Møbeltransport Danmark National A/S Anmeldelser 12

2,8

2,8

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

De kører på gangstier og blokerer for…

De kører på gangstier og blokerer for udrykningskøretøjer

1. april 2026

Besvarelse fra Møbeltransport Danmark National A/S

Vi kan se af din historik på Trustpilot, at du anvender mange kalorier på anmeldelser m.v. Som du selv ved omkring denne seneste reklamation fra din side - ja så har du haft telefonisk kontakt til såvel virksomhed som offentlige instanser, hvor du også har modtaget specifikke tilbagemeldinger fra.

Vi beklager dine oplevelser, og håber du fremadrettet vil opleve tilfredshed med diverse ydelser og leveringer.

Skulle akut bruge hjælp til en afhentning og flytning af nogle møbler i Aarhus, endda sidst på eftermiddagen. Opgaven blev sat i værk og løst med det samme til stor tilfredshed. Kæmpe anbefaling!

19. august 2025

Besvarelse fra Møbeltransport Danmark National A/S

Velbekomme. Du er altid velkommen.
Tak for din flotte anmeldelse.

Dårligt arbejde og kundeservice

Dette firma stod for flytningen af vores møbler.
Der er flere møbler som er gået i stykker og ridser på både dør og gulv, hvilket skete under flytning af vores sofa. Da jeg kontaktede dem for erstatning, sagde de at det var ridser som var tilstede i forvejen på trods af, at jeg havde billeder før og efter flytningen som bevis på, at det var deres flyttemænd som forårsagede skaderne.
Flyttemændene anerkendte inden de smuttede, at de var skyld i skaderne. Jeg skulle underskrive, at de havde været tilstede og de nævnte ikke der på denne seddel stod at de havde udført deres arbejde uden skader PÅ TRODS AF, at vi lige havde snakket om skaderne de havde forårsaget i lejligheden. Forfærdeligt kundeservice og forfærdeligt arbejde. Jeg anbefaler ikke dette firma.

8. juli 2025

Besvarelse fra Møbeltransport Danmark National A/S

Det er naturligvis ærgerligt med disse skader. De flyttemænd der forestod flytningen har forud for flytningen påpeget synlige skader, og er i øvrigt i besiddelse af en af kunden bekræftet indflytningsrapport, hvor kunden bekræfter, at der ikke er andre skader.

Vi og andre involverede parter i denne flytning beklager udfaldet. Vi kigger gerne - om nødvendigt - mere ind i denne flytning i samarbejde med opdragsgiveren og i kombination med forud for flytningen udarbejdede besigtigelsesrapporter og andre dokumenter.

Super seriøs bestigelse

Super seriøs bestigelse. Godt tilbud på flytning af 2 omgange med opbevaring. En uge før blev det lavet om til en direkte flytning - det blev ordnet uden problemer. Dygtige flyttefolk kan varmt anbefales.

12. juli 2024

Af hjertet tak.

Vi er glade for at have levet op til forventningerne.

Flytning fra Nordjylland til København

Flytning fra Nordjylland til København. Hjælp til nedpakning af køkkenet. Alle aftaler blev holdt. De kom til tiden, flyttelæsset blev leveret til tiden, prisen var som aftalt og det vigtigste: Hele læsset kom frem uden skader. Der var en god tone mellem flyttefolkene og vi følte os trygge i hele processen. Vi havde fået flere tilbud og deres pris var den bedste, hvilket var rigtig godt, da vi helst ville bruge Møbeltransport Danmark, da vi havde fået dem anbefalet af venner. De har også min højeste anbefaling.

16. maj 2024

Kære Helle,
Mange tak for din tilbagemelding.

Vi er naturligvis glade for at have levet op til dine forventninger.

Du er altid velkommen tilbage næste gang en flytning måtte blive aktuel.

Møbeltransport Danmark National A/S

Fineste flytteservice!

Fineste flytteservice - hurtigt og positivt svar på forespørgsel. Jeg skulle bruge et par flyttefolk med meget kort varsel - inden for to dage. Thomas vendte hurtigt tilbage med tilbud, og at de kunne gennemføre flytning på det ønskede tidspunkt. Det skal siges, det var en mindre flytning. De to, Lasse og Troels, som klarede flytningen var super profesionelle og venlige. Det var en meget postitiv oplevelse! Kan varmt anbefale Møbeltransport Danmark!

