Vi bestilte to sommerdekk for 4 uker siden- etter 3 uker etterlyste vi dekkene- først da fikk vi beskjed om at det dessverre var leveringsproblemer men de skulle ta kontakt så raskt de hadde mer infor... Se mere
Fikk dekkene jeg kjøpte rimelig raskt til en god pris levert på døren.Ingen problemer med betaling levering eller kvalitet på det jeg kjøpte
Bestilte to dekk herfra. Siden og prisen var bra, men dekkene ble sendt som to kolli. Det ene klarte ikke fraktselskapet å levere ut før på tredje forsøk og det andre ble værende i Tyskland i flere da... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Alt fungerte greit, 7 arbeidsdager leveringstid.
Gode priser og omfattende vareutvalg. Levering av 4 dekk tok 7 arbeidsdager uten ekstra kostnader. De bruker PostNord som speditør som kan skape en del problemer når en vil sende varen tilbake etter min erfaring med andre webbutikker. Sporingen hos PostNord fungerer greit. Men denne gangen gikk det på skinner og sjåføren ringte meg på leveringsdagen for å avstemme leveransen.
Efficient service and delivery but was…
Efficient service and delivery but was deeply disappointed that the tyres were old stock. Two were manufactured in 2010 the other two in 2011. I rejected them of course.
Utmerket og rask levering
Problemfri og rask levering til monteringsverksted. Anbefales.
Heilt topp
Heilt topp, enkelt og smertefritt, dekka vart bestilt Torsdag kveld og var her Onsdag morgen allerede.Ingen skjulte gebyr eller overraskelser. Handler her igjen.
Helt elendig
Helt elendig, over 2 måneder på levering, elendig kundehjelp som ikke gjør det de sier de skal gjøre. Sporinger som ikke funker i Norge, men kun tyskland. Styr unna, betal heller noe ekstra og faktisk få varen din.
Skjulte kostnader!
Grei pris på produktene og greit å bestille på nett. Men etter bestillingen blir en oppringt av en person som vil gjennomgå bestillingen og personopplysningene en har oppgitt. Litt rart. Ellers opplyser ikke firmaet at en må betale for tollbehandling når en henter produktene, slik at den faktiske prisen blir en del dyrere enn oppgitt. Grei leveringstid på ca. en uke.