Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bezoek voor onderhoud rollator: snel klaar met koffie. Tevens goede en duidelijke bespreking met medewerker voor aankoop van nog een rollator (wel tweedehands) om mee te nemen in vliegtuig op vakan... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

5 maart online een artikel besteld. Werd niet verstuurd, kreeg uiteindelijk op 19 maart een mail dat het niet leverbaar was. Gevraagd om terugbetaling en sindsdien is het stil. telefoon wordt niet opg... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed en vriendelijk geholpen met het uitzoeken van rollator voor mijn schoonvader. Zonder te pushen de voordelen en min punten van diverse modellen naar voren gebracht, Uiteindelijke keus had ook n... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdat een van onze deelnemers problemen had met zijn driewielfiets waren wij bang dat hij niet veilig thuis zou kunnen komen. We bezochten Mobiliteitswereld dat dicht bij ons atelier gevestigd is. Er... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af hjælpemidler
  2. Leverandør af udstyr til handicappede
  3. Offentligt handicaptoilet
  4. Kørestolsudlejning
  5. Kørestolsreparation
  6. Kørestolsbutik

Skrevet af virksomheden

Over Mobiliteitswereld – dé hulpmiddelenwinkel van Europa Mobiliteitswereld in Sittard is met trots de grootste hulpmiddelenwinkel van Europa. Al 11 jaar lang staan wij bekend om onze service, expertise en klantgerichtheid. Met een fysieke winkel van maar liefst 1.500 m² bieden wij het meest uitgebreide assortiment aan hulpmiddelen onder één dak. Of u nu op zoek bent naar een klein hulpmiddel, een rollator, rolstoel of scootmobiel: wij hebben het in alle soorten en maten, direct uit voorraad leverbaar. Wat ons écht uniek maakt, is onze uitstekende service. Achter onze winkel beschikken we over een professionele werkplaats van 650 m². Hier werken onze monteurs dagelijks aan onderhoud en reparaties. Heeft u een probleem met uw scootmobiel? Dan halen wij deze kosteloos bij u op en ontvangt u altijd een gratis leen-scootmobiel, zodat u mobiel blijft. Voor onderhoud of reparatie aan uw rollator kunt u zonder afspraak bij ons langskomen van maandag t/m vrijdag. Er is altijd een monteur aanwezig die u direct helpt. Dankzij ons eigen magazijn met een grote voorraad onderdelen, kunnen wij snel schakelen en bent u nooit lang zonder uw hulpmiddel. Mobiliteitswereld staat al 11 jaar voor klantgerichtheid, snelheid en betrouwbaarheid. Geen enkel ander hulpmiddelenbedrijf in Nederland biedt deze combinatie van ruime voorraad, directe service en persoonlijke aandacht. Kom langs en ervaar zelf waarom wij dé nummer 1 zijn in mobiliteitshulpmiddelen!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 22 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Hoe behandel je n klant

Een dure scootmobiel gekocht, 4000 euro. Heel tevreden. Na ziek worden van de eigenaar nog geen 10 km op de teller, nieuwstaat gevraagd of ze de scootmobiel wilden terug kopen. Dat was mogelijk voor 1500 euro.op dat moment werd zij ernstig ziek.
Enige weken later is mijn familielid overleden. Opnieuw gemaild...maar nu was het bod gedaald tot 1000 euro. Ik heb, na een bezoek aan de zaak, netjes geprobeerd tot een oplossing te komen maar dat was niet mogelijk. De prijzen waren gedaald, blijkbaar binnen enige weken een enorm aanbod. Mijnheer Vincent .. was ook niet bereid tot een oplossing behalve de zijne en de redenen waren puur zakelijk en zo deed hij dit nu eenmaal, de winkel stond ineens vol met deze scootmobielen en dus daalde de prijs met een derde.... De markt is blijkbaar ingestort.
ik heb laten weten in t gesprek dat ik een review zou plaatsen omdat ik dit geen prettige manier vond, nog eens los van de financiën. Een review hierover was in zijn ogen smaad waarna hij me hiervoor waarschuwde.

In een review vertel je de ervaring: die was zeer positief bij aankoop en daar ook destijds een zee hoge beoordeling aan gegeven. Daar staat echter deze zeer vervelende ervaring met deze mijnheer tegenover en helaas ... dat hoort ook thuis in een review. Zaken doen gaat niet alleen over geld, ook over klantenbinding, ook na overlijden. Deze eigenaar zou zich dit moeten realiseren.
Voor..

Wij kunnen hier €1500,- voor geven.