11. august 2021

Fremragende service - hele vejen igennem

Vi brugte Møbeltransport Danmark i forbindelse med privat flytning. Hele vejen igennem oplevede vi top klasse service til en fornuftig pris. Både flyttefolk og andet personale er kompetente og service-mindede. Da vi efter flytningen oplevede et mindre problem med vores vitrine-skab, hvor dørene var svære at lukke helt i, stillede de straks op med en dygtig medarbejder, der fiksede det på kort tid. Vi giver Møbeltransport Danmark vores varmeste anbefaling.

1. maj 2021

En helt igennem en god oplevelse ifbm…

En helt igennem en god oplevelse ifbm vores flytning. Venlig og hurtig respons. Prisen helt fær. Jeg vil sende en kææææmpe stor ros til den chauffør Jesper som var med at flytte os.
Han har været fantastisk at samarbejde med. :)
En flyttefirma der helt klart kan anbefales herfra. 👍😊

21. marts 2021

dårlig kundeservice!!!!

Vi skulle have ombyttet en sofa(Brønderslev). Vi blev ringet op mandag d 20 og kunne vælge tidsrum 8-15 eller 15-21, jeg valgte 15-21 da vi selv skulle bære den gamle sofa op og den nye ned og min kæreste og andre hjælpere derfor skulle have fri. Kl lidt over 11 idag den 21 bliver vi ringet op, og får afvide han er hos os om 23 minutter. Vi kan ikke gøre så meget da vi ikke havde nogen til at bære op og ned før kl 14-15, så vi aftalte med chauffør at han smed den nye sofa af, og så skulle vi ringe til ham når vi kunne bære sofaen ned (imellem 14-15) så ville han komme efter den der. Vi ringer så kl 14 og han tager den ikke, vi får fat i hovedkontoret som siger de lige vil kontakte ham. Chaufføren vender så tilbage og siger han først henter den om aftnen. Vi står så, med en sofa der står nede på gaden og skal vente på kl bliver 19-21?. Vi prøver hovedkontoret igen men bliver mødt af en meget ubehøvlet medarbejder der bare kan svare med “ja ja” og “vi har travlt” og her har vi stået og ventet i 2,5 time. Det ender med At denne medarbejder smider røret på og efterfølgende får vi ingen svar på vores opkald da de kan se det er os der ringer. Jeg vil bestemt ikke anbefale dette firma da de, hvis det ikke går præcis efter deres planer, intet kan hjælpe med og bestemt ikke er kundeservice mindede. Der er rettet henvendelse til firmaet hvor sofaen var fra og berettet om hændelsen. Ærgerligt

21. april 2020

Besvarelse fra Møbeltransport Danmark National A/S

Denne oplevelse omkring dårlig kundeservice har intet med vores virksomhed at gøre.

Vi er registreret som Møbeltransport Danmark National A/S. Angiveligt drejer reklamationen sig om levering af indkøbt sofa fra en møbelforretning. Vi oplever desværre ofte, at der er navneforvirring, hvor vi fejlagtigt anføres som flyttende virksomhed - uagtet at vi absolut intet har at gøre med levering.
Vores bedste bud er, at der er tale om leveringer fra My Home forretningerne, hvis valgte distributør - Dansk Møbel Transport - skal sørge for levering af de indkøbte møbler.

Såvel Trustpilot som My Home er kontaktet af os pr. telefon og skriftligt med henblik på at få rettet misforståelserne, fjernelse af anmeldelser som intet har at gøre med os, og sikrer og eliminerer gentagelser.

Vi forventer således, at såvel Trustpilot som My Home, tager de nødvendige skridt til at rette disse misforståelser i alles åbenlyse interesse.

Møbeltransport Danmark National A/S

fantastisk service

En fantastisk service fra Henrik i Odense. Der kom 2 unge utrolig høflige og serviceminded flytte folk. Alt blev pakket ind i tæpper. Alt blev samlet inden de kørte. Gratis at låne flyttekasser i forbindelse med flytning. Kan kun give de bedste anbefalinger.

14. december 2019

Jeg benyttede mig af Møbeltransport…

Jeg benyttede mig af Møbeltransport Danmark (Brønderslev Flyttefirma), da min mor skulle flytte fra sin lejlighed til en plejebolig. Servicen var helt i top - punktlig, effektiv og imødekommende! I den grad 'value for money'.

16. januar 2019