Bezoek voor onderhoud rollator: snel klaar met koffie. Tevens goede en duidelijke bespreking met medewerker voor aankoop van nog een rollator (wel tweedehands) om mee te nemen in vliegtuig op vakan... Se mere
Se, hvad kunderne siger
5 maart online een artikel besteld. Werd niet verstuurd, kreeg uiteindelijk op 19 maart een mail dat het niet leverbaar was. Gevraagd om terugbetaling en sindsdien is het stil. telefoon wordt niet opg... Se mere
Goed en vriendelijk geholpen met het uitzoeken van rollator voor mijn schoonvader. Zonder te pushen de voordelen en min punten van diverse modellen naar voren gebracht, Uiteindelijke keus had ook n... Se mere
Omdat een van onze deelnemers problemen had met zijn driewielfiets waren wij bang dat hij niet veilig thuis zou kunnen komen. We bezochten Mobiliteitswereld dat dicht bij ons atelier gevestigd is. Er... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Leverandør af hjælpemidler
- Leverandør af udstyr til handicappede
- Offentligt handicaptoilet
- Kørestolsudlejning
- Kørestolsreparation
- Kørestolsbutik
Skrevet af virksomheden
Over Mobiliteitswereld – dé hulpmiddelenwinkel van Europa Mobiliteitswereld in Sittard is met trots de grootste hulpmiddelenwinkel van Europa. Al 11 jaar lang staan wij bekend om onze service, expertise en klantgerichtheid. Met een fysieke winkel van maar liefst 1.500 m² bieden wij het meest uitgebreide assortiment aan hulpmiddelen onder één dak. Of u nu op zoek bent naar een klein hulpmiddel, een rollator, rolstoel of scootmobiel: wij hebben het in alle soorten en maten, direct uit voorraad leverbaar. Wat ons écht uniek maakt, is onze uitstekende service. Achter onze winkel beschikken we over een professionele werkplaats van 650 m². Hier werken onze monteurs dagelijks aan onderhoud en reparaties. Heeft u een probleem met uw scootmobiel? Dan halen wij deze kosteloos bij u op en ontvangt u altijd een gratis leen-scootmobiel, zodat u mobiel blijft. Voor onderhoud of reparatie aan uw rollator kunt u zonder afspraak bij ons langskomen van maandag t/m vrijdag. Er is altijd een monteur aanwezig die u direct helpt. Dankzij ons eigen magazijn met een grote voorraad onderdelen, kunnen wij snel schakelen en bent u nooit lang zonder uw hulpmiddel. Mobiliteitswereld staat al 11 jaar voor klantgerichtheid, snelheid en betrouwbaarheid. Geen enkel ander hulpmiddelenbedrijf in Nederland biedt deze combinatie van ruime voorraad, directe service en persoonlijke aandacht. Kom langs en ervaar zelf waarom wij dé nummer 1 zijn in mobiliteitshulpmiddelen!
Kontaktoplysninger
rijksweg zuid 212 , 6134ag, Sittard, Holland
- +31(0)46-7820552
- info@mobiliteitswereld.com
- mobiliteitswereld.com
Har besvaret 22 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Onderhouds beurt
De ophaal service, en de daarbij gemaakte afspraken komt men goed na .
Wat er gedaan is bij een grote onderhoudsbeurt is gissen
Er word geen melding van gedaan. Geen idee hoe ik op het antwoord kan reageren, maar bedankt voor de uitgebreide info. Heel fijn. Service is verder prima.

Besvarelse fra Mobiliteitswereld B.V.
Henk S...
Ik ben Henk,
Ik heb vandaag telefonisch contakt gehad met een medewerker van mobiliteitswereld in sittard. Ik moet zeggen dat ze mij zeer vriendelijk vriendelijk te woord stonden, in tegenstelling wat andere mensen alleen maar negatieve dingen schreven in hun reviews over dit bedrijf Zij zijn apsolut geen oplichters.Zij geven een zeer goede service aan de klant wat ook nog gratis is! Bij veel andere bedrijven moet je nog extra betalen voor b.v. brengen en ophalen,rijklaarmaken scootmobiel en nog meer.
