Vi bestilte en julegave i november vi modtog hverken ordre bekræftelse eller noget. Og prøvede kontakte firmaet over en måned på både Messenger og mail men bliver total ignoreret. først da vi fi... Se mere
Så dårlig kundeservice! Jeg laver en ordre på 4 bordkort og modtager den. Da den kommer er der fejl i skrifttypen på 2 af bordkortene . Da jeg kontakter kundeservice for at få tilsendt nye bor... Se mere
Der skulle igår den 27/4-23 afholdes lagersalg i Karlslunde og vi havde indkøbt VIP billetter Da vi ankommer til adressen, ser vi ingen skilte med reklame eller oplysninger til lagersalget, men f... Se mere
Super flot og personlig julekugle :) Sendte en mail med mine ønsker til graveringen i julekuglen og afgav bestilling på en julekugle med tekst på begge sider. Designluksus lavede den præcis som jeg... Se mere
Træls kundeservice
Jeg har forsøgt at kontakte dem af flere omgange. Både på Instagram, og mail.
Der blev sendt forkerte mærker til min datters duktig køkken.
Ingen svar tilbage, skulle nok have tjekket trustpilot
Så dårlig kundeservice
Så dårlig kundeservice!
Da jeg kontakter kundeservice for at få tilsendt nye bordkort med den rigtige skrift får jeg afvide at jeg bare kan få penge tilbage fordi min ordre var for lille .
Jeg fortæller dem at det ikke er mit problem at de har gennemført en ordre der er for lille og ordren er bindende . Og jeg forventer at få det jeg har bestilt uden yderligere omkostninger for mig (som ekstra porto hvis jeg skal bestille de rigtige)
Kundeservice stopper med at svare mig .
Jeg er så skuffet over deres håndtering af sagen
Fusk
Og prøvede kontakte firmaet over en måned på både Messenger og mail men bliver total ignoreret. først da vi finder et telefon nummer for vi svar at de har modtaget pakken retur.
Den var sendt i et andet firma navn vi efter spørger naturligvis pengene tilbage eller at de kan sende det igen på vores regning da det selvfølgelig er en fejl vi vil gerne have varen vi har betalt for vi afventer stadig svar om ny forsendelse her 1,5 måned efter køb…
Det virker mest af alt som noget rigtig fusk,
Men vi håber da bestemt en dag modtage endten vare eller penge retur..
Dårlig oplevelse
Da vi ankommer til adressen, ser vi ingen skilte med reklame eller oplysninger til lagersalget, men flere mennesker der står forvirret og afventende
Arrangementet er åbenbart aflyst og rykket til efteråret? Men ingen har modtaget noget information pr mail ej heller står det behakrevet på deres hjemmeside - man kunne sågar stadig købe billetter
Under al kritik at vi køre så mange unødvendige kilometer og ingen besked har modtaget
Lynhurtig levering af stickers til…
Lynhurtig levering af stickers til legekøkken, og gode priser. Jeg ville helt sikker handle her igen.
Fantastisk service og hurtig…
Fantastisk service og hurtig ekspedition.
I har. Æret så hurtige til at tage i mod ordren og skrev allerede dagen efter at I ville lægge vare klar til mig så vi kunne hente den da det hastede.
I er virkelig hurtige til at svare på mails.
Kommer helt klar til at se nærmere på jeres produkter på hjemmesiden.
Høre intet fra dem!
Høre intet fra dem!
Jeg har bestilt er spækbræt med gravering d 25/6 og skriver en mail til dem med det samme om hvordan det skal designes og spørger om de kan nå at levere inden d 2/7 for der skal gaven bruges. De svarer ikke, får en mail fra dem tirsdag om at min ordre er gennemført, så tænker jeg fint så burde den jo blive sendt afsted om lidt, der går ydeligere 2 dage og jeg modtager ingen mail om varen er sendt eller noget fra GLS og nu har de trukket pengene på min konto. Så skriver til dem igen, stadig intet svar. Skriver så en 3 mail og har idag d 30/6 stadig INTET hørt. Det er simpelhen for dårlig kundeservice! Nu er jeg bange for gaven slet ikke når at komme og om jeg overhoveder får den vare jeg har bestilt og betalt for! Kan ikke anbefale at købe hos dem, når det er sådan her det foregår!
