Ik heb een gietijzeren pan gekocht. Na 6 maanden is de deksel gaan roesten. Ik heb contact opgenomen met bol.com en werd doorverwezen naar MOA. MOA stuurde mij terug naar bol.com Blijkbaar valt roe... Se mere
Virksomheden har svaret
Klein scheurtje in rubberen ringetje zorgde ervoor dat ik het apparaat niet meer kon gebruiken. Aangezien ik echt net buiten de garantie viel, kon ik geen nieuwe krijgen. Wel in overleg kon ik de rubb... Se mere
Virksomheden har svaret
In onze vakantie verwisselde dochterlief de vuilniszak van onze sensorprullenbak. Zonder er erg in te hebben gooide ze voor het gemak de binnenring die de zak mooi uit het oog laat verdwijnen ook weg... Se mere
Virksomheden har svaret
Maandagavond heb ik contact opgenomen met de service van MOA i.v.m. een gebroken deksel knop van een rijstpan. Op dinsdagmiddag al een reactie en een zeer vriendelijk aanbod om een vervangende dekse... Se mere
Skrevet af virksomheden
P.J. Oudweg 4, 1314CH, Almere, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Blijkbaar valt roest niet onder garantie. Ze zeggen de pan mag niet in de vaatwasser MAAR ik heb geen vaatwasser.
Ik probeer juist duurzaam bezig te zijn, maar de producten van MOA zijn niet duurzaam, helaas.

Besvarelse fra MOA
Goed product en netjes verpakt en geleverd, betrof een wijnkoelkast 2 zones 26 flessen. Erg tevreden!

Besvarelse fra MOA
Heel slecht. Super slecht bereikbaar. Product is nooit bezorgd!! Bij bellen kreeg ik een meisje aan de telefoon en die wist helemaal niks. Nu wachten of ik mijn geld terug krijg! Nooit wat bestellen bij Moa!!

Besvarelse fra MOA
Wijnkoeler komt aan alsof er mee gegooid is. Klantenservice reageert niet op mailtjes (verschillende gestuurd) en telefonisch kom je ook niet verder. Voelt inmiddels als scam.

Besvarelse fra MOA
Na eindelijk mail contact te hebben gehad, zijn de problemen super opgelost. Bedankt

Besvarelse fra MOA
Ik heb het verkeerde item ontvangen en nog steeds geen duidelijk plan ontvangen hoe we dit op gaan lossen (1 week later). Gemaild en nu ook al 3 dagen geen reactie, vervelend.

Besvarelse fra MOA
Alles gaat via een ander bedrijf, terwijl je op de website van MOA zelf iets hebt besteld. Telefonisch geen klantenservice terwijl er wel een telefoonnummer op de site staat. Dit is dus niet het telefoonnummer van MOA. Waterkoker besteld, verkeerde Track & Trace nummer gekregen. Het lijkt wel een dropshopping bedrijf. Weet waar u aan begint als u bij dit bedrijf iets koopt.

Besvarelse fra MOA
Helemaal goed, leuke MOA waterkoker gekocht en toen ik belde om te vragen waar die bleef, het DHL awb was nl. wel bekend maar bleef paar dagen ongeactiveerd, werd er netjes uitgelegd wat er aan de hand was. Dag later kwam onze nieuwe waterkoker.

Besvarelse fra MOA
Wij kochten in 2022 een handmixer van MOA. Die heeft 2 jaar lang prima gewerkt, maar hoe vaak gebruik je een handmixer? Wij iig niet dagelijks. Maar helaas ging het afgelopen weekend helemaal mis. De garde die wij gebruikte om de slagroom te kloppen liet ineens tijdens het draaien een draad los. We schrokken enorm daar het een hard geluid gaf. Wij hebben een mail gestuurd naar MOA, maar helaas konden ze ons niet helpen ,daar de handmixer net niet meer binnen de garantie viel. Jammer dat zo apparaat na 2 jaar kapot mag gaan. Ik begreep dat als het 1.5 maand eerder was gebeurd dan hadden wij nog garantie gehad .Jammer en pech dus voor ons.
Snelle levering, perfect verpakt, geen overdreven grote dozen. Alles super. Moest het product helaas terugsturen omdat het voor mij niet het goede was. Ook weer meteen een reactie, met retourlabel en zelfs de retourkosten waren ook weer voor hun rekening. Dank je wel MOA. Ik kom graag nog een keer terug bij jullie!!

Besvarelse fra MOA
Mijn recente ervaring met MOA is absoluut fantastisch! De klantenservice, onder leiding van Roos, was de beste die ik ooit in Nederland heb meegemaakt. Na een probleem met een DHL-ophaling, was Roos zeer responsief en toonde ze een oprechte bezorgdheid om het probleem snel op te lossen. Ze hield me voortdurend op de hoogte en zorgde ervoor dat mijn retourzending soepel verliep. De professionaliteit en toewijding van het team hebben deze ervaring echt positief gemaakt. Ik ben zeer tevreden met hun service en kan MOA ten zeerste aanbevelen aan anderen!

Besvarelse fra MOA
Erg goede service! Ik had na een half jaar mijn melding gaan over een gebrek van een koelbox. Hier werd vriendelijk op in gegaan en positief gehandeld. Ik heb nu een nieuwe koelbox kosteloos ontvangen.

Besvarelse fra MOA
Goedemiddag, MOA heeft mij kei goed geholpen!
Erg veel dank daarvoor top service!!

Prachtige lichtblauw waterkoker gekocht
Ben er erg blij mee

Besvarelse fra MOA
Fijne website. Duidelijke beschrijving van de producten. En kwaliteit van de in ons geval digitale Slowcooker erg goed

Besvarelse fra MOA
Læs mere om andre typer anmeldelser.