Als dit bedrijf zo slecht is zoals meerdere mierenneukers in hun review schrijven, dan bestond dit bedrijf al lang niet meer.
Gelukkig zijn de reviews in merendeel posetief die zijn supper tevreden.
Ik raad iedereen dit bedrijf aan en de klanten die tevreden zijn laat ze dat horen via een review.
Topmensen, topproducten, topservice
Zowel de medewerkers als de verkochte rollators als de rollator-APK's van de huidige rollators voor zowel mijn schoonmoeder als mijn echtgenote als mijzelf waren top. Deze ervaringen zijn vertrouwenwekkend en herhalingswaardig.
Fijn personeel en mooie rustige sfeer…
Fijn personeel en mooie rustige sfeer in mooie showroom. Ook telefonisch contact -in ons geval Nicole- was altijd prettig.
Leuk idee die koffie met zelfgemaakte cake!
Heb via google al een melding gemaakt…
Heb via google al een melding gemaakt van de slechte service van dit bedrijf. In de verkoop halen ze alles u uit de kast, maar op het moment ik
Iets wil terugverkopen na een jaar ontvang je jaar later nog maar 500€ terug; aankoop scootmobiel was 3000€. Lijkt bij Google wel alsof ze laatste maanden mensen vragen hun goede review te geven. Ergens las ik dat ze argument gaven op een klant dat het niks met hun winkel te maken had en ze nu in ranking omlaag gingen.
Mensen terugbellen en eerlijke zaken doen; daarvan gaat je ranking omhoog. Maar daar heeft dit bedrijf niet van gehoord. Kijk maar na de negatieve commentaren. Mensen zijn alleen tevreden als ze net iets hebben aangeschaft en worden gepaaid met koffie en cake. Meer als waarschuwen voor dit bedrijf kan ik niet doen!
Reactie op reactie moboliteitswereld:
Misschien moet u zich eerst in het dossier verdiepen voordat u reactie afgeeft. We hebben 4 telefoontjes moeten plegen, werden nooit teruggebeld en na 1,5 maand wachten is een bod gedaan van 500€. Scootmobiel was een jaar oud en weinig op gereden. De afschrijving van een auto gaat minder snel: 3000€ betaald en na een jaar een bod van 500€. Schandalig blijf ik dit vinden en Ik zal dan ook geen positieve reclame voor jullie maken. Op zijn minst verwacht ik niet 1,5 maand achter u aan te moeten blijven hollen om een reactie te krijgen.
Het scootmobiel heb ik uiteindelijk aan uw klantvriendelijke concurrent kunnen verkopen voor veel betere prijs.
Ik voel me bekocht bij de aankoop bij u.

Besvarelse fra Mobiliteitswereld B.V.
Mijn zus was met de rollator gevallen
Mijn zus was met de rollator gevallen. Mobiliteitswereld heeft hem gratis gerepareerd.
Leveren kwaliteit
Leveren kwaliteit, komen afspraken na. Daar is niks mis mee, kun je zeker vertrouwelijk zaken mee doen !
En.. zeker niet te duur !
Vriendelijk met koffie en cake en…
Vriendelijk met koffie en cake en daarna vlug en goed geholpen.Ik ben zeer tevreden.
Reparatie lekke band
Reparatie lekke band.
Was naar verwachting zoals op site vermeld!
Prima in orde ondanks de drukte in de zaak.
Heel goed en snel geholpen
Heel goed en snel geholpen. Uitstekende service. Vriendelijk personeel.
Altijd een goed advies
Altijd een goed advies. Is er een probleem, dan lossen ze het voor jou op. Al meerdere producten gekocht.
Goede ontvangst
Goede ontvangst, duidelijke uitleg en goed kunnen vergelijken! Geen druk tot koop. Uiteindelijk zijn we toch tot koop overgegaan.
Fijne afhandeling en snelle levering....
