Hedehusenedyreklinik Anmeldelser 34

4,2

Havde akut brug for undersøgelse af min hund igår, fik en tid 30 min. Efter mit opkald. Oplevede en dyrlæge der tog sig tid, trods vi blev presset ind mellem alt der andet hun skulle, og undersøg... Se mere

Bedste dyrlæge vi har haft. Omsorgsfuld og ærlig dyrlæge, som virkelig fik beroliget vores ellers skye hunkat. Vores kat har aldrig kunne lide dyrlægen, men hos Sara så vi en kat der var meget mere t... Se mere

Kære Sara, Tusind tak for den mest fantastiske oplevelse, vi havde da du hjalp os med at sende vores elskede Milo til hunde himmelen🙏 det sværeste farvel, men med din empati, rolighed og faglig dy... Se mere

Vi fortryder i den grad, at vi lagde vores hund i hænderne på Hedehusene Dyreklinik, og vi er oprigtigt ulykkelige over det forløb, som de både har udsat os og vores hund... Se mere

1. Dyrlæge

Familie er det vigtigste vi har. Vi hjælper med at tage os godt af jeres, når udfordringerne opstår. Det er vigtigt at I føler jer trygge og hørt, når I komme ind i vores klinik. Vi tager os derfor altid god tid (mindst 30 minutter), til at høre og snakke om jeres udfordringer, uanset hvad i kommer ind med. Vi indrager jer i beslutningsprocessen fra start til slut, hvor vi præsentere de muligheder vi ser og vejleder så godt vi kan. I vælger den regning, der er bedst for jeres familie. Velkommen til Hedehusene Dyreklinik.

4,2

God

Svarer typisk inden for 1 uge

Fejlbehandling og brudt prisgaranti – og en hund der betalte prisen

Vi fortryder i den grad, at vi lagde vores hund i hænderne på Hedehusene Dyreklinik, og vi er oprigtigt ulykkelige over det forløb, som de både har udsat os og vores hund for.

For at gøre en lang historie kort valgte vi at prøve at bruge Hedehusene Dyreklinik for at få vores hunds tænder renset og tjekket – et valg, vi i dag virkelig fortryder. Herefter fik vi en anbefaling og behandlingsplan på skrift med prisgaranti på at få fjernet 6–8 tænder.

I den skriftlige plan stod der blandt andet:
“To tænder er knækket, og rødderne sidder stadig i kæben.”

Derudover blev det anbefalet pga. paradentose at fjerne fire fortænder nu, og at de to yderste kunne blive siddende et par år endnu – alternativt kunne alle seks fjernes med det samme.

Der blev givet tilbud på at operere seks til otte tænder til en pris mellem 4.995 kr. og 5.995 kr. med prisgaranti – uanset komplikationer.

Under operationen blev kun én tand fjernet helt. Ved afhentning fik vi oplyst, at der sad et fragment i kæben, som de ikke kunne fjerne, og vi blev derfor henvist videre til en specialist, som de samarbejder med.

Vi fulgte vores dårlige mavefornemmelse omkring Hedehusene Dyreklinik og valgte derfor ikke at bruge den klinik, som de samarbejder med. I stedet valgte vi at bruge Frederiksberg Dyrehospital til at få den rette hjælp til vores hund, og vi fandt efterfølgende ud af, at de også uddanner dyrlæger i Danmark.

På Frederiksberg Dyrehospital fik dyrlægespecialisten fjernet fragmentet, som sad nede ved rodkanalen. Vi fik samtidig oplyst, at dette ikke er noget, der bare opstår af sig selv, men en kendt komplikation ved udtrækning af en knækket tand. Specialisten på dyrehospitalet var desuden dybt uenig i Hedehusene Dyrekliniks egen dyrlæges vurdering og behandlingsplan i forhold til paradentose og behovet for at fjerne flere tænder. Tværtimod fik vi at vide, at vores hund havde usædvanligt fine tænder for sin race – noget hun meget sjældent ser.

Alligevel blev vi opkrævet mere, end prisgarantien lød på, på trods af at kun én ud af “seks til otte tænder” blev fjernet som planlagt.

Vi har gentagne gange forsøgt at få en ordentlig dialog og afklaring med Hedehusene Dyreklinik. I stedet er vi blevet mødt med en nedladende og aggressiv tone fra klinikkens side, hvor man konsekvent undgår at tage ansvar.

Vi har utallige gange bedt om at få udleveret vores hunds røntgenbilleder, som vi trods alt har betalt for, og her bliver vi også ignoreret og nægtet dem tilsendt.

Efter at vi gjorde indsigelse og fremlagde dyrlægens vurdering fra dyrehospitalet stoppede al kommunikation fra deres side totalt.

Klinikken mangler fortsat at tilbagebetale vores penge. Vi har derfor været nødt til at indbringe sagen for Forbrugerklagenævnet for at få den rette hjælp, som vi har krav på.

Samlet set har det været et forfærdeligt og meget uprofessionelt forløb, som har kostet os mange penge og påført vores hund unødig belastning og svie og smerte. Det er ikke en dyreklinik, vi på nogen måde kan anbefale.

Vi håber snart, at Hedehusene Dyreklinik vil tage ansvar og tilbagebetale vores penge, som vi med rette har krav på.

22. januar 2026

Hej Sebastian

Tak for din anmeldelse, som vi tager meget alvorligt. Vi har haft en løbende dialog den seneste måned. Vi står ved vores behandlinger og tager altid ansvar.

Forløbet kort:
Montana kom til tandrens, hvor vi fandt to knækkede kindtænder og fire fortænder, der på røntgen så ud til at have paradentose. I fik et tilbud på 5.000–6.000 kr. for fjernelse af alle seks tænder, som I accepterede. Tiden før jul blev udsat pga. sygdom hos dyrlægen.

Ved første narkoseforsøg fik Montana vejrtrækningsproblemer og kramper, og vi afbrød af sikkerhedshensyn. En uge senere gennemførte vi operationen. Vi forstår, at tre bookinger var frustrerende, men patientsikkerhed har altid førsteprioritet.

Under operationen:
Situationen med den ene knækkede kindtand var blevet betydeligt forværret siden vi gav tandtilbuddet. Den viste sig at være fuldstændigt knust, hvilket forlængede indgrebet betydeligt.

Ved den knuste kindtand havde et ca. 1 mm stort fragment bevæget sig ned i kæben i perioden fra tilbud til operation (ca. 3 måneder).

De fire fortænder havde ved nærmere undersøgelse ikke paradentose. Det oprindelige røntgenbillede var let sløret og kunne mistolkes. Vi valgte derfor ikke at fjerne sunde tænder.

Efter behandlingen tager vi kontakt til jer og fortæller tingene som de er. Der er et fragment i kæben og de 4 fortænder er ikke taget ud. De to problematiske kindtænder er fjernet.

Du klager efterfølgende over følgende fire ting:
Kommunikationen i forbindelse med operationen. Du er utilfreds med at vi ikke har kontaktet jer under operationen, for at fortælle, at de 4 fortænder ikke skal ud.

Betalingen er forkert. Vi har givet en prisgaranti, hvor I har betalt mere end den garanti vi har givet.

Vi mangler at fjerne de 4 fortænder vi har givet tilbud på.

Der er et fragment i kæben, som vi ikke har fjernet.

Vores svar:
Kommunikation. Vores procedure er kun at kontakte ejer under indgreb, hvis der skal træffes en beslutning. At undlade at fjerne sunde tænder krævede ikke stillingtagen. At fjerne fokus under en operation øger risikoen, og vi prioriterer patientsikkerhed. Vi mener dette var den rigtige prioritering.

Forkert betaling. Det er desværre korrekt. I betalte knap 200 kr. for meget pga. en system- og procedurefejl. Det beklager vi meget og beløbet er refunderet.

4 fortænder. Den oprindelige vurdering var ikke korrekt. Da tænderne viste sig sunde, lod vi dem blive og refunderede det tilsvarende beløb. Vores oprindelige røntgenbilleder var ikke helt skarpe og førte til den oprindelig vurdering.

Fragment i kæben. Røntgen viste, at kindtanden var blevet mere ødelagt op til operationen. Fragmentet opstod i perioden før indgrebet og er derfor ikke omfattet af prisgarantien. Garantien dækker komplikationer under selve operationen. Ikke nye skader opstået forud. Principielt svarer det til, hvis en yderligere tand var knækket inden indgrebet.

Du kræver fuld tilbagebetaling samt dækning af fragmentfjernelse og svie/smerte. De krav er vi blevet nødt til at afvise. Vi har fjernet de to kindtænder uden merberegning trods forværring. Vi har tilbagebetalt differencen og beløbet for de 4 fortænder. Selv hvis fragmentet havde været vores ansvar, ville løsningen være enten at refundere eller behandle. Ikke begge dele.

