Mobilparkering Anmeldelser 38

1,5

Jeg får trukket 49 kr. på min konto hvilken undrer mig. Kontakter Easy Park, hvor jeg spørger om årsagen. de fortæller mig, at jeg har sagt ja til Easy go-abonnement uden at vide det! De påstår, at je... Se mere

I forbindelse med parkering i København benytter jeg mig af Easypark. Jeg har i forvejen appen installeret, men er ikke opmærksom på, at det tilknyttede kort er udløbet. Jeg får et par dage senere... Se mere

Måtte igår droppe at kunne parkerer i valby, da de ikke kunne tage mastercard. Forsøgte så at oprette mig som bruger på hjemmesiden for derefter at finde ud af at man kun kan sætte 100,- ind som mi... Se mere

1,5

Dårlig

Brug deres app og få parkerings bøder alligevel...

De skulle slet ikke have nogle stjerner, jeg havde parkeret på Kigkurren på islandsbrygge i forbindelse med et besøg i Fitness World og havde registeret min parkering på Mobilparkering appen men da jeg kom igen efter træning havde jeg alligevel fået en parkeringsbøde + de samtidig trækker for den parkering jeg har registeret så jeg ringede til dem og kom i kontakt med en receptionist som ikke kunne hjælpe mig med noget som helst. så kundeservice i den virksomhed er heller ikke eksisterende, jeg har været i kontakt med Københavns Kommune og vedkommende jeg talte med kendte slet ikke den app men kunne efter lidt tid fortælle mig at denne app kun dækket private parkeringspladser hvilket ikke frem går af appen, så en anbefaling herfra er skynd jer at slet den igen og find en anden app.

7. september 2017

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales, virker ikke optimalt og du kan ikke være oprettes med flere biler af gangen. Dårlig service over tlf. Kan ikke få sine overskydende penge tilbage, da det er et tank op system, man kan ikke bare betale det faktiske beløb, som man parkerer for.

10. maj 2017

VIRKELIG DÅRLIG APP!!!

Dårlig vejledning i brug af app'en! VIRKELIG DÅRLIG APP og lige så dårlig kundeservice!!!
Stod i en parkeringskælder (Friis i Aalborg). Her kunne man vælge at downloade app'en og betale parkeringer derfra, eller betale via hjemmesiden indenfor 48 timer (da det var en nummerpalde genkendelses parkering). Men tænker at det glemmer jeg helt sikkert, så jeg downloader app'en for at få betalt med det samme. Der dukker straks en parkering op på app'en med et beløb (tænker godt nok, at det var da dyrere end jeg lige havde regnet med....men okay. Jeg betaler.....og ser så, at adressen for denne parkering slet ikke er den adresse, jeg lige har holdt på??!! Da jeg kommer hjem går jeg ind på hjemmesiden og indtaster min nummerplade.....og kan se, at min parkeringen i Friis IKKE er betalt! Den lød på 12,50 kr, hvorimod den (forkerte) parkering jeg betalte lød på 34,50 kr. Jeg ringer den efterfølgende dag til mobilparkerings kundeservice, men de kunne da ikke være mere ligeglade!!! Jeg havde jo selv startet den (forkerte) parkering! 😳 Jeg prøver at forklare damen, at jeg var en smule forvirret over app'en og tænkte at når der nu dukkede en parkering og et beløb op, så måtte det jo være min parkering i Friis. Men nej!!....for Friis dukkede slet ikke OP på app'en....men det ville hun da gerne hjælpe mig med at få den til, hvis jeg anden gang skulle parkere der, for der havde nemlig været lidt problemer med det????!!! Nej tak, jeg vil bare gerne have pengene tilbage for den parkering, der var en fejl! Men DET kunne hun ikke hjælpe med....når man har startet en parkering, så kan den ikke stoppes igen. Tak for L O R T!!! REN PENGEMASKINE!!!!

9. november 2016

Fik kontrol gebyr af europark på trods af betaling via mobilparkering

Parkerede på en plads der er listet på mobilparkering.dk, og betalte for dette tidspunkt, det var en af vores svenske kolleger der parkerede en udlejnings bil på parkerings pladsen, vi betale online, og _fik_ kvittering fra mobilparkering på mail, på at vi kunne holde der i det tidsrum, på den plads (samme detaljer som på parkerings bøden fra europark), men alligevel bliver der bare henvist til europark som er umuligt at komme i kontakt med.

Hvis man får parkerings bøder, og samtidig skal betale mobilparkering.dk så kan jeg virkeligt ikke se hvad man skal med det her selskab.

20. april 2015

Kan ikke afslutte parkeringen før tid

Har downloaded deres parkerings app. Først skal man indsætte penge på aftalen istedet for at betale efter forbrug. Men det værste er, at hvis man indtaster 3 timers parkering og forlader parkeringen før tid, da får man ikke nedsat / returneret den resterende betaling. Forlænger man sin parkering koster det kr. 2,5 hver gang.
Det er ganske enkelt ikke i orden.

22. december 2014

Fejl i App - koster dig bøder!

Havde forlænget min parkering med 6 timer - deres app registrerer det ikke.

Samtidig har deres "kundeservice" - der tager sig af dette kun et snævert vindue hvor man kan komme i kontakt med dem. Andre medarbejdere vil ikke hjælpe.

Syntes firma'et er useriøst. Håber de lukker snarest!!!

22. maj 2014

Fejl i App kostede mig 650kr. - useriøst firma!!

