Selve geocenteret er rigtig rigtig godt. Deres VR og 3D er fantastiske. Formidlingen af historien god. Workshops kan anbefales. Guidet tur til stranden for at finde fossiler er et kæmpe hit. Ene... Se mere
Helt klart et besøg værd! Masser af interaktivt sjov for børnene og utrolig god formidling for både voksne om børn. Man får et stort indblik i Danmarks naturhistorie. Og super godt med restauranten... Se mere
Har nu været der et par gange med børnebørnene, og må sige at det er besøget værd. God historie og godt sat sammen hele vejen rundt. Personalet har været søde og imødekommende. Kan varmt anbefale a... Se mere
Besøg Møn Geocenter og dernæst caféen med udsigt over det naturskønne område og nyd en god latte i solskin på caféens terrasse efter en skøn cykeltur - was not to like! Absolut et besøg værd!
Gode oplevelser og perfekt kundeservice
Gode madoplevelser og perfekt kundeservice i cafeen
Det var en virkelig god service og en…
Det var en virkelig god service og en 10/10 oplevelse💪💪💪💪💪
Café
Marianna gav en virkelig god service.
Marianna gav en virkelig god service.
Top mad💪💪
10/10
Café
God cafe lækker mad god service
Rigtigt god service og et rigtigt godt…
Rigtigt god service og et rigtigt godt sted at få noget i maven kan anbefales
Spændende oplevelse at besøge centeret…
Spændende oplevelse at besøge centeret samtidig lærerigt
Det har været en suveræn oplevelse med…
Det har været en suveræn oplevelse med vores elever. De har fået en naturfaglig undervisningsforløb, hvor de fik en rundvisning langs gennem klinten. Tak til vores vejleder Jørgen og praktikanten Anita.
Virkelig spændende og innovativt.
Virkelig spændende og innovativt.
Dejligt at man kan kombinere naturoplevelsen med læring og leg.
Dejlig oplevelse og fin mad
Vi var på caféen med vores tre børn og maden var en stor succes for dem. Vi voksne fik en veganer-manu og også her var vi glade. Medarbejderne var meget venlige og imødekommende. Alt i alt en god oplevelse. Vi ses!
Cafeen er virkelig ringe og vildt dyr
Cafeen er virkelig ringe og vildt dyr.
Pomfritterne er tørre og deres ide om en børnetallerken interesserer ikke børn, der er store nok til at vælge selv. Næste gang medbringer vi madpakke!
Museet og naturen er til gengæld fantastisk!
Super gode panini
Super gode panini, og mega god service!
Maden var lækker!
Danmarks dårligste pommesfritter
Jeg havde læst de dårlige anmeldelser, men var sulten efter turen på trapperne og tog chancen. Hvor meget kan gå galt med pommesfritter?
Svaret er ALT!
78 kroner for et lille bæger pommesfritter med to breve ketchup (da de ikke havde remoulade)..
De viste sig at være totalt spiselige. Brændte uden på og tørre inden i..
- Seriøst, HOLD JER VÆK!
Ubeskrivelig dårlig oplevelser
Ubeskrivelig dårlig oplevelse. Min sorte onkel på 47 blev smidt væk og kaldt racistiske bekærkninger. Derudover var priserne alt for høje og maden smagte værre en muggen mælk.
HELT UBESKRIVELIG DÅRLIG MAD!
HELT UBESKRIVELIG DÅRLIG MAD!
Ufatteligt at der med SÅ mange dårlige anmeldelser på caféens mad samt priser, ikke bliver lavet om på det!
MEDBRING MADPAKKE HJEMMEFRA er vores anbefaling!!!!
Meget negativ oplevelse i caféen Jeres udvalg og kvalitet af mad er…
Jeres udvalg og kvalitet af mad er yderst ringe og meget dyrt.
Jeg undre mig over jeres vegetar ret med frikadeller og rugbrød uden nogen form for alternativ til smør!!!
Ukogte kartofler i kartoffelsalaten !!
Linsesalaten er tør og kedelig
INDGANG OG DÅRLIG MAD
Har idag besøgt Geocenter.
Havde købt billetter på nettet så man ikke skulle stå i kø.
Men måtte stå i kø pga. Et armbånd som man intet har og bruge til der.
Få en scanner så man bare går ind når man har købt over nettet.
HUSK!!
TAG DIN EGEN MAD MED.
deres mad hænger slet ikke sammen med pris.
1 stk rugbrød og 2 deller. 65 kr.
Sandwich med kylling og rødløg. De var helt brune.. 95 kr.
ØV og tage overpriser for mad der slet ikke svare til prisen!!!
Ringe mad
Utrolig dårlig mad til ekstreme dyre priser.
2 frikadeller med et stk rugbrød 65 kr og en kedelig sandwich til 95 kr.
Det er under al kritik.
Anbefaler ikke caféen
Alt for dyrt at komme ind.
Alt for dyrt at komme ind.
Ringe mad til prisen i cafeen.