Wij plaatsen altijd nieuwe accu’s .

De scootmobiel is een stuk minder waard omdat hij 2de hands is.

Wij hebben hoge verkoop kosten.

Wij moeten weer BTW afdragen over de verkoop.

En we zullen er een beetje aan moeten verdienen om service te kunnen blijven verlenen.

Ik hoop u hiermee voldoende info te hebben gegeven.

Vincent

Na:Gecondoleerd met het verlies van uw ..

Blijkbaar ben ik vergeten te reageren.
Wij kunnen hier €1000,- voor geven.

Vincent

14. februar 2024

sta-op-stoel

bij mobiliteitswereld een sta-op-stoel besteld. bij levering was het leer beschadigd, het frame beschadigd, de voedingskabel beschadigd en een zwenkwiel functioneerde niet. na 2 jaar is nog geen enkele klacht opgelost. voor het oplossen van de problemen zijn derden verantwoordelijk volgens mobiliteitswereld. derden zijn voor mij echter geen partij. er is nooit een voorstel gedaan om de klachten op een andere manier op te lossen. mobiliteitswereld geeft me op alle punten gelijk, maar een oplossing komt niet. op mijn verzoek om de koopovereenkomst te ontbinden is geen gehoor gegeven. via de geschillencommissie de koopovereenkomst ontbonden.

29. december 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Je kan de pot op mobiliteitswereld Sittard.

Bij de aankoop van die specifieke rolstoel, (hand aandrijving) de TRIGO T die € 3954,81 kost maak ik het volgende mee.
Onwaarheden vertellen en andermans spullen afkraken. Goedkope China troep.
Als iemand tegen jou roddelt, roddelt hij ook over jou tegen anderen!
Negatief over andere dealers vertellen bv. scootplaza.nl
Moeilijk doen met contante betaling, maar dan toch een geldbiljet telmachine gebruiken.
Luistert niet of nauwelijks naar je.
Onwaarheden vertellen betreffende bankzaken en geldstortingen.
Je krijgt wel een kopje koffie met een plakje cake.
Ik wil twee grotere voorwieltjes, 6" in plaats van 5", i.v.m. ongelijk liggen van het trottoirtegels. Als je met een 5" wieltje tegen een opstaande trottoirtegel rijdt, is mijn TRIGO T frame scheef. Een rolstoel is geen tank! Dit praat Vincent Snijders mij sterk uit mijn hoofd en zet me onder druk daarmee. Ik moet die 5" wieltjes maar eens proberen en als ik ontevreden ben, kan ik de 6" wieltjes "kopen". Echt druk opbouwend en daar ben ik allergisch voor. Als een trottoirtegel omhoog komt, door boomwortels bijvoorbeeld of een vrachtwagen die het trottoir kapot rijdt, moet ik de gemeente bellen, die leggen de tegels dan weer goed plat, dat is een feit, aldus Vincent. Maar op dat moment moet ik toch verder. Hoe?
In de eerste mail op 28 april 2023 had ik een vraag betreffende die 5" wieltjes. Dan schrijft Vincent dat hij op vakantie is op Kreta. Wat heb ik daarmee te maken? Op mijn tweede mail, die verstuurd is direct bij terugkomst van vakantie op Kreta, reageert hij niet. Bij vraag na, betreffende mijn mail. Dan reageert hij: Je mail zat niet "inbox" bij mij. Wat moet hij anders zeggen? Hou maar iemand anders voor de gek.
Op maandag 5 juni 2023 heeft Vincent drie keer gebeld met de firma Vermeiren uit Karmthout (B) om te vragen of die 6" wieltjes op de rolstoel gemonteerd mogen worden. Hij (zo sprak Vincent) bleef maar wachten op het antwoord van de firma Vermeiren en ik had dringend de rolstoel nodig want ik kon niet lopen. En maar wachten.