Fijn personeel met verstand van zaken
Fijn personeel met verstand van zaken
Mijn zoon kan met zijn scootmobiel altijd terecht
Maken tijd voor adviezen en wensen
Lekker koffie met cake
Ik adviseer mobilitetswereld
Onbetrouwbaar bedrijf
Onbetrouwbaar bedrijf
Bestelden de Rolstoel lichtgewicht Zoof Urban Air clam grijs voor 750 euro.
Stuurden die terug, omdat er -in tegenstelling tot wat op de website stond- geen elektrische ondersteuning bij te krijgen was.
Het geld hebben wij nog niet terug gestort gekregen.
Super ervaring gehad
Super ervaring gehad! Niks negatiefs te bedenken.
Wij kochten enkele weken geleden een mooie gebruikte 3 wiel scootmobiel. De verkoopster was ontzettend vriendelijk en meedenkend. Een groot compliment voor haar.
De scootmobiel beviel prima alleen viel het bereik tegen in de praktijk.
Na telefonisch contact te hebben opgenomen werd er gelijk aangeboden om de accu’s te vervangen of om de scootmobiel in te ruilen op een andere.
Dat laatste hebben we dan ook gedaan.
Wederom heel vriendelijk en kundig geholpen en nu rijdt mijn vader trots in zijn nieuwe scootmobiel rond.
Ik kan niet anders dan deze zaak aan iedereen aan te raden. De negatieve reviews kan ik absoluut niet begrijpen.
Eerste contact een beetje stroef
Eerste contact een beetje stroef. Aankoop snel geregeld. Prijs misverstand snel/zakelijk en netjes opgelost
Helaas moet ik mijn eerdere review…
Helaas moet ik mijn eerdere review veranderen. Dit komt omdat we een klacht hadden en deze klacht werd niet serieus genomen; in feite werd er zelfs getwijfeld aan het feit dat we de Hukp bij het bedrijf hadden gekocht. Gezien de uitlating van de eigenaar/ondernemer. Het gesprek over de klacht escaleerde en de eigenaar/ondernemer sommeerde ons zijn zaak te verlaten. Op mijn vraag wanneer de fiets teruggebracht werd gaf hij als antwoord: weken of maanden. Daarop heb ik gesteld dat hij van onze advocaat zou horen. Ik heb meteen een e-mail en aangetekende brief gestuurd om binnen 7 dagen de klacht te verhelpen; anders ingebrekestelling.
Ik ben zwaar teleurgesteld in de behandeling als klant van dit bedrijf.klachtbehandeling geeft duidelijk aan dat het een en ander hieraan schort bij dit bedrijf!!!
Gisteren mijn scootmobiel al thuis…
Gisteren mijn scootmobiel al thuis afgeleverd gekregen die ik vorige week dinsdag bij deze speciaalzaak in Sittard had besteld. Wat een prachtige winkel en professioneel personeel.Heel veel keuze maar n.a.v. van mijn specifieke klachten was dit veruit de beste keus in mijn geval.Zonder deze ervaren mensen had ik waarschijnlijk een andere gekocht,wat ze elders aanraden was nl. zeker niet geschikt voor mij en had ik weinig plezier gehad van mijn scootmobiel,en de bedoeling is natuurlijk toch wel dat ik hier jaren van gebruik kan maken.
Kortom,het ritje naar Sittard was niet voor niets,super bedankt ook voor alles regelen zodat ik nergens zorgen over hoefde te hebben,ook m.n.de verzekering!
Bedankt,ook zeker namens mijn man,die zich trouwens de rijkelijk aangeboden koffie en cake heel goed heeft laten smaken!
A.clevis
Prettige ontvangst na even rondkijken…
Prettige ontvangst na even rondkijken werden we aangesproken onze interesse Atto scootmobiel sport prima uitleg en demonstratie na zelf proefrijden koop gesloten. Prima zaak en vakkundig personeel.
Echt een meester oplichter deze vent
Echt een meester oplichter deze vent. De soortgelijke recensies hier bevestigen dit eveneens. En bij elke andere scootmobiel dealer in de regio praten ze ook negatief over deze oplichter. Jij komt hier niet ongestraft mee weg. 🫵🏻
Læs mere om andre typer anmeldelser.