MobileCare Anmeldelser

1. Prissammenligningsside

MobileCare er din vej til de bedste priser og tilbud på reparationer af dine Apple produkter. Med vores omfattende sammenligningstjeneste kan du opdage de mest konkurrencedygtige priser fra over 200 pålidelige mobilværksteder i Danmark.

God

3,9

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Brugte mobilecare.dk til at finde nogen…

Brugte mobilecare.dk til at finde nogen der kunne lave min iPhone 13 som ikke ville oplade. Fandt frem til flinke Telerepair som blot rensede mit ladestik. Tænk at der var 500 kr i forskel fra den dyreste til billigste reparatør for den type reparation.

7. december 2023

FAKE WEBSHOP.

FAKE WEBSHOP.

D. 21.01.2021 opretter jeg en ordre ved shop.mobilecare.dk.

Websitet og betaling virker præcis som på andre webshops, og ser meget tro ud.
Det er desværre bare ikke tilfældet.
Jeg får ingen ordre bekræftelse. Jeg skriver til kundeservice for at høre om min ordre er gået igennem. Her svare en C.E. at de har bøvl med mailsystemet, han beklager, og kort efter kommer der en ordrebekræftelse. Den ser også meget tro ud.
Normalt kommer der en bekræftelse på mail at ordren er pakket og gjort klar til afsendelse.
Der går nogle dage men der kommer intet.
Jeg kontakter igen denne C.E. for at høre om ordren er afsendt, og spørg hvorfor jeg ikke har modtaget ‘Track & Trace’ på ordren, da de oplyser på websitet at de anvender GLS og Post Nord. Meget kort tid efter lander en mail hvor der står ordren er afsluttet, meget identisk med ordrebekræftelsen. C.E. svarer også kort efter, at ordren nu er pakket og sendt, men at jeg ikke har fået ‘Track & Trace’ da de ikke anvender det.
Det lyder meget suspekt synes jeg, da det er meget normalt ved GLS og Post Nord. Dette spørg jeg ind til i et nyt svar på mail. Den mail har jeg sendt 5 gange efterfølgende uden at hører fra C.E. / shop.mobilecare.dk igen.

Jeg har prøvet at kontakte C.E. / shop.mobilecare.dk på det nummer der er oplyst, men her går den direkte på voicemail.

Sagen er meldt til Rigspolitiet.

3. februar 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (4 anmeldelser)