Als je, (zo sprak Vincent) die 6" wieltjes erop zet en er gebeurt iets, kan ik mijn zaak verkopen. Wil je die 6" wieltjes toch, dan vervalt de garantie. Dat zijn de woorden van Vincent. Staat niet geschreven!
Ik heb bij thuiskomst de rolstoel uitgeprobeerd en kwam niet met de 5" wieltjes van de parketvloer op het tapijt. Het tapijt schuift voor de 5" wieltjes weg.
Vincent Snijders laat mijn vrouw twee keer op één dag van Elsloo naar Sittard rijden om dan toch eindelijk na ellendige lange discussies de 5" wieltjes omruilen voor 6" wieltjes. Het zijn geen originele TRIGO T wieltjes, de wieltjes zijn 6" en het tapijt is nu wel op te rijden. De wieltjes hebben witte bandjes, wat ik absoluut niet mooi vind bij zo'n dure rolstoel.
De stand van de rugleuning moet zo ver mogelijk naar achter staan. Stand 12 (liefs nog verder) i.v.m. mijn scheve rug. Hij geeft opdracht aan een monteur dat stand 8 is voldoende. Ga in mijn auto zitten en kijk en voel hoe ik mijn rugleuning in mijn auto heb staan, dan zie je dat ik niet lieg. Ik heb het druk, nu niet. Een monteur heeft bij aandringen van mijn vrouw, de rugleuning op stand 12 laten zetten. De monteur was bang om de rolstoel op stand 12 te zetten voor commentaar van Vincent.

Alles bij alles, was de aanschaf van de rolstoel, ondanks dat hij niet de goedkoopste rolstoel is, zeer stressvol en gespannen met gevolg de nodige slapeloze nachten. Niet fijn bij de firma mobiliteitswereld.nl te Sittard. Vincent maakte ons erg onzeker en ongeloofwaardig en beiden zijn we totaal overspannen van de situatie rolstoel kopen bij de mobiliteitswereld te Sittard. Dit haal ik ook uit de andere reviews.

Ik deed een beroep op de firma Vermeiren,
Op 16 juni 2023 heeft Vermeiren gereageerd. Ze sturen twee 6" wieltjes naar de mobiliteitswereld te Sittard, alwaar ik ze kan afhalen. Wat mij betreft kon hij die wieltjes steken waar de zon nooit schijnt. Ik ga nooit meer naar Vincent Snijders, directeur/bedrijfsleider/baas van de mobiliteitswereld.nl te Sittard.
Ook in de prijsklas van € 3954,81 voor een rolstoel, mag je van Vincent Snijders, service, aandacht en aftersale zorg verwachten. Alleen arogantie, bot gedrag, niet luisteren en geen tijd hebben voor de klant, schijnt een kerncompotentie van de firma's mobiliteitswereld te Sittard te zijn!
Zoals ik al in het begin schreef is mijn vrouw de rolstoel gaan halen op 6-6-2023, zonder dat deze was afgesteld op mijn lijf. Ik zelf wilde dat niet, omdat hij dan wordt afgesteld, hoe Vincent Snijders dat wil en niet hoe ik dat wil. En probeer dan maar eens gelijk te krijgen en de rolstoel af te stellen hoe de patiënt/rolstoelgebruiker dat wil. Zijn woord is wet, maar niet bij mij!

6. juni 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima geholpen aan een fijne fiets

Prima geholpen aan een fijne fiets, waardoor ik weer mijn rondjes kan fietsen. Fiets gebracht volgens afspraak en inmiddels ook opgehaald voor onderhoudsbeurt. Ben heel tevreden over klantbenadering en -contact!

28. april 2023

Zeer slechte bedrijf

Zeer slechte bedrijf. Voor 18.00 uur besteld morgen binnen. Helaas was mijn bestelling om 17.30. Dus ruim op tijd.En had het ook nodig die dag.Maar kwam dag later. Heb 2x geregeerd maar nooit antwoord gekregen . Had het beter zelf kunnen bestelen bij Ali expess had ik 30 euro kunnen besparen op een rekening van 39.95 plus verzendkosten

2. marts 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een smerige oplichter die bejaarde…

Een smerige oplichter die bejaarde zieke mensen bedondert!
De soortgelijke recensies hier zeggen meer dan genoeg over deze oplichter Vincent. Hij heeft mijn vader een prul met gedateerde techniek verkocht van 5 jaar oud, onder de noemer “demo model” voor de prijs van €3500. Dat is pure oplichterij. Dat ding krijg je bij andere scootmobiel zaken voor de helft van de prijs en helemaal nieuw. Wij hebben een tweedehands prul met versleten accu’s gekregen. Ook heeft mijn vader extra moeten betalen voor een zogenaamd zwaarder accupakket. Dit zit er helemaal niet bij. De accu’s zijn na een 1 uur al bijna leeg. Sowieso het zoveelste verzinsel van hem dat zwaardere accupakket. Ook dat geleuter met onderhoud. Vraagt ie honderden euro’s voor. Een electro motor heeft helemaal geen onderhoud nodig, duh! Wij hebben alles opgevraagd bij de fabrikant. Dat prul is 5 jaar oud. Gast denk je nu echt dat je hiermee wegkomt 😅

4. februar 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.