In januari een setje gekocht, maar helaas is deze van slechte kwaliteit en zit niet mooi. Sinds dien al bezig met geld terug krijgen… eerst werd er netjes gereageerd, maar toen ik een retourlabel... Se mere

Oplichters. Troep komt uit China, is niet de kwaliteit die wordt geadverteerd, en retour sturen kan alleen naar China (dit mag overigens niet, heb ik later geleerd). Na enkele mails over en weer ov... Se mere

Dit is GEEN STER waard, 3x handschoenen, 3x pyjama's besteld kreeg er 6wintersokken bij totaal prijs 157€. Chinese brol en levering niet compleet heb voor 157€ 3paar handschoenen ,2x pyjama en 2x wint... Se mere

Dropshipping rechtstreeks uit China. Het goedkope, ontvangen product komt niet overeen met hetgeen ik bestelde of hetgeen op de website wordt aangeboden. Bovendien zijn de prijzen zijn veel hoger dan... Se mere

1,4

Dårlig

Koop NOOiT iets bij mode duo . Grote oplichters.

Ik heb in november een artikel gekocht voor mijn kleinzoon. Het verkeerde artikel werd geleverd en ik ben al een week bezig om de retourinstructies en nummer te verkrijgen. Eerst moest ik foto’s sturen om dit te bewijzen. Ik hoef dit niet te doen want op de site staat dat je zonder opgaaf van reden een artikel mag terug sturen. Ik heb uiteindelijk maar foto’s gestuurd. Nu krijg ik in het Deens antwoord dat het artikel juist is geleverd. Ik ben radeloos en het was ook nog 3 x zo duur als bij bol.com. Ik wil mijn geld terug maar dat gaat niet lukken ben ik bang.

19. december 2024

VRESELIJKE WEBSITE!

VRESELIJKE WEBSITE!

Ik kocht iets via mode-duo, het leek totaal op hetgeen ik had besteld. ik had een degelijke racebaan van 40 euro gekocht. ik kreeg goedkope brol uit china, dat er zelf niet op leek!

21. december 2024

Oplichter

Het is een dropshipper.
Ze verkopen producten die in werkelijkheid niet hetzelfde zijn als ze op de webshop aanbieden.

Als je wil retourneren proberen ze je een Chinees adres te geven en je zelf op te laten draaien voor de kosten, terwijl zij dit moeten vergoeden en volgens de wet een Nederlands adres moeten aanbieden.

Ze schermen hiermee het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen. Ik ben naar nietbezorgd.nl gestapt. Zij hebben hen in gebreke gesteld en pikken deze zaak voor mij op, gelukkig maar.

Ik lees op internet dat mensen die wel het product naar het Chinese adres versturen ook hun geld niet krijgen, omdat ze dan beweren dat het product "nooit is aangekomen".

Ik ga morgen ook een klacht indienen bij de ACM. Ik had hen hierover al gesproken, maar wilde mode-duo eerst nog een kans geven.

23. november 2024

Ongelofelijke bedriegerij

Ongelofelijke bedriegerij, ik kan niet meer zeggen dan de reviews hieronder. Je krijgt een product van marginale kwaliteit en terugsturen naar China is op eigen kost. Absoluut te vermijden, deze 'webshop'!

6. december 2024

Troep uit China

Troep uit China. Realiteit is niet zoals op foto. Retourneren kan ook enkel naar China en dit staat niet zo op de website. Het lijkt een Nederlandse website met Nederlandse mail. Maar realiteit is dus niet zo, bedrog dus.

1. december 2024

Oplichters, vermijd deze site!

Na enkele mails over en weer over retourneren (ze bieden eerst 10% korting aan, als je niet akkoord gaat 20% en dan nog eens 30%) willen ze alleen terugbetalen als je het terugstuurt naar hun magazijn in China. Daar komt het echter nooit aan, omdat ze eerst de douane moeten betalen en dat doen ze gewoon niet.

Ik heb vervolgens Nietbezorgd.nl ingeschakeld. Binnen 3 dagen had ModeDuo het volle bedrag op mijn rekening teruggestort.

15. oktober 2024

1 ster is nog teveel grote oplichters…

1 ster is nog teveel grote oplichters adres en telefoonnummer kloppen niet zogenaamde thermo laarzen kunnen in de kliko. Terug betalen vergeet het maar. Terug sturen kan kosten 33,50 euro. Koop hier niks! Laarzen zijn nog geen euro waard.

20. november 2024

Oplichters

Oplichters! Dropshipping. Je krijgt niet wat je besteld. En je kunt het niet retourneren (alleen naar China). Nu de hulp van NietBezorgd.nl ingeschakeld om mijn geld terug te krijgen.

8. oktober 2024

Bedrog

Pakket komt niet overeen met wat ze beloven, foto s komen totaal niet overeen met de realiteit!
Absoluut te vermijden!!

7. november 2024

ik heb een paar werklaarzen gekocht van…

ik heb een paar werklaarzen gekocht van 89€ aangekomen na 2-3 weken en zeer slecht kwaliteit uit china.... volgens mij zij hebben website geopend in Nederland maar alle producten komen uit china. Ik heb bericht gestuurd naar hun, maar zij beantwoorden niet, dus zij werkopen producten van slecht kwalieteit ... misschine zij kopen uit china 10€ iets te en via dez website verkopen met 100€.

20. oktober 2024

Troep uit China + leugens

Wat je krijgt komt totaal niet overeen met wat ze beloven. Kwaliteit van niks. 100% gelogen. Geen leer, geen wol. Plastic troep. Terugsturen kan op eigen kosten naar china. klantenservice gaat niet in op de inhoud. Vermijden!

3. oktober 2024

Er dette din virksomhed?