Hedehusenedyreklinik Anmeldelser 34

4,2

Havde akut brug for undersøgelse af min hund igår, fik en tid 30 min. Efter mit opkald. Oplevede en dyrlæge der tog sig tid, trods vi blev presset ind mellem alt der andet hun skulle, og undersøg... Se mere

Kære Sara, Tusind tak for den mest fantastiske oplevelse, vi havde da du hjalp os med at sende vores elskede Milo til hunde himmelen🙏 det sværeste farvel, men med din empati, rolighed og faglig dy... Se mere

Vi fortryder i den grad, at vi lagde vores hund i hænderne på Hedehusene Dyreklinik, og vi er oprigtigt ulykkelige over det forløb, som de både har udsat os og vores hund... Se mere

1. Dyrlæge

Familie er det vigtigste vi har. Vi hjælper med at tage os godt af jeres, når udfordringerne opstår. Det er vigtigt at I føler jer trygge og hørt, når I komme ind i vores klinik. Vi tager os derfor altid god tid (mindst 30 minutter), til at høre og snakke om jeres udfordringer, uanset hvad i kommer ind med. Vi indrager jer i beslutningsprocessen fra start til slut, hvor vi præsentere de muligheder vi ser og vejleder så godt vi kan. I vælger den regning, der er bedst for jeres familie. Velkommen til Hedehusene Dyreklinik.

4,2

God

Svarer typisk inden for 1 uge

Super sød dyrlæge

Super sød dyrlæge.
Kan helt bestemt anbefales

3. oktober 2024

Besvarelse fra Hedehusenedyreklinik

Tak for den pæne anmeldelse :)

En helt fantastisk dejlig oplevelse

En helt fantastisk dejlig oplevelse, en super dejlig velkomst man får selv hundene føler sig trygge hos jer.

1. oktober 2024

Besvarelse fra Hedehusenedyreklinik

Det er vi rigtig glade for at høre :) Vi forsøger at skabe så trygge rammer som muligt for alle der kommer her.

Sød og dygtig dyrlæge der har styr på…

Sød og dygtig dyrlæge der har styr på dyrene. En af de få dyrlæger der ikke laver mersalg hvergang man kommer i klinikken.
Kan varmt anbefales

22. juli 2024

Besvarelse fra Hedehusenedyreklinik

Det er en af fordelene ved ikke at være med i de store kæder. Vi har ingen kvoter for salg, så vi anbefaler kun det, vi mener rent faktisk er nødvendigt :)

Utrolig hjælpsomt og imødekommende…

Utrolig hjælpsomt og imødekommende personale. Hvis man skriver til dem, venter man ikke længe for svar.
Dyrlæge Sara er omsorgsfuld, dygtig og husker sine patienter.
Selvom Jack er utryg ved de fleste mennesker, så er han alligevel ok med Sara.
Hedehusene Dyreklinik kan varmt anbefales.

26. september 2024

Besvarelse fra Hedehusenedyreklinik

Tak for de rosende ord. Jack er en rigtig sød hund. Han er bare lidt nervøs. I er også altid velkommen til at komme forbi, hilse på og få en godbid. Det koster ikke noget :)

Fantastisk dyreklinik

Fantastisk dyreklinik og imødekommende personale. Sara er en super dygtig dyrlæge og jeg kan kun anbefale stedet

13. august 2024

Besvarelse fra Hedehusenedyreklinik

Tak for de pæne ord. Vi er rigtig glade for anbefalingen og at I er glade for at komme hos os.

Vi er rigtig glade for Hedehusene…

Vi er rigtig glade for Hedehusene dyreklinik, Couda bliver taget godt hånd om og han er glad for at komme derned. Sara er omsorgsfuld og ærlig, og priserne fair.

27. august 2024

Besvarelse fra Hedehusenedyreklinik

Tak for den pæne anmeldelse,

Vi prøver at gøre det så trygt for vores patienter som muligt. Nu er Couda jo en fantastisk sød hund, så det er ret nemt med ham :)

Bedste dyrlæge vi har haft

Bedste dyrlæge vi har haft. Omsorgsfuld og ærlig dyrlæge, som virkelig fik beroliget vores ellers skye hunkat. Vores kat har aldrig kunne lide dyrlægen, men hos Sara så vi en kat der var meget mere tryg. Vi måtte desværre ende med en aflivning, men vores sidste farvel blev så tryg hos Sara.
Kan klart anbefales!

