Har netop handlet for første gang hos Møbellageret og er tilfreds med produktet og det til en fin pris. Produktet var i restordre og blev orienteret undervejs og så kom det en 1 uge før end forvente... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er din mulighed for at købe kvalitetsmøbler til faste lave priser.
Renrosen 15, 8700, Horsens, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Rigtig god betjening ved telefonisk henvendelse.
Perfekt.
Jeg kan skrive en meget lang fristil om mine dårlige oplevelser med køb, levering og returforsendelse af skadet bord. Samt stadig manglende tilbagebetaling af penge for skadet bord.
Absolut intet er foregået tilfredsstilenden og det på trods af, at pengene bliver trukket med det samme.
Fragtfirmaet udsatte leveringen og afhentning mange gange og pakken ankom beskadiget.
Møbellaget har på trods af beskadiget bord, der blev sendt retur for 14 dage siden, endnu ikke indsat mine penge på min konto.
Og i dag 6.6. 2023 tager de heller ikke længere telefonen eller svarer på mails.
Denne tragikomiske saga har nu stået på i over en måned... har ellers indtil nu valgt ikke at indberette på Trustpilot, men nu ved I, hvad kan ske hvis I handler med dette firma...

Besvarelse fra Møbellageret
Fint skab til en god pris. En ting var beskadiget og en anden ting manglede og begge ting blev sendt med det samme.
Skøn sofa til god pris er meget tilfreds, og vil klart anbefale Møbellageret til andre.0
Vi venter stadig på varen. Og har ikke fået bekræftet hvornår levering kan forventes efter 8 dage. Det er ikke så optimalt.

Besvarelse fra Møbellageret
Fik rigtig god service/hjælp omkring handlen, men da jeg modtog mine sønners sovesofaer, var hjulene på den ene seng sat forkert.
Svaret var at jeg bare kunne flytte hjulene….😯
To gange har jeg efterfølgende sendt dem en mail, som de ignorere.
Jeg forventer at få en form for kompensation, har jeg skrevet til Møbellageret.
Evt. fri fragt på næste levering.
Men har valgt at købe min reol et andet sted, da jeg ikke får respons.
Jeg har bestilt 3træ ænder i sorte og modtager dem i grønne, det er ikke ok uden at gøre opmærksom på det.

Besvarelse fra Møbellageret
Leveringen var ikke så fed. Kassen var gået i stykker, så fik alle de løse dele i hånden. De blev våde i regnen, hvilket ikke er så fedt når det hele er lavet af finertræ. Skuffende at “beton” betyder billigt træ…
De leverede det lovede, de var billigere end andre, så kun posetivt at skrive om dem.

Fantastisk kundeservice, kvik levering, kan kun anbefale Møbellageret 👍👏

Besvarelse fra Møbellageret
Vi har bestilt klædeskab.
Nemt at bestille på hjemmesiden. Venlig kundeservice. Hurtig levering. Varen lever op til vores forventning.

Besvarelse fra Møbellageret
Jeg købte 2 ens hylder/reoler, én til mig selv, og en til gave.
Jeg skal returnere den ene hylde fordi modtageren, som skulle have den i gave, ikke ville have den.
Går ind på Møbelkompagniets formular for returvarer og udfylder alt korrekt, og sender billeder med, som der forlanges.
Error. Prøver en gang mere. Intet sker. Prøver for 3. og 4. gang på mobilen, på Ipad, på PC, hver gang alt er udfyldt korrekt kommer den tilbage med en fejlmelding.
Der er ingen fejl, og det er sindsygt frustrerende at jeg ikke kan købe den returlabel til DHL til 49 kr og få den hylde returneret.

Min faste møbelleverandør!!
Har de møbler jeg skal bruge til en god pris og lækker kvalitet!
Min kommode vejede 110 kg i samlet stand. Den går i arv!😂