Mode Kobenhavn Anmeldelser

1,2

Ren svindel. Det er ikke en dansk butik, men dansktalende (skrivende) personer der står bag svindelnummeret Dyre lærepenge. Benytter ellers ikke Trustpilot til brok. Dette er en advarsel til andre... Se mere

PAS PÅ, deres reklame er det er en dansk producere produkt..!! dit tilfælde kan vi foreslå, at du sender det tilbage til følgende adresse: Land:China Provins:Guangdong By:Dongguan Returadres... Se mere

Har bestilt 3 par sandaler. De kom havde mærker i skindet, da de bare var sendt i pose. Jeg havde desværre ikke tjekket trustpilot, hvilket er min skyld. Skrev efter returlabel, de vil have bille... Se mere

Kæmpe kinesisk fusker firma. ADVARSEL - køb ikke varer derfra. Nu kalder de sig Dansk-Mode. Tidligere har de navne som Bolada og Mode København. Har i øjeblikket en indsigelse i m... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Fik aldrig det jeg bestilte

Bestilte bukser 3 par fik aldrig det jeg bestilte selvom de har trukket pengene handler der aldrig igen har forsøgt at skrive både for enten at få den vare jeg bestilte eller få mine penge retur me. Ingen svar 😡😡😡

23. august 2022

Jeg købte et par såkaldte ortopædiske…

Jeg købte et par såkaldte ortopædiske sandaler. Da jeg fik dem var de meget smalle og velcroen kunne stort set ikke nå sammen - de var sorte, velcroen hvid så det så forfærdeligt ud. Kvaliteten var yderst dårlig og har aldrig set ortopædi eller læder. Forsendelsen kom fra Halmstad - skulle sendes retur til Holland. Meget underligt og forsendelsen skulle man selv betale - de vil ikke sende returlabel og svarer ikke på henvendelser. Handl aldrig ved dette firma - det er svindel og humbug

29. juni 2022

Genkender det samme mønster

Genkender det samme mønster, kjolen jeg bestilte skulle ligne en denimkjole, det var nærmere en kittel i dårlig kvalitet, og størrelsen var en medium ikke xlarge samt returnering var tilbud om 30% og 50% eller egenbetaling af returnering.
Jeg glemte desværre denne gang at tjekke et firma inden jeg handlede med det. Nu husker jeg det igen fremover.

25. juni 2022

Meget mærkeligt fakefirma

Meget mærkeligt fakefirma. Man sender varer, som firmaet synes ligner annoncen. Jeg får en sandal, som ikke nævneværdigt svarer til annoncen, dernæst skal jeg så betale for at returnere en forkert vare. Handl aldrig hos Compy Mode Kobenhavn.

11. juni 2022

Fuske firma

Fuske firma - fik en fake kjole fra dem. Stod det var Hilfiger da man startede købsflowet men fik et eller andet no-name bras. Hold jer langt væk.

1. juni 2022

Det er jo simpelthen helt vildt at man…

Det er jo simpelthen helt vildt at man kan få lov at sælge så ufattelig ringe kvalitet.

Det er helt tydelig bevidst snyd, når man reklamerer som de gør - og så samtidig sender sine kunder sådan noget Kina bras!
Hold jer langt væk fra dette firma!!

1. maj 2022

Føler mig snydt

Køb ikke hos Comfy Mode København . Jeg købte et par sandaler der skulle være ortopædiske med en skøn blød sål. Da jeg fik sandalerne var sålen mega meget hård - hvis jag bøjede den, så tror jeg den ville brække . Jeg skrev mail til Comfy Mode, fordi jeg ønskede st returnere dem og ville have mine penge retur. De tilbød mig at refundere 30% sf beløbet og så kunne jeg beholde sandalerne, men jeg ville returnere dem. Derefter fik jeg mail med at jeg selv skulle betale fragten og de skulle returnere til en adresse i Holland, men nu til bød de 50% refusion, så jeg valgte at få de 50%, så var det beløb da reddet, da jeg ikke ville betale for at sende sådan noget skidt til Holland, troede ikke jeg fik nogen penge, men de var på min konto efter 5 dage. Kan til deres ros kan siges, at de svarede mine mails samme dag og sendte beløbet hurtigt, men jeg skal aldrig handle der igen.

13. april 2022

Her skal man ikke købe noget

Her skal man ikke købe noget, det er intet der er i Danmark, så det kommer fra Kina og når det så kommer er det meget småt, bestilte noget i xl, og det er det slet ikke, og bytte, så skal man sende det retur til Kina og så måske få penge tilbage, jeg skal sel betale for at sende deres dårlige vare retur meget dårlig service, SÅ HOLD JER LANGT VÆK FRA DET ,DET HEDER OGSÅ KØBENHAVNS MODE.
Der skal jeg ALDRIG handle mere, jeg købte en jakke til 350 kr og gratis fragt og levering, men kom til at betale told af deres vare 176 kr oven i igen

27. december 2021

Har lige modtaget min såkaldte Dakota…

Har lige modtaget min såkaldte Dakota vinterjakke som overhovedet ikke er en vinterjakke. Den ligner ikke det jeg bestilte og er bare en tynd jakke med lidt vattæppe i. Jeg bestilte den i str. m men den svare til en børnestørelse 10 år. Ren svindler firma så hold jer langt væk, er bare ærgelig over jeg ikke læste trustpilot før jeg købte. Jakken kostede 290 kr og tog 5 uger før jeg fik den og jeg måtte også betale 170 kr i told før den nåede frem. Så dyre lærepenge, utroligt man skal snydes på den måde så fy for den lede😠😠😠😠

1. december 2021

Mega dårlig kundeservice

Min mand købte et par shorts med et BMW logo. Der kom et par shorts efter lang tid UDEN logo. De ville give 20% rabat men har IKKE set en krone. Håber ikke at nogen hopper i fælden. Det er MEGA dårlig kundeservice.

12. oktober 2021

Elendig service og produkt

Elendig service og produkt.
Fik efter et par måneder leveret mine sandaler - i utrolig dårlig kvalitet og efter at have haft dem på et par timer gik de i stykker. Jeg angav klage og de ville sende et par nye - da jeg så frem til endnu et par måneders leverigstid ville sommeren være forbi og sandalsæsonen ovre bad jeg om at for pengene refunderet i stedet. Det kom der aldrig svar på, men jeg har nu fået endnu et par sandaler af ringeste kvalitet :-(

22. september 2021

Direkte fup og svindel..Bestilte varer…

Direkte fup og svindel..Bestilte varer i Juni og fik afvide der ville gå over 6 uger, før jeg ville få min vare. Da de så skriver de er der. Kan jeg ikke få oplyst hvor eller pakkenr. Selvom jeg kontakter dem får jeg bare er link uden nyttig information. Til sidst har jeg helt opgivet at få mine vare.

11. september 2021

Er dette din virksomhed?