Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Afgelopen zondag hier gegeten en het eten was echt super. Alles was goed bereid en smaakte top, daar valt niks op aan te merken. Wat wel jammer was: de bediening. Er was weinig aandacht voor de g... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige bloemen! Ons hele kantoor ruikt naar de freesia's en we zijn zo enthousiast dat we ook een abonnement gaan nemen. De kwaliteit is vele malen beter dan bij een plaatselijke bloemist, omdat er... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Blomsterbutik

Skrevet af virksomheden

MIRRELL is hèt luxe online bloemenmerk van Nederland en biedt het alternatief op het bestellen van een standaard gemengd boeket. MIRRELL introduceert ‘single variety’: een chic boeket van één bloemsoort, zonder bladvulling. In MIRRELL's online shop vind je het hele jaar door jouw favoriete bloemen van het seizoen: Pioenrozen, Hortensia's, Rozen, Tulpen en meer. Bestel bloemen online bij MIRRELL en ontvang precies het boeket dat je hebt gekozen. Je bloemen zijn voorzien van 100% versgarantie, omdat ze voor jou rechtstreeks zijn ingekocht bij de kweker. Bovendien worden ze altijd stijlvol verpakt in unieke MIRRELL stijl en bezorgd in heel Nederland. Ga naar MIRRELL's shop en geef jezelf of een ander een ‘single variety’ boeket van MIRRELL cadeau.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Afgelopen zondag hier gegeten en het…

Wat wel jammer was: de bediening. Er was weinig aandacht voor de gasten en het leek alsof het personeel meer met elkaar bezig was dan met de tafels. Veel geklets achter de bar en je moest zelf moeite doen om geholpen te worden. Zonde, want met zo’n goede keuken verwacht je ook goede service.

Eten top, service kan echt beter.

13. juli 2025

Nette levering

Nette levering, netjes in gepakt. Duidelijk te zien dat er met care gehandeld word

2. april 2023

Besvarelse fra MIRRELL

Dankjewel Dina! We zijn blij met je review en wensen je heel veel plezier van je vaas.

Geweldig

Alle wijzigingen perfect opgelost en voortdurend meegedacht. De bloemen en vaas zijn prachtig en werden bezorgd in een luxe stevige doos. Tot in de puntjes verzorgd.

14. marts 2023

Besvarelse fra MIRRELL

Dankjewel voor je mooie review! We hebben jullie Lelietjes-van-dalen met liefde verpakt en bezorgd.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bloemen voor 65 jarig huwelijksfeest!

Wij hadden voor 65 jarig huwelijksfeest witte freesia's besteld. [Konden deze nergens vinden en uiteindelijk online bij jullie op de site gevonden.] De witte freesia's zaten 65 jaar geleden in het bruidsboeket van mijn moeder. De bloemen werden in een hele mooie doos geleverd. De verpakking vonden wij al schitterend en hebben het daarom ook zo aan mijn moeder aangeboden. Wij waren enorm blij met dit schitterende cadeau! Veel dank voor de levering!!

26. december 2022

Besvarelse fra MIRRELL

Dankjewel voor je review Ellen! Wij hopen precies op deze manier mensen blij te maken met een bijzonder boeket van hun favoriete bloemsoort. Wat leuk om te lezen dat ze zo enthousiast zijn ontvangen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel blij met de bloemen van MIRRELL

Heel blij met de bloemen van MIRRELL. Echt een andere ervaring dan een bloemetje van de bloemist en erg leuk om te geven.

3. november 2022

Besvarelse fra MIRRELL

Dankjewel voor je review Collin! We hopen dat je veel plezier hebt gehad van je Roselily boeket.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles top en stijlvol geregeld

Alles top en stijlvol geregeld, van bestelling tot ontvangen van hoge kwaliteit bloemen.

22. december 2022

Besvarelse fra MIRRELL

Dankjewel Francy! We vinden het fijn om te horen dat je blij bent met je bloemen en we kijken er naar uit omm deze week weer een bos bij je te bezorgen.

Kwalitatief mooie bloemen

Kwalitatief mooie bloemen. De verpakking ziet er supermooi uit, echt top om zo te geven.

12. december 2022

Besvarelse fra MIRRELL

Dankjewel voor je review! We hebben je bloemen met liefde verpakt en zien je graag weer terug in onze shop.

Mooie rozen

Mooie rozen, prima service, denken mee ondanks mijn late bestelling

18. november 2022

Besvarelse fra MIRRELL

Dankjewel Frank! We hebben je rozen met zorg verpakt en bezorgd. We zien je in toekomst graag weer terug te zien in onze shop.

Echt waar voor je geld!

Wat een schitterende bloemen! Echt bijzonder dat ze zo lang goed blijven. Bij MIRRELL krijg je echt waar voor je geld.

19. november 2022

Besvarelse fra MIRRELL

Dankjewel Wouter! We hebben je bloemen met liefde verpakt en bezorgd.

Mooie verse exclusieve bloemen

Mooie verse exclusieve bloemen, bezorging volgens afspraak. Aanrader!

8. november 2022

Besvarelse fra MIRRELL

Dankjewel Astrid! Leuk dat we opnieuw voor je aan de slag mochten en je er zo blij mee bent.

Mooi boeket

Ik heb een heel mooi boeket roselilies ontvangen die lang hebben gestaan. Ondanks dat het 5 stelen zijn, is het een mooie, volle bos bloemen.

11. november 2022

Besvarelse fra MIRRELL

Graag gedaan Julie! We zijn blij met de feedback dat je lang van je lelies hebt kunnen genieten.

Schitterende roselilies

Een prachtige bos roselilies besteld bij mirrell. We hebben er lang van mogen genieten en veel complimenten over mogen ontvangen

3. oktober 2022

Besvarelse fra MIRRELL

Dankjewel voor je review! Goed om te horen dat we jullie met onze dubbele lelies blij mochten maken.

Echt een aanrader

Echt een aanrader. Heel mooi verpakt en bloemen staan echt weken. Ik ga zeker vaker bestellen.

25. oktober 2022

Besvarelse fra MIRRELL

Hi Esther, dankjewel voor je review. We zien je heel graag weer terug in onze shop.

Meer dan mooi 😍

Heel mooie en super verse bloemen ontvangen 27 oktober. Prachtig pakket en met de grootste zorg ingepakt, aan alle details is aandacht gegeven!
Bloemen staan er nu bij alsof ze net uit de winkel komen!
Echte klasse

1. november 2022

Besvarelse fra MIRRELL

Dankjewel Jeanne! Geniet van je bloemen.

Læs mere om andre typer anmeldelser.