Selve geocenteret er rigtig rigtig godt. Deres VR og 3D er fantastiske. Formidlingen af historien god. Workshops kan anbefales. Guidet tur til stranden for at finde fossiler er et kæmpe hit. Ene... Se mere
Helt klart et besøg værd! Masser af interaktivt sjov for børnene og utrolig god formidling for både voksne om børn. Man får et stort indblik i Danmarks naturhistorie. Og super godt med restauranten... Se mere
Har nu været der et par gange med børnebørnene, og må sige at det er besøget værd. God historie og godt sat sammen hele vejen rundt. Personalet har været søde og imødekommende. Kan varmt anbefale a... Se mere
Besøg Møn Geocenter og dernæst caféen med udsigt over det naturskønne område og nyd en god latte i solskin på caféens terrasse efter en skøn cykeltur - was not to like! Absolut et besøg værd!
Der er plads til forbedringer!
Jeg har netop besøgt Geocenter Møn på Møns Klint. Et besøg jeg længe havde glædet mig til. Desværre blev mit besøg ikke særlig godt, af flere grunde. For det første, var der alt for få ansatte på arbejde til at håndtere alle de besøgende (det kan nævnes, at jeg var der på en hverdag). Efter at ha' stået i kø i 10 minutter for blot at få en billet, blev jeg mødt af en meget spids medarbejder, der var alt andet end venlig og hjælpsom! Efter en svær start, tænkte jeg at nu kunne mit besøg endelig rigtig gå i gang og jeg skulle opleve en masse. Mit håb blev dog hurtigt gjort til skamme, da det gik op for mig at hele to skoleklasser var på besøg - de var så højlydte, at jeg ikke kunne koncentrerer mig om at læse nogle infotavler og min ven og jeg kunne dårligt føre en samtale! Det samme gjorde sig gældende i centerets biograf, her sad de unge så uroligt og småsnakkede under hele filmen, at jeg desværre ikke fik noget ud af det. Jeg er indforstået med at Danmarks ungdom skal lære noget, men så burde Geocenteret ha' annonceret med dette på websitet, man burde få rabat på indgangen eller de kunne holde åbent for skoler to dage og resten af ugen for andre besøgende.
Da det blev tid til frokost, besøgte jeg cafeen og menuen så rigtig fin ud. Alligevel besluttede jeg mig for at forlade stedet og køre til Stege for at spise - der var simpelthen så meget larm fra de førnævnte elever, at jeg ikke ønskede at blive.
Dog var mine trængsler ikke slut endnu! Min ven og jeg holdt i kø i 10 minutter for at komme ud af parkeringspladsen (der er en bom, hvor du skal betale ved, før den åbner og du kan forlade stedet). Min tålmodighed var brugt op og jeg gik op til den første bil i køen - en engelsk turist. Han prøvede at betale med sit kreditkort, men maskinen kunne kun dansk! Jeg hjalp ham og han kom videre, den næste i rækken var en svensker og han ville vide hvor mange mønter 35 kr. var (det er det parkering koster), hvilket kan være en udfordring, når du ikke kender den danske møntfod!
Jeg kom ud derfra, men der går nok lige et par år, inden jeg vender tilbage. Jeg er meget skuffet! Det fedeste ved turen var trapperne ned til vandet og tilbage, det kan varmt anbefales og det er gratis - når du altså lige har betalt parkeringen!