I forbindelse med parkering i København benytter jeg mig af Easypark. Jeg har i forvejen appen installeret, men er ikke opmærksom på, at det tilknyttede kort er udløbet. Jeg får et par dage senere... Se mere
Måtte igår droppe at kunne parkerer i valby, da de ikke kunne tage mastercard. Forsøgte så at oprette mig som bruger på hjemmesiden for derefter at finde ud af at man kun kan sætte 100,- ind som mi... Se mere
Har downloaded deres parkerings app. Først skal man indsætte penge på aftalen istedet for at betale efter forbrug. Men det værste er, at hvis man indtaster 3 timers parkering og forlader parkeringen... Se mere
Jeg får trukket 49 kr
Jeg får trukket 49 kr. på min konto hvilken undrer mig. Kontakter Easy Park, hvor jeg spørger om årsagen. de fortæller mig, at jeg har sagt ja til Easy go-abonnement uden at vide det! De påstår, at jeg en tirsdag i maj kl. 02:10 har ændret abonnementet, hvilken jeg beder om , at få dokumentation på, men får nej til det, at de bare kan sende en bekræftelse på det. Der står heller ikke i min app, at jeg har sagt ja til det.Total amatør personale og ren pengemaskine!
De er dybt useriøse og kun en…
De er dybt useriøse og kun en pengemaskine. Føj for …..
EasyPark vasker hænder.
Kan kun grine over Easypark, selvom det koster 1660 kr.
Men husk at holder du hvor EasyPark står for det, er det DIT ansvar for at alt er som det skal være, og også at deres betalingsautomater virker.
Bruger du deres app er det dit ansvar at den virker som den skal. Vises det ikke i din historik, er det dit problem, også selvom du har tager skærmprint af parkeringsappen ved endt parkering, da der sidder en bon i forruden.
Det er noget af et firma som tjener penge på opgaver uden at stå til ansvar for at deres app virker, deres billetautomater fungere korrekt, for sender du billed af købt billet, hjælper det ikke, og sender du billed af app som du har brugt, tæller det ikke, for man har valgt ikke at sætte dato på appen "hvor man indstiller parkeringstiden" så er de jo også garderet for fejl.
For sms fra Easy park at jeg er kørt…
For sms fra Easy park at jeg er kørt uden at betale fik besked igår og igen idag har ikke deres app og har heller ikke kørekort det tlf nr på fem tal er ikke det samme som igår ! ???????
Min Nr plade / bil registreres som parkeret i Århus ! Holder på Amager
Pludselig får jeg besked om at min bil er registreret som parkeret i Bruuns i Århus !!! Stormer ud af døren, da jeg tror at min bil kunne være stjålet, men heldigvis holder min bil hvor jeg parkerede den , på Amager
Det er ikke i orden😡
FEJL! Betaler for anden persons parkering
Appen er funktionel og konceptet smart. Dog undrer noget mig. Op til flere gange er der nu startet en parkering på en andens bil, via min app. Personen og jeg har ikke logget ind med samme kodeord/brugernavn og er ej heller i samme landsdel. Jeg får lov at betale parkeringen for denne anden persons parkering, hver evig eneste gang..
Så husk lige at tjek, I ikke betaler unødigt for andres parkeringer grundet fejl i appen.
Jeg får et par dage senere en SMS om at dette er tilfældet, hvilket betyder jeg kan opdatere til nyt kort uden ekstra gebyr.
Det er i min optik glimrende service.
Nul stjerner eller (- 5) stjerner
Nul stjerner eller (- 5) stjerner. Tur til Bornholm fra Køge havn som anviser parkering ved Køge station.