Jeg forsøgte mig dette fine nye parkeringssystem, men det har jeg i den grad fortrudt. Jeg anvendte deres Quick Parkering, og fik en bekræftigelse på SMS, hvor jeg skulle aktivere et link, hvilket jeg gjorde. Der skete ikke yderligere, og jeg forlod pladsen i den tro at jeg så havde betalt for valgte periode. Jeg blev ydermere oplyst fra App'en, at der var 30 min. gratis parkeing på min plads, så jeg indstillede p-skiven, men 17 min. senere kommer p-vagten forbi jf. kontrolgebyret og giver mig en bøde for manglende betaling. Europark er kontrollør på pladsen og de har for såvidt gjort deres arbejde som de skal, men der er i den grad huller i systemet, og deres sambejde med udviklerne af App'en er jo nærmest ikke eksissterende. Jeg parkerede for sidste gang på plads nr. 3111, Søndergade i Horsens, og jeg håber alle andre vil bakke op omkring dette!!
Mvh
Niels

24. marts 2014

Latterligt parkeringsfirma

Måtte igår droppe at kunne parkerer i valby, da de ikke kunne tage mastercard.
Forsøgte så at oprette mig som bruger på hjemmesiden for derefter at finde ud af at man kun kan sætte 100,- ind som minimum, dette er fuldstændigt latterligt. Da jeg normalt aldrig parkerer inden i København, ville jeg aldrig få brugt de resterende penge på kontoen.
Så måtte køre igen.

17. marts 2013

Svindler firma

Efter at have slåsset 3 måner med at ophæve en uberettiget parkeringsbøde opsagde jeg mit mellemværen med MobilParkering men fik ikke mine penge tilbage nu trækker de så 7 kr. for at jeg ikke bruger dem. håber ikke de selv kan hæve på min bankkonto.

1. februar 2013

Vil faktisk kun give 0 stjerner!!!

Har idag fået mail om at mobil parkering trækker 7 kr fra min konto pga INAKTIVITET????? Hvad er DET for en behandling at give kunder? Nu er jeg så pga arbejdsskade blevet fuldstændig invalid og nu sidder i kørestol. Jeg synes jo konceptet var MEGET handicapvenligt, men hold da op hvor tog jeg fejl!!! Ikke nok med at jeg har fået en arbejdsskade så skal jeg nu også ind i et kontanthjælpsHELVEDE så pengene er jo IKKE vildt mange i mit tilfælde så hvis jeg skal betale 7 kr for noget jeg IKKE bruger særlig tit men som KUN er ment som en HJÆLP til mig (som handicappet) så vil jeg DÆLME hellere undvære!!! Så jeg anbefaler IKKE mobil-parkering til NOGEN SOM HELST!!!

2. januar 2013

Utrolig dårligt fungerende parkeringsfirma

Var til festuge i Århus, og ville parkere i parkeringskælderen ved Telefontorvet, som ligger op af Åboulevarden, tæt på festugens begivenheder, fik parkeret bilen, og ville betale for 4 timer frem med mit Dankort, men det var kun muligt at indbetale 20 kr.
20 kroner var det maksimale beløb. som jeg kunne trække på dankortet, hvilket rækker til 1 times parkering, og da jeg ikke havde kontanter, var der jo kun dankortet, som mulighed, bortset fra sms indbetaling, men det krævede at man oprettede sig på internettet, jeg snuppede en info folder, og tænkte at jeg hurtigt kunne oprette en konto, via min smartphone, men vorherre bevares!, den internet hjemmeside som man skal tilmelde sig på, er overhovedet ikke beregnet til en mobiltelefon, og er i det hele taget, totalt uoverskuelig, og meget lidt brugervenlig. Jeg måtte opgive at oprette mig som kunde, og måtte forlade min veninde, midt under en middag på Restaurant Athena, for at løbe tilbage, for at forlænge med en time af gangen.
Jeg har simpelthen på fornemmelsen at det er en bevidst handling fra Mobilparkerings side, at det skal være så vanskeligt som overhovedet muligt, med det formål at kunne uddele så mange parkeringsbøder, som overhovedet muligt. Jeg har efterfølgende været inde på Google play, for at lede efter en apps, som evt. kunne gøre deres hjemmeside eller deres sms indbetalinger mere overskueligt, men nej, der er ingen apps.
Jeg vil anbefale andre, som overvejer at benytte deres P-kælder, om at parkere andre steder, for det er simpelthen ren tyveri, og dårlig service, ellers husk rigeligt med kontanter

16. september 2012

Kan man give 0 stjerner

Hold jer langt væk og find et andet sted at parkere. Forretningsmetoderne er latterlige og kundeservice er ubehøvlet. De trækker penge på ens konto ved inaktivitet - det er jo vanvittigt... Hvis man først har "tanket-op" er pengene så godt som væk.

Utroligt at det er lovligt.

1. marts 2012

Ualmindelig dårlige forretningsmetoder

Konceptet omkring "tank op" holder på ingen måde, da man ofte kan stå i en situation hvor man ikke har tanket nok op og skal gøre det via nettet.
Derudover er Mobilparkering så frække at de debiterer ens konto såfremt man ikke benytter deres parkering i en måned. Dvs. hvis man er på ferie eller ikke lige bruger deres parkering, så har de den frækhed at trække 7 kr. pr. måned.
Vælger man at opsige abbonnementet er de yderlige så frække at debitere kr. 100,-
Tænk at dette kan være lovligt.
Mage til useriøse pengemaskine

Vincent Groes

1. november 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (38 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto