MK Daekcenter Anmeldelser 16

4,5

1. Dækbutik

MK Daekcenter er hovedimportør for dækmærket Habilead. MK Daekcenter tilbyder høj kvalitetsdæk til konkurrencedygtige priser. Vi går op i at der ikke er behov for flere led mellem kunden og producenten.

4,5

Professionelt, billigt og flinke folk !

Fik monteret og afbalanceret 4 dæk som jeg selv medbragte. Det fås ikke billigere eller bedre nogen steder på Sjælland. Tilmed meget flink ejer og medarbejdere ! Ingen tvivl om hvor jeg skal have monteret mine næste dæk. Næste gang køber jeg dem også dér, -de er billigere end daekleader.dk.

19. november 2025

Jeg har købt og fået monteret 4 nye dæk…

Jeg har købt og fået monteret 4 nye dæk hos MK Daekcenter og det var en god oplevelse. De arbejder meget professionelt og med det bedste værktøj så slutresultatet er perfekt, og så er MK D meget konkurrence dygtige, og personalet er meget venlige så jeg kan bestemt anbefale MK Daekcenter i Tåstrup
Volmer.

12. juli 2025

Mehmet er hjælpsomheden selv.

Mehmet er hjælpsomheden selv.
Altid venlig og hjælpsom, uanset hvor tralt han har. Og til yderst rimelige priser.
Vi har både fået skiftet dæk og bremser på privat bil flere gange og dæk på firmabil. Og hver eneste gang har det været en super oplevelse.
Vi kan varmt anbefale MK Daekcenter.

7. juli 2025

Bedste service😊

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos MK DAEKCENTER Servicen var i top fra start til slut, og priserne var fair. Et særligt stort tak til Mehmet, som var utrolig hjælpsom, professionel og effektiv. Han tog sig tid til at forklare mine muligheder og sørgede for, at mit køretøj var i de bedste hænder.

Jeg kan varmt anbefale dette dækcenter til alle, der søger kvalitetsservice og dygtige medarbejdere. Jeg kommer helt sikkert igen!

27. marts 2025

Et glimrende værksted

Et glimrende værksted, som kan sit kram! Professionelt udført arbejde. Jeg tog derfra som en meget tilfreds kunde.
Tak for en utrolig god kundeservice 👍🏽

2. januar 2025

Top service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Top service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg vil gerne give MKDækcenter fem stjerner! De leverede en fantastisk service, hvor jeg blev mødt med venlighed. Snaksaglige og respektfulde medarbejder, hvilket resulterede i, at jeg bestemt ikke fik kedet mig, mens de tog sig af min bil. Alt blev håndteret hurtigt og professionelt. Det var tydeligt, at de var eksperter inden for dæk. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til dem takket være den fantastiske serviceoplevelse.

23. april 2024

Bedste anbefalinger

Kan kun give de bedste anbefalinger.
God service, skarp pris og hurtig reply.

12. december 2023

Hej Janet,

Tak for den fine anbefaling.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Med et ord fantastisk

Med et ord, fantastisk. Jeg oplevede super service og ikke mindst kvalitet. Gode priser og hurtig montering. Godt arbejde!

25. oktober 2023

Hej Islam,

Tak for de fine ord.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi ses igen hos MK DAEKCENTER.

Fleksible og professionel

Fleksible og professionel, det gælder både service og personale, kan klart anbefales

13. august 2023

Hej Mohammed,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi ses snart igen!

Ekstraordinær service

Fantastisk service.
Min bil var punkteret akut grundet et flækket dæk på motorvejen.
til trods for at vejhjælpen bliver forsinket, holder MK dækservice åbent en time efter luk for vores skyld, så vi kan komme hurtigt på vejen igen. Søde og imødekommende ved ankomst, og til en rigtig god pris samtidig. Intet gebyr for at holde ekstra åbent eller noget. Anbefaling herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

20. maj 2023

Hej Mathias,

Vi er glade over at have fornøjelsen ved at have en kunde som dig. Vi har selv prøvet at være i sådan en situation, så selvfølgelig skal vi hjælpe dig på vejen igen. Du skal være mere end velkommen til at kigge forbi igen, hvis der er andet vi kan være behjælpelige med.

Super gode og hurtige

Super gode og hurtige! Og helt fornuftige priser 😃

26. april 2023

Hej,

vi er glad for at du har haft en god oplevelse hos os. Jeg håber vi ses igen på gensyn.

Anbefalelsesværdig!

De kan virkelig sit grej her i forhold til kundetilfredshed og levering af kvalitetsdæk!

30. marts 2023

Hej Sebun,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade over at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os.

Du må endelig sige til hvis det skulle blive en anden gang og rigtig god påske til dig.

Diyar Kucuk
MK Daekcenter