Møbellageret Anmeldelser

1.706

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 48 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Mange glade kunder fremhæver den exceptionelt gode service, hvor medarbejderne udviser stor hjælpsomhed og giver en utrolig god vejledning undervejs i hele købsprocessen. Forbrugerne fortæller desuden, at leveringen ofte foregår hurtigt, og at de modtagne møbler generelt lever fuldstændigt op til deres forventninger. Dog var nogle uenige og nævnte store udfordringer med forsinkede leverancer samt irriterende modtagelse af beskadigede varer under transporten. En del personer bemærkede også tydeligt den manglende information om, at visse møbler skulle samles selv, hvilket skabte besvær. Desuden oplevede visse anmeldere ofte vanskeligheder med kundeservicen ved håndtering af reklamationer og skader.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Forbrugere finder leveringstjenesten tvetydig, idet nogle oplever hurtig levering og god orientering, mens... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydig tilfredshed med deres produkter. Nogle forbrugere roser de fine varer, moderne... Se mere

Service

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med den gode service og hurtige levering af møbler. Forbrugere fremhæver... Se mere

Quality

Kunder deler tvetydig meninger om kvaliteten af produkterne. Nogle forbrugere udtrykker stor tilfredshed og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har netop handlet for første gang hos Møbellageret og er tilfreds med produktet og det til en fin pris. Produktet var i restordre og blev orienteret undervejs og så kom det en 1 uge før end forvente... Se mere

Det her er et rigtig godt eksempel på, hvor stor en forskel god kundeservice kan gøre. Det er ikke altid, at et produkt eller en levering lever helt op til forventningerne, og i vores tilfæld... Se mere

Har lige købt en skænk som jeg er glad for .og det er så fedt at pakken er pakke ind i 2lage papvfor den en pakke havde fået et stød men varen havde ikke taget skadet indvendig og rigtig god betjening... Se mere

Gitte var meget hjælpsom, både med selve handlen, men også med leveringen af stolene.

1. nr. 59 af de 71 bedste virksomheder i Møbelforretning

Vi er din mulighed for at købe kvalitetsmøbler til faste lave priser.

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(1.706)

Hej Anna

Tak for din anmeldelse

Jeg forstår ikke rigtig hvilken information du søger dette er oplyst på hjemmesiden
Du har bestilt en sofa hvor der er oplyst leveringstid 14-20 hverdage. og det er kun 8 hverdage siden du har bestilt
Der er også oplyst du vil modtage en sms fra fragtmanden dagen før levering med et forventet ca tidspunkt

Kundeservice

Jeg kan skrive en meget lang fristil om…

Jeg kan skrive en meget lang fristil om mine dårlige oplevelser med køb, levering og returforsendelse af skadet bord. Samt stadig manglende tilbagebetaling af penge for skadet bord.

Absolut intet er foregået tilfredsstilenden og det på trods af, at pengene bliver trukket med det samme.

Fragtfirmaet udsatte leveringen og afhentning mange gange og pakken ankom beskadiget.

Møbellaget har på trods af beskadiget bord, der blev sendt retur for 14 dage siden, endnu ikke indsat mine penge på min konto.

Og i dag 6.6. 2023 tager de heller ikke længere telefonen eller svarer på mails.

Denne tragikomiske saga har nu stået på i over en måned... har ellers indtil nu valgt ikke at indberette på Trustpilot, men nu ved I, hvad kan ske hvis I handler med dette firma...

6. juni 2023

Tak for din anmeldelse
Ja det var meget uheldigt at fragtmanden har udsat levering og afhentning dette har vi også påtalt til fragtmanden som vi bruger.
Bordet er afhentet hos dig for 6 hverdage siden, og vi venter retur af bordet fra fragtmanden som vi har fortalt i telefon og skrevet i mails til dig.
Og selvfølgelig sender vi penge retur til dig når møblet er kommet retur fra dig, som der står i betingelser kan der gå op til 14 hverdage hvis man ønsker at benytte den fragtmand vi bruger

Kundeservice

Vi venter stadig på varen

Vi venter stadig på varen. Og har ikke fået bekræftet hvornår levering kan forventes efter 8 dage. Det er ikke så optimalt.