25. juli 2024

Besvarelse fra Hedehusenedyreklinik

Tak for de pæne ord selvom det endte som det endte. Et ordentligt farvel er det vigtigste vi kan give jer. Jeg er glad for I havde en tryg oplevelse trods omstændighederne.

Mange hilsner
Sara

Hjemmebesøg…

Dyrlæge Sara er en kompetent og rolig person der er omhyggelig, min hund blev hurtig tryg ved hende. Det er også super man kan få hjemmebesøg.

31. juli 2024

Tak for de pæne ord.

Der er mange, der er glade for hjemmebesøg. Specielt hvis der er dyr, der ikke er så glade for dyrlæger. Det er noget nemmere at blive gode venner, når det forgår i vante omgivelser og rigeligt med godbidder :)

Vi flyttede fra byen sidste år og…

Vi flyttede fra byen sidste år og skulle finde en ny dyrlæge. Vores hund er slet ikke glad for at få renset ører, men hvor kunne vi gå hen? Heldigvis spottede min mand en annonce fra Sara og Lasses dyreklinik i lokalavisen. Ved 1. besøg skulle vores hund have foretaget øre- og tandrens i fuld bedøvelse samt vaccination. Alt foregik så fint. Sara virkede meget kompetent og havde også så god kontakt til både hunden og os, at vi var meget trygge ved det hele. Vi fik en opringning, da vores hund var ved at vågne efter bedøvelsen. Vi kunne hente en hund med fine bisser, rene ører, og på pluskontoen også kloklip. Revaccination en måneds tid efter. Alt var fint også her.

3. besøg var pga. øregangsbetændelse, som vores hund desværre er disponeret for. Samme oplevelse som første gang med indgående forklaring om behandling, som skulle fortsættes hjemme. Vi skal retur for en opfølgning i næste uge, og vi glæder os til det. Det er bare en fornøjelse at komme ind i klinikken og hilse på Lasse og så ind til behandling hos en dygtig (og meget sød) dyrlæge. Vi giver vores varmeste anbefaling. Besøg evt. klinikken først. Der er parkering lige uden for døren, så det kan ikke være nemmere :-)

14. februar 2024

Besvarelse fra Hedehusenedyreklinik

Tak for din søde anmeldelse Lone. Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe jer. Vi gør meget for at informere undervejs i forløbet, så det er dejligt, at høre, at det også bliver værdsat :-)

Og som du skriver. Alle er velkomne til at komme forbi, hilse på og få en godbid :-)

Meget tilfreds

Vi har to hundepiger som begge kommer i Hedehusene Dyreklinik. Og vi har kun haft gode oplevelser der. Priserne er super rimelige og personalet er søde og professionelle.

17. juli 2024

Besvarelse fra Hedehusenedyreklinik

Tak for det pæne ord. Vi forsøger at holde priserne og behandlingerne på et niveau, hvor de fleste kan være med og samtidig have sat ordentlig tid af til undersøgelser, så tingene ikke bliver stressede. Vi er glade for, det skinner igennem i vores behandling af jer :)

Fantastisk dyreklinik!!!

Min kat Balou har gået hos Hedehusene dyreklinik siden november 2023 hvor vi startede med et årligt tjek. Første håndsindtrykket af Sara og personale var virkelig godt, så allerede dengang blev det besluttet at gå fast hos Sara. I januar 2024 bliver Balou syg, og efter en lettere dårlig behandling på et dyrehospital, vælger vi at ringe til Sara, da sygdommen en måned efter blusser op igen. Vi får en virkelig god behandling og føler at Balou bliver undersøgt grundigt, men at det også er på Balous præmisser, og ikke for pengenes skyld (hvilket vi har oplevet hos andre dyrelæger). Vi har lige været forbi igen da Balou får en knude på halsen, og vi får tid samme dag og igen får vi en fantastisk behandling!
Jeg kommer fra landet af hvor man har et godt forhold til sin Dyrelæge og jeg må sige at det er samme oplevelse man får her. Man bliver mødt med et smil hver gang og får stjerne behandling hver gang. Jeg fortsætter i hvert fald med at bruge Hedehusene dyreklinik til den dag jeg ikke skal have dyr mere. Det er i hvert fald 5 stjerner værd!!!

10. juli 2024

Besvarelse fra Hedehusenedyreklinik

Tusind tak for de pæne ord :) Vi er glade for at have kunnet hjælpe dig og Balou.

Vi har et stort fokus på, at der skal være tid til grundig behandling og en god snak efterfølgende. Vi er glade for, at det også er den oplevelse du har haft :)

Vis anmeldelser på alle sprog. (34 anmeldelser)