkring dette til forbedring af vores tjeneste.

Mofibo

Til grin og ikke det værd!

Jeg har altid været glad for Mofibo, men det er jeg ikke mere! De har introduceret titler man skal købe, på trods af at man allerede betaler for at have abonnementet. Desuden har der ikke altid været et max antal lyttetimer på familieabonnementet, hvilket der er nu! Og på trods af de nye dyrere priser følger deres bogtitler absolut ikke med! Jeg går i gang med at se på hvad andre firmaer kan tilbyde, og tænker min familie og jeg skifter.

31. januar 2026

Hej!

Som abonnent hos Mofibo har du stadig adgang til præcis det samme store udvalg som altid. Vi har ikke fjernet bøger fra vores abonnement for at sælge dem separat.

Grunden til, at du nu ser titler til salg, er, at vi ønsker at give adgang til et endnu større katalog af engelske titler, som vi ellers slet ikke kunne tilbyde i appen. Det giver dig adgang til et endnu bredere bibliotek, hvis du ønsker det.

Vi har tidligere haft et Unlimited Family abonnement, dette abonnement er forsat tilgængeligt for de kunder som har haft abonnementet før vi fjernede dette.

Vi er kede af at høre du ikke har haft en god oplevelse, du er mere end velkommen til at kontakte os via email, chat, messenger eller instagram hvis der er noget vi kan gøre for dig.

Har prøvet i 4 mdr

Har prøvet i 4 mdr. at afmelde abb. og det er umuligt. Ingen tilbagemeldinger på henvendelser heller. Æv æv træls at det skal være sådan når man vil ud af det. Banken kan kun hjælpe ved at spærre kort men det er også besværligt.

30. januar 2026

Hej,

Man kan altid opsige sit abonnement direkte igennem hjemmesiden, hvis abonnementet er oprettet med kort betaling. Hvis man oplever problemer med dette, kan man altid kontakte vores kundeservice på mail, messenger eller instagram, så vil de meget gerne hjælpe med at løse dette.

Mofibo

Jeg har prøvet at opsige mit…

Jeg har prøvet at opsige mit abonnement, men jeg finder det umuligt at finde ud af det.

25. januar 2026

Hej,

Hvis du ønsker yderligere hjælp er du velkommen til at kontakte os på Messenger, Chat eller email.

Med venlig hilsen, Mofibo

Det giver virkelig tillid som kunde

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Mofibo i forbindelse med en misforståelse omkring mit prøveabonnement. Jeg var af den opfattelse, at abonnementet var udløbet, men Mofibo mente noget andet, og jeg var derfor blevet opkrævet 2 x 159 kr.

Jeg kontaktede Mofibo og forklarede situationen, og de var meget venlige og imødekommende. Beløbet blev straks refunderet uden problemer. I mange andre tilfælde kunne man nemt have oplevet, at pengene var tabt, men ikke her.

Stor tak til Mofibo for god og fair behandling – det giver virkelig tillid som kunde.

21. januar 2026

Hej,

Vi er utrolig glade for at høre om din oplevelse, og vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din feedback med os.

Bedste hilsner, Mofibo

Har haft mit abonnement i flere år

Har haft mit abonnement i flere år. Det er kun blevet dyrere, men udvalget følger ikke ligefrem trop. Derudover skal man nu BETALE for at lytte til nogle titler til trods for at man i forvejen betaler abonnementsprisen. Og det er ikke en lille sum, nej, men prisen på en fysisk bog oveni abonnementsprisen! Hvorfor skal man have et abonnement, hvis man alligevel skal betale yderligere for at lytte?

23. januar 2026

Hej!

Du er altid velkommen til at kontakte os på Messenger, chat eller e-mail, hvis du har brug for uddybning.

Venlig hilsen, Mofibo

Helt ubeskrivelig dårlig service

Helt ubeskrivelig dårlig service, der især viser sig ved forsøget på at opsige abonnement: Mofibo skifter tilsyneladende mail adresse - formentlig for at undgå at det opsiges. man er registreret , ikke ved nummer ( fremgår ihvertfald ikke ) men ved "Webadresse" ?? en syg ide. Firmaet burde anmeldes som svindel - men jeg er klar over besværet forbundet med en så drastisk opgave , så kun af den grund undlader jeg.

21. januar 2026

Hej,

Vi er kede af din oplevelse du har haft. Det er gratis at opsige dit abonnement direkte hos Mofibo, og du finder en guide til det på vores hjemmeside.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke har noget samarbejde med eksterne tjenester, der tilbyder hjælp til opsigelse mod betaling. Du er altid velkommen til at række ud til os via chat, Messenger eller e-mail, for at undersøge sagen nærmere.

Bedste hilsner, Mofibo

Absolut til grin – spild af tid og penge!

Jeg ville benytte deres service på min computer, men deres hjemmeside virkede overhovedet ikke, så jeg kunne hverken høre lydbøger eller læse e-bøger. Jeg forsøgte at bruge BlueStacks for at løse problemet, men appen er ikke engang understøttet der.

Dertil er deres priser alt for høje, samtidig med at deres abonnementsløsninger mildest talt er elendige. Ubegrænset for 159 kr. om måneden? Eller for 'bare' 30 kr. mindre må man kun høre 100 timer om måneden? Hvem end der har fundet på de løsninger og priser, burde fyres – det er absolut til grin! Spild af tid og penge.

16. januar 2026

Hej,

Tusind tak for at dele din feedback med os!

Appen kan ikke downloades til en computer hvilket betyder, at det ikke er muligt at læse/lytte herfra.

Der er desværre ingen oplysninger om, hvorvidt appen vil blive tilgængelig fra PC/Mac eller andre enheder, der ikke understøttes i øjeblikket, i fremtiden, men vi tager enhver feedback vi modtager vedrørende dette, til efterretning.

Med venlig hilsen, Mofibo