Skiltet viser at man kan benytte 5 forskellige aps og ingen begrænsninger. vælger easypark. Skruer parkering frem til 7 dage og accepterer. Regner med alt er godt. Får på Bornholm en opringning fra politiet da bilen er observeret holdende med mange bøder i forruden. Går så ind på easypark for at opdage at tiden er skruet ned til 48 timers parkering. Prøver at registrere igen men mobilen er jo på Bornholm så kan ikke gen leje parkering i Køge. Mærkelig nok får jeg “kun” 4 bøder på 510kr. Easypark siger at de på deres app gør opmærksom på at tiden bliver skruet tilbage, ifølge Køge parkering kan man for 200 kr. holde der en måned. Har forudbetalt 184 kr. for 48 timer. Og mærkelig nok stoppede bøderegnen den dag politiet ringede, og beløbet for parkeringen blev trukket præcis 7 dage efter parkeringen var påbegyndt.
Det kan ikke passe at Køge kommune accepterer at de forskellige selskaber kræver overbetaling på deres parkeringsarealer. Føj Køge kommune.
ekstrem elendig app
ekstrem elendig app, mangler overskuelighed og brugervenlighed
afinstallerede straks denne utroværdige app, og den burde fjernes fra appstore
Hvorfor er der ikke nogen der stopper…
Hvorfor er der ikke nogen der stopper det her firma? Skal aldrig parkere i Lyngby centeret igen!
Hold dig væk
Ringe app! Ville forlænge, hvilket ikke var mulig på trods af, at jeg havde indtastet mine kort oplysninger (igen?!). Blev nødsaget til at løbe hen til bilen. Sikke noget l..t
Går man ind på deres hjemmeside, vises der ingenting.
Advarsel mht Europarks nye P-hus i Paradisgade, århus
Jeg parkerede for første gang i det nye P-hus i paradisgade i Århus. Jeg havde aldrig været der før, og der var kun 1 bil derinde, så jeg tog pladsen tv. for denne.
Det viste sig at være meget dumt, denne ene plads er så ikke afmærket. Dvs alle andre pladser er gulvet malet mørkt, og denne ene bås har den lyse betonfarve. Jeg kan kun gætte hvorfor. Hvor mange overser ikke dette og hvorfor er den ikke markeret som P-forbudt
Jeg ville betale med EasyPark appen, men det viser sig at så koster det 25,- i timen mens det med en ny app - Mobilparkering -kun koster 10,- i timen, da meget få benytter dette p-hus
Jeg vælger st installere den nye app og ser at den pr automatik foreslår 3 timers parkering. Det får jeg rettet til, men da jeg senere vil forlænge tiden lidt, et det temmelig besværligt. Som at starte forfra og den foreslår igen 3 timer
Det er en rigtig dårlig app i sammenligning med easypark som er meget velfungerende og nem at bruge.
Europark ejer Mobilparkering appen og ejer P-huset i Paradisgade så de har nu 2 pengemaskiner: 1 uafmærket P-bås og Mobilparkering appen som hvis man ikke er mega opmærksom hver gang den bruges koster 3 timers parkering
Jeg fik en bøde for at parkere i uafmærket bås - den eneste i hele P-huset
Pas på dette P-hus og Mobilparkering spp’en. Læs alle de andre anmeldelser på Trustpilot
Bondefanget af Europark/APCOA og deres app "Mobilparkering"
Bondefanget
af Europark/APCOA og deres app "Mobilparkering"
Efter at have brugt app´en mange gange i Aalborg Friis og Salling, så fik jeg en kæmpebøde på 795 kr da jeg parkerede på Badehusvej.
Det viser sig at mens app´en registreres automatisk i Aalborg Friis og Salling, så skal man - uden nogen form for instruktion/vejledning - selv finde ud af at når man parkeret på Badehusvej, så registrerer den ikke længere automatisk.
Nej, her skal man ind og klikke på markeringen på kortet i app´en.
Rent bondefangeri af APCOA, der også ejer mobilparkering.
virkelig dårlig app
virkelig dårlig app - når jeg får gæster tager det altid 100 år for dem at få tastet alle info ind og få oprettet sig! kig nu på easypark, deres app spiller!