1. april 2023

Tak for din anmeldelse

Jeg kan se det er 3 hverdage siden du bestilte, og du vil modtage den efter påske hvor fragtmanden kører igen du vil modtage en sms fra fragtmanden dagen før levering med et forventet ca tidspunkt

Perfekt service

30. marts 2023

Hej Edvard og Andrea

Tak for jeres anmeldelse

Vi er MEGET glade for at høre i er tilfredse med at handle hos os😀

Vi håber i bliver glade for jeres nye møbler

Kundeservice

Fik rigtig god service/hjælp omkring…

Fik rigtig god service/hjælp omkring handlen, men da jeg modtog mine sønners sovesofaer, var hjulene på den ene seng sat forkert.
Svaret var at jeg bare kunne flytte hjulene….😯
To gange har jeg efterfølgende sendt dem en mail, som de ignorere.
Jeg forventer at få en form for kompensation, har jeg skrevet til Møbellageret.
Evt. fri fragt på næste levering.
Men har valgt at købe min reol et andet sted, da jeg ikke får respons.

30. marts 2023

Jeg har bestilt 3træ ænder i sorte og…

Jeg har bestilt 3træ ænder i sorte og modtager dem i grønne, det er ikke ok uden at gøre opmærksom på det.

28. marts 2023

Tak for din anmeldelse

Ja det var meget uheldigt du fik ænder i forkert farve, det beklager vi, men kan forstå der er fundet en løsning på problemet

Møbellageret.d.k

Kundeservice

Leveringen var ikke så fed

Leveringen var ikke så fed. Kassen var gået i stykker, så fik alle de løse dele i hånden. De blev våde i regnen, hvilket ikke er så fedt når det hele er lavet af finertræ. Skuffende at “beton” betyder billigt træ…

22. marts 2023

De leverede det lovede

De leverede det lovede, de var billigere end andre, så kun posetivt at skrive om dem.

7. marts 2023

Hej Jørgen

Tak for din anmeldelse

Vi er meget glade for at høre du er tilfreds med at handle hos os og de flotte 5 stjerne

Vi håber du bliver glad for dine nye reoler

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, kvik levering, kan kun anbefale Møbellageret 👍👏

13. marts 2023

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse og de rosende ord og ikke mindst de flotte stjerne det er vi meget glade for

Vi håber du bliver glad for dit nye møbel

'

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside
Usikker omkring levering

12. marts 2023

Hej Stig

Vi er meget glade for de fine 5 stjerner

Vi håber du bliver glad for dit nye bord

Fuld tilfredshed.

Vi har bestilt klædeskab.
Nemt at bestille på hjemmesiden. Venlig kundeservice. Hurtig levering. Varen lever op til vores forventning.

22. februar 2023

Hej Lone

Tak for din anmeldelse

Vi er meget glade for at høre du er tilfreds med at handler hos os😍

Vi håber du bliver glad dor dit nye skab

Alt I alt perfekt.

14. februar 2023

Hej Sussi

Tak for din anmeldelse

Det er dejligt at høre du er tilfreds med at handle hos os det er vi glade for

Jeg købte 2 ens hylder/reoler

Jeg købte 2 ens hylder/reoler, én til mig selv, og en til gave.
Jeg skal returnere den ene hylde fordi modtageren, som skulle have den i gave, ikke ville have den.
Går ind på Møbelkompagniets formular for returvarer og udfylder alt korrekt, og sender billeder med, som der forlanges.
Error. Prøver en gang mere. Intet sker. Prøver for 3. og 4. gang på mobilen, på Ipad, på PC, hver gang alt er udfyldt korrekt kommer den tilbage med en fejlmelding.
Der er ingen fejl, og det er sindsygt frustrerende at jeg ikke kan købe den returlabel til DHL til 49 kr og få den hylde returneret.

19. februar 2023

Hej
Du har sendt anmeldelse til den forkerte
du skal sende den til som du skriver Møbelkompagniet dette er ikke os
Du må gerne fjerne denne anmeldelse fra denne side og skrive til dem hvor du har købt møblet

Møbelslaraffenland

Min faste møbelleverandør!!
Har de møbler jeg skal bruge til en god pris og lækker kvalitet!
Min kommode vejede 110 kg i samlet stand. Den går i arv!😂

9. februar 2023

Hej Rene

Tak for din anmeldelse

Vi er meget glade for at høre du er tilfreds med at handle hos os 😀