Præciseringer af dit review:
Du har kun bedt om røntgenbilleder én gang (22/2), efter Montana var opereret på Frederiksberg Dyrehospital og vi har ikke nægtet at sende dem. Havde I ønsket dem sendt direkte dertil, havde vi naturligvis gjort det. Det er standard. Vi er desuden glade for, at de var enige i, at fortænderne skulle bevares.

Kommunikation: Vi har ikke afbrudt kommunikationen. Den ansvarlige har været på vinterferie. Svartiden var derfor nogle dage længere end normal.

Refusion: 3/2, 4/2 og 13/2 spurgte vi, hvordan I ønskede pengene tilbagebetalt. Først 22/2 modtog vi svar. Beløbet blev refunderet 2/3 pga. vinterferie.

Vi håber, I bliver glade for jeres nye dyrlæge.

Hedehusene Dyreklinik

Meget sødt og professionelt personale

Meget sødt og professionelt personale, med forståelse for nervøse hunde. De tog sig god tid til rådgivning, og var generelt meget imødekommende. Klinikken kan varmt anbefales 🫶🏻

16. september 2025

Professionel og omsorgsfuld klinik

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kan varmt anbefale denne dyreklinik. Personalet er utroligt imødekommende og kompetente, og man mærker virkelig, at de har hjertet på det rette sted. Man føler sig tryg ved at aflevere sit dyrebare dyr i deres hænder, og de sørger altid for at informere undervejs – fx med opringninger, hvis der er noget, der skal gøres eller anbefales. På den måde undgår man ubehagelige overraskelser eller ekstraregninger til sidst. En professionel og omsorgsfuld klinik, som jeg helt klart kan anbefale til andre. 🐾❤️

29. august 2025

Jeg har fået stereliseret mine 2 katte…

Jeg har fået stereliseret mine 2 katte derinde og har skabt mig og min ene kat en masse ballade de har ikke stereliseret min kat de har fjeret et stykke og ladt resten blive og slet ikke rørt ved højre side også bare lappet hende sammen igen noget der bare ikke må ske i danmark at man laver sådan et nr og deres måde at håndtere det på har været så U profesunelt som det overhovedet kan være og de ville ikke dække omkosningerne for hendes nye operation og prøver på alle måder at finde undskyldninger for at pege finger tilbage jeg fortryder at jeg lod mine katte i hænderne på den klinik og ville med alt kæledyrs hjerte aldrig i mit liv anbefalde at i tag jeres elskede familie medlemmer til dem

13. august 2025

Besvarelse fra Hedehusenedyreklinik

Først og fremmest må jeg endnu engang beklage det forløb du har været igennem. Det er på ingen måde den kvalitet, vi her på Hedehusene Dyreklinik stå for.

Sagen meget kort er, at vi steriliserede din kat. Selve operationen gik rigtig fint og uden komplikationer. Problemet var, at det ene ovarie ikke blev fjernet og din kat derfor en måneds tid senere kom i løbetid alligevel. Du har helt ret. Det må ikke ske. Vi har foretaget nogle interne ændringer, så det ikke kan gentage sig.

Da du kontaktede os med din mistanke om at din kat var i løbetid, tog vi dig ind samme dag til en undersøgelse. Ved undersøgelsen havde vi samme mistanke som dig og bookede jer derfor ind et par dage senere, til nogle prøver og en potentiel gen-operation.

Udfordringen for os var, at du udeblev fra den aftale vi havde lavet. Vi havde derfor ikke mulighed for at undersøge og behandler din kat igen. Jeg er ked af at du føler vi peger fingre ad dig for at sige det. Det er bestemt ikke meningen, men vi kan kun hjælpe/udbedre, hvis I møder op på vores klinik.

Vores politik på Hedehusene Dyreklinik er og har altid været, at tilbagebetale alt og rette op, hvis vi laver fejl. Hele behandlingen er derfor uden beregning. Vi har tilbagebetalt beløbet for din operation samt de ting, du fik lavet, som ikke var en del af operationen (vaccination, sundhedsundersøgelse og nogle andre småting). Det er heldigvis første gang sådan noget som det her sker og vi gør alt for at rette op, så det ikke gentager sig.

Det er rigtigt, at vi ikke kunne imødekomme dit krav på 15.000 kroner for din svie og smerte. Jeg forstår ude mærket din frustration over forløbet og hvorfor du mener kravet er retfærdigt. Fra vores side bliver vi dog nødt til at have mulighed for at rette op på eventuelle fejl, før vi kan gå ind i den dialog.