Burde slet ikke ha stjerner eller have…
Burde slet ikke ha stjerner eller have lov til at drive forretning. Parkerer i Kbh - har travlt - skal vælge betaling for parkering og skiltene har mobilpark og easypark, jeg har et andet selskab på min mobil. Skynder mig at downloade mobilpark (det skal bare ordnes hurtigt) og efter hjælp fra flere, bla P-vagten (APPen virker ad H til) får jeg sat mobil park i gang. 10 min efter er jeg tilbage og til min skræk ser jeg at denne APP har sat mig til 3 timers parkering automatisk!!! ALLE andre APPs kan du stoppe når du kører igen !! Gæt selv prisen midt i Kbh for 3 timers parkering. Jeg kontakter straks selskabet og spørger om de kan afslutte min parkering (p-vagten kan jo verificere at jeg kører nu!) og får nærmest en sviner af telefonisten, for det er jo min egen fejl !!! (Efterfølgende beder jeg P vagten om ALDRIG at anbefale Mobilpark)
Følte mig bondefanget og snydt og APPen er SÅ uigennemskuelig !!! Pengemaskine!! Bruger aldrig dette selskab mere.
Grisk, pengeslugende, bedragerisk, misvisende app
Bestilte en parkering på appn... Den trak for tre parkeringer
.. Så det kostede mig lige 82 +83+74 kr at parkere 5 timer ved Odense banegård. 3 parkeringe der skulle være foregået samtidig med en bil. Kan ikke finde ud af hvordan jeg nu sletter min profil eller får pengene tilbage. Loooorte app!!!!!
Virker ikke og kundeservice er ligeledes i stykker.
Ville parkere i Aarhus C og oprettede en konto på mobilparkering.dk. Det skulle vise sig at være en stor fejl. Den kunne ikke finde den p-plads jeg befandt mig på. Blev ved med at melde om fejl. Kontaktede til sidst kundeservice. Og jeg har da aldrig mødt en så uforskammet kæl.... Til sidst ville hun omstille mig til en der havde mere styr på det. Forstår ikke hvorfor jeg ikke blev det med det samme. Havde jo informeret om at jeg skulle til et møde og havde lidt travlt. Efter ydligere 5 min. i venteposition lagde jeg på og downloadede easypark app'en. Det virkede.
Har nu brugt mobilparkerings app 3 …
Har nu brugt mobilparkerings app 3 gange. Det fungerer upåklageligt her i Køge. Jeg betaler kun for den tid jeg parkerer. Det eneste minus, er at bilen kun kan oprettes hos én kunde. Så ikke min mand og jeg kan have hver sin konto hos mobilparkering. Men vi overlever 😉
Værste kundeserviceoplevelse til dato
Efter at have fundet min p-plads i Aarhus C bliver hjemmesiden ved med at sende mig fejlmeddelelser og henviser til Mobilparkerings kundeservice. Her får jeg i første omgang at vide, at det kan være en fejl med mit kort. Jeg forsøger igen at oprette en parkering, men den går heller ikke denne gang igennem. Jeg kører videre og ringer derfor ind for at sikre mig, at jeg ikke er checket ind nogen steder. Det viser sig så, at jeg er checket ind, selvom den på intet tidspunkt er gået igennem. Jeg får at vide på uforskammet maner, at det er nok bare min egen fejl, og de ikke kan gøre noget som helst. Jeg endte med at betale for den ubrugte parkering.
Misvisende og dårlig app
Jeg vil aldrig bruge app'en igen. Efter at have betalt min parkering og modtaget kvittering for det, modtager jeg nogle timer senere endnu en kvittering på endnu en parkering, jeg ikke har foretaget. Hos kundeservice får jeg besked om, at det er min egen fejl. Hvis det er korrekt, så er app'en så misvisende at den får brugeren til at betale for en parkering, man ikke har lavet, på en parkeringsplads, man ikke har holdt på.