Jeg har ændret min anmeldelse fra 1 stjerne til 3 da jeg nu har modtaget varen og den er rigtig fin, men de kan ikke få flere stjerner da man ikke kan få kontakt med dem.
Virkelig smukke ting
Virkelig smukke ting! Vi bestilte sådan nogle milesten, de kom hurtigt trods en uge
Med helligdag og bestilt i Aller sidste øjeblik i forhold til vi skulle bruge dem
Til barnedåb, men de kom frem og de er vanvittig smukke!! Tusind tak for god service, og to smukke ting :).
Ikke et firma jeg vil anbefale
Ikke et firma jeg vil anbefale. De svarer ikke når man skriver. Og modtog mine varer hvor motivet var helt sløret, og det til trods for at det en fotograf der havde taget billedet!!
Mest af alt tænker jeg svindel
Perfekt 👌
Jeg bestilte en Hammer med egen tekst i mandag aften som skal gives fredag . Og har idag hentet den fineste hammer med tekst🥳 Tak for det! Det er ikke sidste gang vi bestiller noget hos jer !
Ingen respons.
Jeg har d. 25/1-22 bestilt stickers til legekøkken. Modtog ordrebekræftelse samme dag. Siden har jeg ikke hørt mere, jeg skrev så en mail til jer d. 19/2-22, ydermere skrevet til jer på Instagram d. 3/3-22, og har endnu ikke hørt noget.
Ordrenummer er: #7148
Glad og tilfreds med mit produkt!
Glad og tilfreds med mit produkt!
Kan klart anbefale det.
Meget glad for tommestokke ,julehjerter…
Meget glad for tommestokke ,julehjerter og kugler i træ med billed på
Mange tak herfra
God service og smukke produkter
Jeg bestilte bordkort i udskåret egetræ til min søns konfirmation. Modtog dem til tiden som lovet. Et enkelt navn var knækket, men efter en kort mailkorrespondance blev jeg lovet et nyt uden beregning. Modtog det efter få dage. Hurtig og meget god service. Her handler jeg helt sikkert igen :-)
Jeg skulle købe en fødselstarvle til en…
Jeg skulle købe en fødselstarvle til en barnedåbs-gave. På hjemmesiden lover de at man får tilsendt et udkast som man kan godkende før de laver den rigtige tavle. Efter jeg har bestil og betalt for tavlen sker der ingen ting. Jeg skriver til dem efter 4 dage og spørger hvor mit udkast er, da jeg intet har modtaget. De skriver at de vil sende udkastet til mig nu. Samtidig med jeg modtager udkastet får jeg en mail fra GLS - min ordre er nu på vej. De har altså allerede lavet min tavle uden jeg har fået et udkast og uden jeg har godkendt den!! Jeg skriver tilbage at jeg gerne vil have ændret nogle ting - skrifttypen de har valgt et heeeelt galt, og navnet på barnet ser helt forkert ud - man kan ikke læse det. De svarer de ikke kan gøre noget for tavlen er jo allerede sendt!! Desværre kan jeg ikke returnere den eller få pengene tilbage da det er et costumized produkt. Enormt frækt! De holder ikke hvad de lover og kundeservice er forfærdelig! Hold jer væk!!!
Jeg har ikke modtaget min pakke
Jeg har endnu ikke modtaget min pakke, på trods af at de i har trukket pengene! udover det svare de ikke på ens mails eller på messenger! Som de henviser til.
Har ikke modtaget varen endnu
Har ikke modtaget varen endnu. Men så frustrerende I ikke svare på mail eller messenger eller har en tlf man kan ringe til, når det gælder ens ordrer.
Helt perfekt
Har fået leveret milesten og bordkort. De er super fine og leveret inden for den lovede tid.
Super flot og personlig julekugle :)
Super flot og personlig julekugle :)
Designluksus lavede den præcis som jeg ønskede (og uden at det kostede mig ekstra.) Den er helt perfekt og lige som jeg ønskede.
Kan varmt anbefale !!
Kan varmt anbefale at handle hos Designluksus ! Jeg bestilte en bordskåner med valgfri skrift, og den blev hurtigt leveret, og ser super fin ud. Rigtig fin indpakning også, hvis man giver som gave, så vedkommende ikke kan gætte hvad der ligger i :D