3,7

Middel

De overskrider Lovgivningen om Jordmødrenes Virksomhedsområde

Det er fuldstændig uansvarligt at Moderhuset Maia overhoved får lov til stadig at holde åbent og at deres autorisation ikke er fjernet for længe siden.

Bare det at forsidebilledet på deres hjemmeside viser en meget ny baby i havvand/søvand er hovedrystende og fuldstændig uansvarligt.

Deres ene jordemoder er ansvarlig for at en ellers sund dreng, blev svært hjerneskadet i et hjemmefødselsforløb, efter at hun bla. tillod en fødende at være i badekar i 19 timer. Max tiden er 3.

Barnet blev født med hjerneskade, efter ikke at have fået ilt nok under fødslen.

De er flere gange blevet anmeldt til Styrelsen for Patientsikkerhed og Styrelsen for Patientklager. De har fået flere påbud og skærpede tilsyn.

Pt. kuglegraves de grundet ovenstående hændelse, men de burde overhoved ikke arbejde som jordemødre, når de i den grad tilsidesætter de etiske principper for jordemødre og overskrider Lovgivningen om Jordmødrenes Virksomhedsområde.

En privat jordemoder må feks. IKKE stå for hele fødslen, uanset om hun er betalt for det eller ej.

Der står tydeligt i lovgivningen at en privat jordemoder SKAL have assistance fra en offentligt ansat jordemoder, før hun må stå for fødslen alene.

Om den offentlige jordemoder så bare sidder i et hjørne og kigger, så skal hun være der.

Det er de offentlige jordemødre der feks. har genoplivningstasker med, det er dém der følger loven om Jordmødrenes Virksomhedsområde og deri står der, at en privat jordemoder IKKE må stå for fødslen alene.

Så bare dét at de overskrider dén super simple regel, gør at de burde fratages deres ret til at agere som jordemoder. Men Moderhuset Maia overskrider ikke blot dén regel og dén lovgivning, de kører deres helt eget show med de regler og de retningslinjer de selv finder passende.

Gør dig selv en tjeneste og brug google til at danne dig det korrekte billede.

De er en skamplet på faget.

18. august 2023

Et helt fantastisk forløb

Marta får de allerbedste anbefalinger herfra. Jeg fik svangerskabsforgiftning i uge 39 - Marta konstaterede til sin ugentlige opfølgning med mig, at mit blodtryk var højt og at der var protein i urinen og sendte mig derfor på hospitalet, hvor jeg endte med akut kejsersnit. Jeg mærkede ikke selv noget til det (trods et blodtryk på 199/95 lige inden kejsersnittet) og havde formentlig ikke kontaktet hospitalet før min opfølgning med den offentlige jordemoder fem dage senere. Det kunne have været fatalt for vores lille familie, men grundet Martas professionalisme og grundighed er både sønnike og jeg sunde og raske den dag i dag og for det er vi evige taknemmelige. Fødselsforløbet hos Marta er simpelthen den bedste livsforsikring, jeg nogensinde har købt! Herudover gjorde Martas gennemgang af fødsel og tiden efter mig enormt velforberedt, omend jeg ikke fik brug for det første. Endeligt var der hjælp til at få amning op at køre efter fødslen, hvilket var uvurderligt og ligeledes anbefalede hun en vanvittigt dygtig kraniosakral terapeut til vores søn, da han havde behov for det.

Der er ingen tvivl om Martas interesse i mors og barns velbefindende og jeg har i hele forløbet følt mig tryg og godt behandlet.

24. februar 2023

Den varmeste anbefaling <3

Var det ikke for Moderhuset Maia ville jeg ikke være den mor jeg er i dag. De var fuldstændig fantastiske gennem begge mine graviditeter i hhv. 2017 og 2020. De er den slags jordemødre som nutiden har brug for. Tak Tak Tak for jeres kæmpe arbejde <3

9. juli 2022

Min mand og jeg havde den perfekte…

Min mand og jeg havde den perfekte hjemmfødsel med Moderhuset Maia. Vi følte os forstået, respekteret, oplyst, hørt og ønsket ved hvert møde og hver samtale. Under selve fødslen fik vi den perfekte mængde hjælp og støtte (hvilket faktisk ikke var ret meget) som passede til vores behov og endte med en 100% naturlig fødsel uden blod, med væsentligt mindre smerter end første fødsel (på hospital), hvor jeg selv tog imod mit barn og hvor jeg var fuldkommen til stede og i kontakt med min krop og mit barn under hele fødslen.
Jeg fik den fødsel jeg faktisk ikke troede var mulig, men som jeg gennem grundig og intens dialog og "undervisning" fra Martha og Dorte, blev klar over, at jeg (min krop) var i stand til at udføre.

Kan kun anbefale dem til alle der ønsker en naturlig hjemmefødsel!!!

En hjemmefødsel er ikke for alle. Man påtager sig en del af det ansvar, som vi i DK er så vant til at overdrage til sundhedsmyndighederne og det er vigtigt at sætte sig ind i alle aspekter af fødslen i fødselsforberedelsen, så man både er mentalt og fysisk klar og i kontakt med sin krop. Er man klar til at stole på naturen og kroppens evne og ikke overdrage ansvar og beslutninger til andre, så er hjemmefødsel det rette og mest naturlige valg.

Dorte og Martha har mine varmeste og kærligste anbefalinger. Jeg kan uden at tøve sige, at de har gjort en stor forskel i mit liv. Både i forbindelse med fødslen men også i min egen personlige udvikling.

19. november 2022

ADVARSEL!

ADVARSEL!
Jeg vil på det kraftigste advare mod at bruge jordemødrene fra Moderhuset Maia til hjemmefødsel. Jeg har en svært hjerneskadet dreng pga dem. Jordemoderen lavede adskillige fejl under fødslen, herunder ikke at overflytte mig til hospital og ikke at kunne ventilere vores livløse dreng! Det er under al kritik, at de har autorisation som jordemødre og er decideret farlige for jeres kommende barn.

16. juni 2022

Er dette din virksomhed?