Til slut vil jeg sige, at jeg er glad for din kat, har det godt og ikke har lidt overlast. Jeg er også glad for, at du fandt et sted og en dyrlæge, du er tryg ved. Jeg håber du bliver glad for det nye sted. Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for vi sender informationer videre.

Empati og høj faglighed.

Sara kom hjem til os for at aflive vores gamle kat. Hun formåede at gøre det til en rigtig fin og fredfyldt oplevelse, og var meget rolig, empatisk og god til at forklare og forberede os på, hvordan det ville komme til at foregå og hvad vi kunne forvente at reaktioner hos vores kat. Vil klart anbefale at få Sara hjem, hvis den tunge beslutning er taget, således at det bliver en tryg og rolig stund for dyret, såvel som os andre.

2. juli 2025

Havde akut brug for undersøgelse af min…

Oplevede en dyrlæge der tog sig tid, trods vi blev presset ind mellem alt der andet hun skulle, og undersøgte min hund på hundens præmisser, uden hastværk og med masser af lækre godbidder.
Dagen efter ringede hun for at høre til min hund.

5 stjerner for tilgængelighed, faglighed og ordentlighed.

26. maj 2025

Kære Sara,

Kære Sara,
Tusind tak for den mest fantastiske oplevelse, vi havde da du hjalp os med at sende vores elskede Milo til hunde himmelen🙏 det sværeste farvel, men med din empati, rolighed og faglig dygtighed, så blev det til et smukt farvel🥰 Milo var tryk ved dig for start af og han var i de bedste hænder. Fra hele vores❤️ tusind tak Sara🙏
Pia Tollundgaard

31. januar 2025

Super sødt og imødekommende personale

Vores to killinger blev vaccineret og undersøgt af klinikkens super søde og imødekommende personale.
Vi følte os godt informeret og instrueret omkring kommende revaccination, mm.
Et godt sted for dit kæledyr og dig.

11. december 2024

5 ⭐️ til dyreklinikken

Hedehusene Dyreklinik er nu vores faste dyreklinik.
Vi og vores hunde er utrolig glade for Sara og resten af personalet i dyreklinikken. Vi bliver altid godt behandlet, og vores hunde er helt trygge ved Sara.

11. december 2024

Afsked

Da min elskede kat skulle have fred efter et langt liv havde jeg aftalt med Sarah, at hun skulle komme hjem til mig, så var både kat og mig i trygge omgivelser, det blev en smuk afsked og Sarah kom roligt ind af døren og forklarede hvad der skulle ske, så trods tårer så var det desværre det bedste for min bedste ven.

14. november 2024

Sara er en fantastisk dyrlæge!

Sara er en fantastisk dyrlæge. Hun er dejlig med kæledyrene, omsorgsfuld og vores kat var meget komfortabel omkring hende. Jeg vil anbefale hende af hele mit hjerte ❤️

5. november 2024

Besvarelse fra Hedehusenedyreklinik

Tusinde tak for de pæne ord. Vi gør vores bedste for at få alle til at føle sig velkomne. Det kan være lidt skræmmende at komme til dyrlægen. God tid og masser af godbidder plejer at skabe et sikkert rum for de fleste :)

Sarah er en rigtigt god dyrelæge og de…

Sarah er en rigtigt god dyrelæge og de 4 gange vi har været der har hun været god til at tage sig af Ebba og sørge for at vi føler set og hørt
Hilsen Caroline

9. oktober 2024

Besvarelse fra Hedehusenedyreklinik

Tak for de pæne ord. Vi er glade for, at I føler jer set og hørt :) Det er en meget vigtig del af det at komme hos os, så det er vi glade for også skinner igennem.

Sara er en fantastisk dygtig dyrlæge

Sara er en fantastisk dygtig dyrlæge, der er meget fagligt kompetent. Dertil er hun også meget empatisk over for mennesket, der kommer med sit dyr. Min hund Tappi er altid tryg og glad for at komme hos hende.
Sara kan varmt anbefales!
Ann-Mette Munch Carton

15. oktober 2024

Besvarelse fra Hedehusenedyreklinik

Tusind tak for de pæne ord. Det er altid en fornøjelse at have dig og Tappi på besøg :)

Dygtig og kompetent dyrelæge.

Vi er meget glade for at komme der med vores kat.
Vi kan varmt anbefale Hedehusenes Dyreklinik

7. oktober 2024

Besvarelse fra Hedehusenedyreklinik

Tak for de pæne ord. Dem sætter vi stor pris på :)